lavineudstyr tilbud

Lavineudstyr

Der findes ikke noget bedre end at køre en tur i offpisten, hvor du som den første glider over den nyfaldne sne. Dog er der desværre en risiko for lavine ved at køre på offpisten. Derfor er det godt at udstyre sig selv med noget lavineudstyr af den ene eller anden slags.

Her på BedreBoligliv.dk vil vi gerne klæde dig så godt på til skiferien som mulig. Derfor har vi valgt at skrive dette indlæg om lavineudstyr. Vi kommer med en række anbefalelsesværdige eksempler på udstyr. Derudover kan du også læse en masse nyttig information, der uden tvivl vil gøre dig helt klar til at køre på offpiste samt opleve, hvor fantastisk en følelse det er at glide gennem nyfalden sne!

Lavineudstyr du med fordel kan købe

Herunder har vi samlet en række forskellige eksempler på lavineudstyr, der uden tvivl vil hjælpe dig og gøre det mere sikkert at stå på offpisten. Lavineudstyret herunder forhandles alt sammen af ski- og snowboardeksperten Blacksnow.dk

Lavinepakke 1 – Basic – Fra Blacksnow.dk

lavineudstyr lavinepakke 1

Hvis du gerne vil have det vigtigste udstyr til laviner, er denne basic pakke fra Blacksnow.dk et godt køb. Den indeholder det du skal bruge for at få en sikker tur på pisten. Det vil sige en BCA Tracker, en alu skovl og en sonde.

Et andet plus vil denne lavinepakke er, at den er billig. På forhandlerens hjemmeside skriver de, at du sparer op mod 600 kr. på køb af udstyr ved at vælge denne pakke.

Lavinepakke 3 – Expert – Fra Blacksnow.dk

lavinepakke 3 expert

Er du interesseret i at køre med noget af det bedste udstyr på markedet? I så fald er denne lavinepakke 3 fra Blacksnow.dk det perfekte valg. Pakken indeholder en BCA Tracker 3 , der betegnes som markedets bedste bipper!

Pakken består i øvrigt af en lang sonde, der kan stikke dybt, hvilket er en kæmpemæssig fordel. Derudover er der også mulighed for at forlænge skovlen, hvilket gør det muligt for dig at skovle større mængder sne på kortere tid.

ABS Vario 18 Zip on Pack

abs vario 18

ABS Vario 18 er et super godt valg for dig, der skal på kortere offpiste ture. Tasken har plads til lavineudstyr i lommerne som i øvrigt er nemme at åbne og komme til, hvilket er en stor fordel.

Derudover kan du også bære dine ski, snowboard, snesko osv. på tasken, hvilket giver dig en stor frihed. Hvis du gerne vil have et drikkesystem med dig, kan du uden problemer integrere en Camelbak.

Værd at vide om lavineudstyr

Hvis du gerne vil stå på offpist, er det uden tvivl værd at ofre lidt penge på noget lavineudstyr. Udstyr til laviner kan være med til at redde dit liv, hvis uheldet skulle være ude og du ender i en lavine.

Dog nytter det ikke noget bare at købe udstyret og så forvente, at det er nok. Du skal også forstå, hvordan udstyret fungerer herunder hvordan du benytter dig af det. Derfor anbefales det altid at sætte sig godt ind i lavineudstyres funktioner, INDEN du tager en tur på offpisten.

Video: Hør hvordan lavineudstyret Armada Agent Avalung fungerer i videoen herunder

Med lidt sund fornuft kan du få nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser

Du skal bestemt ikke tro, at denne artikel er skrevet med henblik på at skræmme dig fra at køre offpist – tværtimod. Artiklen er derimod skrevet med henblik på at give dig så god en oplevelse på offpisten som muligt.

Ved at tænke dig lidt om og have det rette lavineudstyr, kan du få nogle helt fantastiske ski eller snowboardoplevelser på offpisten. Mange skiiere og snowboardere betegner følelsen af at køre på nyfalden sne som noget af det bedste i verden.

Lavineudstyr du som minimum bør anskaffe dig

Herunder kan du se, hvilket udstyr du som absolut minimum bør anskaffe dig, inden du tager på eventyr på offpisten.

  • Bipper
  • Sonde
  • Skovl
  • rygsæk hvor du kan opbevare dit udstyr

Hvad er en bipper og en sonde? Få svaret hos forhandleren Blacksnow.dk

Er lavineudstyr forbeholdt nybegynderne eller skal det bruges af alle?

Lavineudstyr skal bruges af alle som bevæger sig udenfor pisten. Derfor er det fuldstændig ligegyldigt om du har stået på ski eller snowboard i 20 eller 2 år – det handler om din sikkerhed!

Det bedste lavineudstyr er din sunde fornuft!

Står du på toppen af et bjerg og har fornemmelsen af, at sneen snart vil skride, så lad vær med at køre ned! Det siges, at det bedste lavineudstyr er dit hoved. Brug noget tid på at lære terrænet at kende. Lyt til din mavefornemmelse og tag ikke dumme chancer.

Vi fra BedreBoligliv.dk ønsker dig en fantastisk skiferie og god fornøjelse med dine ture på offpisten!