madkursus timm vladimir køkken

Madkursus i Timm Vladimirs Køkken – Bøf og Bajere!

Har du altid haft en drøm om at blive bedre til at lave mad? Elsker du gastronomi og lækre retter? Lyder ”Bøf og Bajere” som noget for dig? I så fald er et madkursus i Timm Vladimirs køkken uden tvivl noget for dig.

En lille hilsen fra Timm Vladimir

Værd at vide om et madkursus i Timm Vladimirs køkken

Hvad koster det?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med sådan et kursus, er du med garanteret interesseret i at vide, hvad det koster. Et madkursus i Timm Vladimirs Køkken koster 995 kr. pr. person hos DuGlemmerDetAldrig.dk – Læs mere her.

Hvad får du så for den pris? Det kan du læse meget mere om i afsnittet herunder.

Hvad indeholder sådan et madkursus?

Helt konkret indeholder dette madkursus nogle super gode og hyggelige timer i samvær med anerkendte kokke, hvor du lærer at lave rigtig ”herremad”. Bøf og Bajere henvender sig faktisk til begge køn, men det er selvfølgelig mest populært blandt mænd.

På dette kursus bliver kostpyramiden og sunde vaner glemt for en stund. Der bliver i stedet fokuseret på det GODE mad med store bøffer, lækker sovs og ikke mindst et par velsmagende øl af høj kvalitet.

På dette madkursus i Timm Vladimirs køkken lærer du i øvrigt at lave bøf bernaise, der uden tvivl er en af gode gamle herreretter. Derudover får du også en række tips og tricks til, hvordan du kan gøre madlavningen meget bedre og nemmere, når du står i dit eget køkken til hverdag og kæmper med maden.

En typisk menu til Bøf og Bajere-kursuset kunne se sådan ud:

  • Frisk frugt der serveres sammen med mascarpone råcreme
  • Tartar serveret med hjemmelavede og sprøde chips
  • Oksekødsbøf med hjemmelavet bearnaise sauce
  • Sous vide svinebryst

Madkursuset foregår i København – nærmere bestemt Valby

Timm Vladimirs køkken er placeret i Valby, hvor herlighederne finder sted. Du får selvfølgelig en nærmere adresse ved bestilling samt en række andre praktiske oplysninger.

Hvem henvender denne madoplevelse sig især til?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette kursus først og fremmest henvender sig til mænd. Dog giver Timm Vladimir selv udtryk for, at kvinder er mere end velkomne. Derfor kunne du for eksempel lave det til en lille par-udflugt, hvor I sammen laver noget lækkert mad i godt selskab.

Derudover er dette madkursus også meget populær at give som oplevelsesgave til en der ELSKER mad og som måske gerne vil blive en bedre kok i køkkenet.

Vidste du godt, at Timm Vladimirs Køkken har vundet Oplevelsesprisen 2013?

Dette madkursus er faktisk prisvindende. I 2013 vandt Timm Vladimirs Køkken oplevelsesprisen, hvilket vidner om høj kvalitet og ikke mindst en stor oplevelsesværdi.