nike magista

Nike Magista

Den 6. marts 2014 blev en revolutionerende dag inden for udvikling og design af fodboldstøvler. Det blev dagen, hvor Nike lancerede deres nye fodboldstøvle ved navn Magista til et stort event sammen med Iniesta i Barcelona.

Denne strømpeagtige fodboldstøvle er aldrig set magen før. Nike har altid været kendt som first movers inden for udvikling og design af fodboldstøvler. Og denne gang har de igen slået fast, at de er nogle af verdens største kreatører og nytænkere inden for fodbold.

Nike Magista kan købes hos Unisport.dk – Se udvalget her!

Få svar på dine spørgsmål om Nike Magista

Hvad er støvlen lavet af?

Nike Magista er lavet af det populære Flyknit materiale. Det får dig til at føle, at støvlen er 100% skræddersyet til din fod, hvilket vil give en rigtig god boldkontrol. Flyknit bliver også betegnet som vævet stof, og er først set i Nikes løbesko for et par år siden. Dette vævede stof giver en langt større fleksibilitet end almindeligt stof gør.

Som du kan se på billederne, går støvlen helt op til anklen. Dette nye design vil give dig en langt bedre komfort og støtte, når du spiller fodbold. 

Hvem henvender fodboldstøvlen sig til?

Fodboldstøvlen henvender sig især til fodboldbanens playmaker. Det vil sige spilleren, der har behov for at lave hurtige vendinger og slå de afgørende afleveringer.

I den professionelle verden vil du højst sandsynligt komme til at se Iniesta og Götze spille med Magista. Og mon ikke også danske Christian Eriksen får smag for den nye og revolutionerende støvle fra Nike?

Hvilke farver kommer støvlen i?

Som det ser ud lige nu kommer Nike Magista i farverne gul/neongrøn, sort og sort med neongrønne detaljer. Dog forventes det, at Nike lancerer nogle flere farver med tiden.

Hvor meget vejer Nike Magista?

Fodboldstøvlen kommer til at veje 205 gram. Det vil altså sige, at der er tale om en støvle i letvægtsklassen.

Se udvalget af Nike Magista fodboldstøvler hos Unisport.dk

VIDEO: Se Unisports test af Magista

Unisport er et fantastisk dansk brand inden for fodboldudstyr, og de har selvfølgelig som nogle af de første været ude at teste de helt nye Nike Magista. Hvis du gerne vil se, hvordan støvlen ser ud, når den er i aktion, så læs med i dette indlæg.

Video: Se Unisport teste de nye fodboldstøvler fra Nike

I videoen herunder kan du få et super godt indblik i, hvordan fodboldstøvlen er at spille med. Unisports repræsentant tester støvlen fra A til Z og giver dig et rigtig godt billede af, hvad du kan forvente af det nye vidunder fra Nike.

Se med herunder (du trykker blot på play-knappen for at starte videoen).

Bemærk

Videoen som du kan se herover er ikke en decideret anmeldelse, men derimod mere et førstehåndsindtryk af støvlen. Derfor skal du passe på med at drage for hurtige konklusioner af videoen. Hvis du gerne vil have en decideret anmeldelse af Nike Magista, så bør du søge yderligere information – for eksempel ved hjælp af en Google-søgning.

Andre spørgsmål om Nikes nye fodboldstøvle

Skal du spille i bare tæer eller have sokker på, når du bruger støvlen?

Støvlen har fået rigtig mange mennesker til at spørge om man ikke skal bruge sokker i Magista. Og svaret til det er: Selvfølgelig skal du have sokker på, når du spiller i Nike Magista.

Den høje ankelstøtte fungerer ikke som en sok, men derimod som en støtte, der giver en større fleksibilitet og bedre følelse med bolden. Ligesom med alle andre fodboldstøvler, så skal du også have et par fodboldsokker indenunder støvlen.

Bliver støvlen ikke tung, når stoffet suger vand?

Nej det gør den faktisk ikke.

Denne problemstilling har Nike selvfølgelig allerede tænkt på. Derfor har de benyttet sig af deres ACC-teknologi (All Conditions Control). Det betyder, støvlen ikke vil suge vand til sig og dermed blive tung.

Har du et spørgsmål, der ikke er blevet besvaret?

Hvis du brænder inde med et spørgsmål du gerne vil have svar på, så er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder. Så vil dit spørgsmål blive besvaret hurtigst muligt.

Billederne i artiklen er venligst udlånt af Unisport.dk og må ikke bruges uden deres tilladelse.