madras- og senge vejledning

Madras- og senge vejledning: 3 gode råd

Det er langt de færreste, der kan vælge en ny og god seng uden at få professionel hjælp fra en sengeforhandler eller lignende. Valg af seng afhænger af en lang række forskellige ting herunder kropsbygning, vægt, behov, temperaturfølsomhed osv.

Madras- og senge vejledning er fornuftigt at benytte sig af, da du trods alt i gennemsnit bruger 8 timer i din seng om dagen. Derfor er det meget vigtigt, at du bliver vejledt til at vælge den helt rette madras og seng. I denne artikel kan du lære, hvordan du får den bedste madras- og sengevejledning – så du er sikker på at komme til at sove og ligge så godt som overhovedet muligt.

Råd nr. 1: Bedre Nætter tilbyder gratis madras- og senge vejledning

En af de nyere forhandlere af senge og madrasser på nettet er Bedre Nætter. Grunden til, at denne forhandler bliver fremhævet i artiklen skyldes, at de skiller sig meget positivt ud fra deres konkurrenter på grund af en meget vigtig ting – de tilbyder nemlig gratis madras- og sengevejledning direkte på deres hjemmeside via et smart chatsystem.

Det vil sige, at du ved at besøge deres hjemmeside kan komme i kontakt med personalet og blive vejledt og hjulpet alt imens du kan sidde foran computeren i ro og mag og nyde en kop kaffe og kigge på produkter – uhyre smart!

Få gratis madras- og senge vejledning


Hvis Bedre Nætters tilbud om gratis madras- og senge vejledning lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge deres hjemmeside og få professionel hjælp og vejledning med det samme. De er kendt for at yde en fantastisk kundeservice. Derfor kan du snildt skrive til dem uden for deres normale åbningstider.


Besøg Bedre Nætters hjemmeside her.

Råd nr. 2: Besøg din lokale sengeforhandler og få gode råd

Hvis du ikke er så meget til at få vejledning og gode råd via computer, er der ikke andet for end at du besøger din lokale sengeforhandler. Hos sengeforhandleren kan du prøve de forskellige senge og madrasser og få hjælp af personalet til at finde den rette madrastype osv.

I teorien er der ikke den store forskel på råd nr. 1 og råd nr. 2. Den eneste mærkbare forskel er, at du står face-to-face med sengeeksperten hos din lokale sengeforhandler, men det betyder bestemt ikke, at dette råd er bedre end råd nr. 1 og omvendt.

Råd nr. 3: Læs en masse om valg af seng og tag evt. en kiropraktor med på råd

Det tredje og sidste råd handler om, at du skal læse en masse nyttig viden om valg af seng og madras. Der findes en masse brugbart indhold på nettet, der uden tvivl vil give dig et større indblik i, hvilke madrastyper og senge der er værd at vælge for lige netop dig.

Derudover er det også en fantastisk ide, hvis du tager en kiropraktor med på råd, når der skal vælges madras. Kiropraktoren er især værd at benytte, hvis du har nogle bestemte rygproblemer, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

valg af seng

Der er mange gode muligheder for at få madras- og senge vejledning! Benyt dig af dem og få en bedre søvn!

Derfor er det vigtigt, at din madras- og seng passer til DIG

Du skal passe meget på med at lade prisen styre dit valg af seng og madras, da det kan have alvorlige konsekvenser på lang sigt. Herunder kan du læse om nogle af de fordele du opnår ved at vælge en seng, der er skræddersyet dit behov.

Du får en bedre søvn

Den absolut største fordel er, at du får en meget bedre søvn end du er vant til. Der går selvfølgelig lige et par uger, før du har vænnet dig selv 100% til din nye seng og madras, men efter de to uger, vil du sove som en drøm.

En bedre søvn er lig med et større overskud

Som du nok allerede har erfaret, er en bedre søvn lig med et større overskud i hverdagen. Du vil føle dig mere frisk og have et mere positivt syn på tilværelsen. Derudover bliver det også nemmere for dig at dyrke motion, ordne huslige ting og lignende, da du har et naturligt højt niveau af overskud.

Dit immunforsvar styrkes i en god seng

Ved at sove i en dårlig seng får du en dårlig og urolig søvn. En dårlig og urolig søvn vil på sigt medvirke til, at dit immunforsvar svækkes. Det vil altså sige, at du med en god og tilpasset seng kan se frem til et styrket immunforsvar.

Det er ekstra vigtigt, hvis du dyrker meget motion

Hvis du for eksempel bruger meget tid på din træning, er en tilpasset og komfortabel seng uhyre vigtig. Når du træner meget, har din krop brug for at restituere så optimalt som muligt – og det kan den ikke komme til, hvis du har en dårlig seng.

Elevationssenge er nogle af de bedste senge til motionister, da du har mulighed for at hæve og sænke henholdsvis hoved- og fodende.