kør ferrari på bane eller vej i København eller Århus

Kør Ferrari på bane – København og Århus

Elsker du eller en du kender fornemmelsen af at blive trykket godt tilbage i sædet, når speederen bliver trådt i bund? I så fald er en tur i en lynhurtig Ferrari at foretrække. En Ferrari-tur på bane er den perfekte gaveide til dig eller ham/hende som elsker spænding og høj fart.

Kør Ferrari på bane – hvad indebærer det?

En tur i en Ferrari er uden tvivl en oplevelse du vil huske for altid. På Sjællandsringen og Ring Djursland er det muligt at køre Ferrari 360 Spider på bane, hvilket giver dig mulighed for at gå fra 0-100 km/t på blot 4 sekunder. Derudover har den hurtige 360 Spider en vanvittig topfart på 315 km/t. Under hele turen bliver du rådgivet af en erfaren instruktør som sidder ved din side og hjælper dig med at få mest muligt ud af den hurtige racerbil.

Køb dit Ferrari gavekort hos DuGlemmerDetAldrig.dk


Du kan med fordel købe dit Ferrari gavekort hos DuGlemmerDetAldrig.dk, hvis du gerne vil have mest for pengene. De tilbyder Ferrari tur på bane på både Sjællandsringen og Ring Djursland samt Ferrari tur på veje i København og Århus i samarbejde med SportsCarRental, der sikrer dig, at tilladelser, forsikringer og lignende er 100% i orden.


Kør Ferrari på almindelige veje i København og Århus

Ved bestilling af Ferrari-tur på almindelige veje hos DuGlemmerDetAldrig.dk har du mulighed for at køre i enten København eller Århus afhængig af, hvad der passer dig bedst. Du får selvfølgelig lov til at køre væk fra den værste bytrafik, så du i fred og ro kan få mest muligt ud af oplevelsen.

Vælger du at køre i København, starter du fra Kastrup Strandpark 1. I Århus startes der fra Ravnsøvej 38 i Risskov. Du bør i øvrigt bemærke, at disse to steder godt kan ændres – og du derfor bør kigge grundigt på din bookingbekræftelse, når du har bestilt. På den fremgår den præcise adresse nemlig.

Vil du gerne køre Ferrari på bane?

Hvis du ikke har så meget lyst til at køre i det fri, kan du med fordel køre Ferrari på bane. På Sjællandsringen og Ring Djursland er det muligt at give den ”total pedal” rundt på en lukket motorbane, hvor du for alvor kan få lov til at mærke, hvordan G-påvirkningen rykker i dig, når du tager et sving med 100 km/h.

I nedenstående video kan du få en god fornemmelse af, hvad det vil sige at køre Ferrari på bane. Der er ingen tvivl om, at der er ”fart over feltet”, når du sætter dig ind i en lynhurtig Ferrari.

Derfor skal du give en tur i Ferrari som gavekort

Er du i tvivl om, hvorfor et gavekort til en tur i Ferrari er en god ide at give til en du holder af? I så fald får du herunder nogle punkter, der uden tvivl vil overbevise dig om, hvorvidt det er en god eller dårlig ide.

Den perfekte fars dags gave

Hvis du har en far som elsker hurtige biler og fart, er der vidst ingen tvivl om, at en tur i Ferrari er oplagt give. Sådan et gavekort bliver af mange betegnet som den perfekte fars dags gave, da det er en gave som han vil huske for altid og som samtidig vil more ham.

Oplagt at give til ”ham der har alt”

Har du også en i familien eller blandt vennerne, der ”har alt”? Hvis ja, er det også en god ide at forære ham et gavekort til sådan en hæsblæsende tur her. Ham der har alt er typisk den perfekte person at forære oplevelsesgaver, og det må du jo sige, at en Ferrari-tur er. Du kan i øvrigt læse mere om gaveideer til ham der har alt i denne artikel:

Det er en oplevelse for livet!

En tur bag rattet i en lynhurtig Ferrari 360 Spider er en oplevelse du vil have resten af dit liv. Det er bl.a. derfor, at dette gavekort er så populært som det er. Hvem vil ikke gerne have en positiv oplevelse som altid vil blive husket for, hvor sjovt og hurtigt det egentlig var at køre i en Ferrari?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *