kontinentalseng tilbud

Kontinentalseng tilbud

Kontinentalsenge er meget populære i USA og er først for nylig begyndt at vinde lige så meget ind i Danmark. Vi kender dem fra film med queensize eller kingsize senge, der både er store og høje og ifølge filmkaraktererne også helt fantastiske at sove i. Det er ikke ramt helt ved siden af, for kontinentalsenge er kort sagt luksusudgaven af senge.

Se de bedste kontinentalseng tilbud her

Super komfort

De er bygget op af flere lag med en boxmadras nederst, derefter en springmadras og til sidst en topmadras. De forskellige lag og fjedreopbygninger giver en rigtig god liggekomfort. Ud over komforten ved de mange lag, er det for mange også et plus, at sengen er høj, så den er nem at ligge sig i og rejse sig fra. Det gælder for blandt andet gravide, folk med rygproblemer og ældre. Benene er som regel de mindste på 10 cm, da sengen, grundet de mange lag, i forvejen er høj. Dog skal en seng kunne ånde, især med så mange forskellige lag, så det anbefales at få ben under. Kontinentalsenge kan også fås med sengerammer eller hovedgærde, som vi kender det fra almindelige boksmadrassenge. Kontinentalsenge fås ligeledes i de klassiske størrelser for enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge. Købes sengene online, kan de fås til rigtig gode priser sammenlignet med priserne hos fysiske sengeforhandlere.

Venus NO. 1

venus 1 kontinentalseng

Denne danskproducerede kontinentalseng måler 180×200 cm og er ca. 61 cm høj. Kontinentalsengen har 250 fjedre pr. m2 fordelt på 5 zoner. Dette lave antal fjedre er anbefalet til folk, der vejer under 95 kg. Sengen fås i flere fastheder, så du kan få den seng, der passer dig bedst. Fjedrene på sengen er polstret med Latex Polstring, som giver en bedre komfort og holdbarhed. Af topmadrasser kan du frit vælge mellem en Latex topmadras og en Celcius topmadras. Der er 15 års garanti på sengen.

Se tilbudsprisen her


Jupiter NO. 1

jupiter 1 kontinentalseng på tilbud

Jupiter NO. 1 er en danskproduceret seng, der måler 180×200 cm og er ca. 55 cm høj. Sengen har 250 fjedre pr. m2 fordelt på 5 zoner, hvilket er anbefalet til personer med en vægt på under 95 kg. Sengen er en typisk sort udgave, og madrassens fasthed kan vælges ud fra, hvad der passer dig bedst. På den måde får du en seng, der passer til din vægt og dine præferencer for, hvor blødt du vil sove. Du kan frit vælge mellem en Latex topmadras eller en Celcius topmadras. Der er 15 års garanti på sengen.

Se tilbudsprisen her

Jupiter sengen får i øvrigt gode anmeldelser:

jupiter-seng-anmeldelser


Velda Physio 3C

velda physio 3c kontinentalseng

Denne kontinentalseng er en luksusseng fra den belgiske sengeproducent Velda, som Bedre Nætter er den eneste danske forhandler af. Velda er specialist i kvalitetssenge med et æstetisk smukt ydre, hvilket Physio 3C er et pragteksempel på.

Sengens mål er 180×200 cm, og den er ca. 60 cm høj. Boksmadrassen kan fås i flere fastheder, så den kan tilpasses til din præference eller vægt. Springmadrassen har 375 fjedre pr. m2 fordelt på 7 zoner. Du kan vælge mellem en Pulse Latex eller en Visco topmadras. Det unikke ved topmadrasserne er, at de er antibakterielt behandlet, så der ikke kan leve bakterier i madrassen. Der er 15 års garanti på sengen.

Se tilbudsprisen her


CPH Pulse by BN

cph pulse seng

Sengen måler 180×200 cm og er ca. 74 cm høj. Sengen er i en klassisk sort udgave i 1. klasses Colorado stof. Den har 500 fjedre pr. m2 fordelt på 5 zoner. Du kan vælge imellem flere forskellige fastheder, så sengen kan tilpasses dine personlige ønsker eller din kropsvægt for den bedst mulige liggekomfort. Der kan vælges mellem en 3D Memory K60 eller en Climalatex AEGIS topmadras, hvoraf sidstnævnte er allergibehandlet, så bakterierne ikke kan leve i madrassen. Det smarte ved denne seng er den har opbevaringsplads under boksmadrasserne i form af skuffer i hver side. Der er 15 år garanti på sengen.

Se tilbudsprisen her


Velda Versus 2C

kontinentalseng tilbud

Sengen her er en smule anderledes end de øvrige kontinentalsenge, da den sælges uden en topmadras til fordel for en springmadras med indbygget topmadras. Du får altså en seng, der ikke er nær så høj som en ordinær kontinentalseng, men til gengæld ikke har lige så mange lag, så du undgår en topmadras, der ikke bliver på sin plads. Sengen måler stadig 180×200 cm, men er kun 52 cm høj. Der er 300 fjedre pr. m2 fordelt på 7 zoner. Springmadrassen har et antiallergisk og aftageligt, vaskbart betræk, hvilket ofte kun er tilfældet med topmadrasser. Der er 15 års garanti på sengen.

Se tilbudsprisen her


Bedre Nætter

bedre nætterBedre Nætter er en online sengeforhandler, hvilket der er rigtig mange fordele ved. For det første bliver sengene billigere, da Bedre Nætter ikke har en fysisk butik, hvor der skal betales husleje.

Gennemsigtige priser

Så kan du måske tænke, at der altid kommer høje leveringspriser oveni hos internetbutikkerne, når det handler om større varer. Det er som regel også tilfældet, dog ikke hos Bedre Nætter. Her ønskes priserne gennemsigtige, så ikke du som kunde bliver negativt overrasket, når du skal til at betale. Derfor er alle priser inkl. både sengeben og levering, hvilket du som regel køber oveni hos både fysiske og online butikker. Det er altså en prismæssig fordel at handle hos Bedre Nætter, som også ofte kører med ekstra gode tilbud til fordel for dig.

Gratis vejledning

Hvor du i fysiske butikker skal ned i butikken i åbningstiden for at stille spørgsmål, kan du hos Bedre Nætter gøre det via mail eller telefon – 18 timer i døgnet.

Prisgaranti

Priserne er i forvejen lave, og med jævnlige tilbud, skulle man næsten tro, at det er umuligt at blive billigere. Men indimellem skruer konkurrenterne også priserne ned, og derfor har Bedre Nætter prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en tilsvarende seng billigere et andet sted, matcher Bedre Nætter prisen.

Kort leveringstid

Leveringstiden er noget af det, der kan få folk til at tvivle på onlineforhandlere generelt. Med netop møbler forholder det sig dog sådan, at det er de færreste fysiske forhandlere, der har varen hjemme i butikken, og leveringstiden er derfor tilsvarende på internettet. Nogle gange er leveringstiden endda kortere hos Bedre Nætter. Du har derudover 30 dages fortrydelsesret sammenlignet med de 14 dage, du som regel har hos en fysisk sengeforhandler.

Ombytning af fasthed

Som en ekstra service kan du inden for de 30 dage også vælge at ombytte fastheden for kun 499 kr. Hvis du har valgt en for hård eller for blød seng, har du altså mulighed for at ændre dit valg – selv efter at du har taget sengen i brug.

Se alle de gode kontinentalseng tilbud hos BedreNætter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *