loungestole fra unoliving.com

Loungestole – Skab hygge og komfort i hjemmet

Loungestole i hjemmet er blevet mere og mere moderne og udbredt herhjemme de senere år. Fra at være et direktøreje på øverste etage i banken i gamle dage, er loungestole efterhånden begyndt at blive en del af det almene danske, moderne hjem.

En loungestol skaber hygge, et klassisk stilrent touch og et anderledes pust til din stue eller kontor. I denne lille guide bliver du hurtigt klogere på fordelene ved loungestole, og så kan du læse mere om vores to udvalgte loungestole i hver deres stilart.

OBS: Vil du gerne se flotte eksempler på loungestole?

Design og komfort, når det er bedst

Der findes en række klare fordele ved loungestole, når du bruger dem som en del af indretningen i dit hjem eller på kontoret.

Først og fremmest er der designet og den stil, som stolen bidrager med. En loungestol ser godt ud i de fleste danske stuer, og de lækre og moderne designs skaber et flot touch til hjemmet. En loungestol har en vis form for ekstravagance over sig, uden at stilen bliver arrogant.

Sidstnævnte opnås bl.a. ved, at en loungestol også er en flyder. Den er hyggelig og moderne på samme tid, og på den måde skaber den en spændende synergi i sig selv, da den kombinerer komfort og stil på én og samme tid.

Mange moderne loungestole er også udviklet og designet med komfort og ergonomi for øje, da producenterne er udmærket klar over vores stigende efterspørgsel på behagelige og ergonomisk forsvarlige møbler i hjemmet.

Innovation Long Horn Stol

innovation long horn stolVi har udvalgt to lækre loungestole som pragteksemplarer fra hver deres stilart til denne artikel. Den første af disse to stole er denne stilrene Long Horn stol fra Innovation. Innovation er kendt for deres høje kvalitet og kreativitet, når de skaber boliginteriør, og denne Long Horn stol er ingen undtagelse.

Det flotte grå stofmateriale er perfekt til dig, som ønsker noget andet end skind og læder, og hele stilen fungerer godt til de fleste danske hjem.

Farven passer godt til stolens form, som er casual og klassisk på en gang, og siddekomforten er helt i top. Du kan tilmed lægge ryglænet fladt ned, så stolen bliver kvadratisk og større, og sidst men ikke mindst er der monteret hjul under stolen, så den er let at flytte rundt på i dit hjem.

Stolen har følgende mål:

  • Højde – 76 cm
  • Bredde – 85 cm
  • Længde – 87 cm
  • Dybde – 87 cm

Innovation Long Horn Stol forhandles af Unoliving.com

Monaco Loungestol

monaco loungestolDen anden moderne loungestol, vi har udvalgt til dig i denne artikel, er denne lækre flyder i sort kunstlæder fra det altid populære brand Monaco.

Designet er stilrent, elegant og vil passe godt ind i den moderne boligstil mange år ud i fremtiden. Stolen er udviklet med et stel af forkromet stål, som gør den ekstra solid og langtidsholdbar.

Stolens indhold er skum, som giver en behagelig komfort for både bagdel, lænd og ryg. Du kan enten vælge at anvende stolen, som den står, eller du kan samle flere af samme model og skabe en sofa eller lille hyggelig krog i stuen eller på kontoret.

Stolen har følgende mål:

  • Højde – 87 cm
  • Bredde – 90 cm
  • Længde – 76 cm
  • Dybde – 76 cm

Monaco Loungestol forhandles af Unoliving.com