kosttilskud til vægttab

Kosttilskud til vægttab – Guide

Har du en stor drøm om at tabe dig på en effektiv og ikke mindst sund måde? I så fald skal du vide, at der findes kosttilskud til vægttab som kan hjælpe dig med at realisere din drøm.

Dog er det vigtigt, at du allerede nu forstår, at kosttilskud ikke kan stå alene. Du opnår det bedste og mest vedholdende vægttab ved at kombinere en sund kost, regelmæssig træning og kosttilskud. Denne ”treenighed” vil med garanti hjælpe dig rigtig godt på vej.

Her på siden har vi lavet en lille guide i forhold til kosttilskud til vægttab. Vi har samlet nogle af de bedste tilskud du kan gøre brug af, når du gerne vil ned i vægt.

Gå til LinusPro.dk og se det store udvalg af kosttilskud til vægttab

Proteinpulver øger din forbrænding og muskelmasse

Under et vægttabsforløb med hård træning osv. er det ganske fornuftigt at supplere din i forvejen sunde kost med proteinpulver. Proteinpulveret er nemlig med til at øge din forbrænding, hvilket vil sige, at du hurtigere og mere effektivt kan forbrænde kalorier – og der med tabe dig.

Derudover er proteinpulver også med til at bevare/øge din muskelmasse. Dette er især fordelagtigt for dig, der gerne vil have en mere ”stram” krop. Hvis målet er at tabe dig et par kilo og samtidig stramme kroppen op, så er proteinpulver selvskrevet. En tilpas mængde protein vil nemlig øge din muskelmasse samtidig med, at du vil tabe noget af dit fedt.

BedreBoligliv.dk har testet LinusPro WHEY100

proteinpulver

Vi hjælper dig med at vælge det rette kosttilskud til vægttab

Hvis du er i tvivl om, hvilken type proteinpulver du bør købe til vægttab, så får du her en anbefaling som er bygget på vores egen test. Vi har nemlig testet LinusPro WHEY100 som er en ganske udmærket proteinblanding, der samtidig smager godt. Kvaliteten er høj og kan bruges af alt fra bodybuildere til dig som gerne vil tabe dig.

Prisen er samtidig til at betale. Du kan for eksempel få 1 kg 100% rent valleproteinkoncentrat for bare 249 kr. Det er i øvrigt værd at bemærke, at pulveret var meget nem at blande op under testen. Derudover var smagen (jordbær) også ganske lækker og forfriskende.

Mange små måltider er bedre en få store

Et meget godt råd til dig som gerne vil tabe dig med kosttilskud er at minimere dine store måltider og erstatte dem med mange små. Flere og flere undersøgelser viser, at du får nemmere ved at tabe dig ved at spise mange små måltider i løbet af dagen. Om ikke andet giver de mange små måltider et mere balanceret energiniveau, hvilket også er værd at stræbe efter.

En proteinbar er perfekt som et mindre måltid før eller efter træning

Du kan med fordel indtage en proteinbar som et mindre måltid. Det mest ideelle tidspunkt at indtage baren på er lige før eller efter din træning. På den måde er kroppen tanket godt op med protein og energi. Det betyder, at din træning bliver mere udbytterig og kroppen får de proteiner som den har brug for.

Find din favorit med en prøvepakke fra LinusPro

Her på BedreBoligliv.dk går vi meget op i vores research bag artiklerne. Derfor har vi selvfølgelig testet en proteinbar prøvepakke fra LinusPro. Denne pakke indeholde 6 af følgende 8 bars:

  • LinusPro DIET Cereal Bar (Acaibær)
  • LinusPro DIET Cereal (Appelsin)
  • LinusPro Protein bar (Peanuts / Mælkechokolade)
  • LinusPro Protein bar (Banan / Chokolade)
  • LinusPro Recovery bar (Nøddemix / Chokolade)
  • LinusPro Recovery bar (Frugt & nøddemix / Yoghurt)
  • LinusPro Energy Bar (Appelsin / Havreflager)
  • LinusPro Energy Bar (Æble / Havreflager)

Først og fremmest smager de forskellige bars helt fortrinligt. Derfor kan det godt være svært at vælge din favorit. Dog synes vi, at der var et par enkelte smagsvarianter som var ekstra gode. Der er ingen tvivl om, at vi kan anbefale dig disse proteinbars fra LinusPro. De er perfekte som mellemmåltider og vil med garanti hjælpe dig med at tabe nogle kilo, hvis du kombinerer dem med træning og en ellers sund kost.

Hvis du gerne vil se flere eksempler på kosttilskud til vægttab, så har LinusPro faktisk lavet en særskilt produktkategori KUN med produkter til vægttab: Se kategorien her.