Nike Mercurial Vapor Superfly IV

Nike Mercurial Vapor Superfly IV

For noget tid siden lancerede Nike deres helt nye Mercurial Vapor Superfly IV. Denne fodboldstøvle vil uden tvivl løfte fodboldsporten til et helt nyt niveau som ingen af os fodboldfans har set før.

Nike Mercurial Vapor Superfly IV er en verdensklasse støvle, der bliver brugt af verdensklasse spillere. Denne fodboldstøvle bør bruges af dig, der gerne vil være så god som overhovedet muligt.

Se den store Nike Mercurial-kollektion hos Unisport.dk

Herunder kan du læse meget mere om den populære støvle. Du kan bl.a. læse nyttig viden om fodboldstøvlens specifikationer. Derudover kan du også se en video, hvor fodboldstøvlen bliver testet.

Alt du bør vide om Mercurial Vapor Superfly IV

mercurial vapor superfly

Som du kan se er Nike Mercurial Vapor Superfly IV en fodboldstøvle med et lækkert design!

Det ultra-lette Flyknit-materiale

Den nye Mercurial er lavet i det populære Flyknit-materiale som også Magista Obra er lavet af. Dette materiale sikrer en meget let støvle, der samtidig har en pasform lidt udover det sædvanlige.

Materialet er perfekt at bruge til fodbold, da det giver dig en meget bedre boldfornemmelse, hvilket jo er meget essentielt, når du spiller fodbold og gerne vil have så stor føling med bolden som mulig.

Bedre pasform med Motion Fit Collar

Motion Fit Collar er den sokkelignende del på fodboldstøvlen. Motion Fit Collar sikrer dig en super god pasform. Når du tager støvlen på, så vil det føles som om, at støvle og ben går ud i et.

Motion Fit Collar sikrer dig desuden en meget bedre stabilitet på banen, hvilket er en klar fordel, når du for eksempel skal løbe, aflevere bolden eller foretage et præcist frispark.

Hvad koster Nike Mercurial Superfly? Find ud af det her!

Løb hurtigere med den nye carbonfiber sål

Som noget ganske unikt har Nike udstyret deres nye fodboldstøvle med en carbon-sål. Det betyder først og fremmest, at støvlen vejer mindre. Derudover betyder det også, at du kan løbe hurtigere, da carbon er et stivere materiale. Det stive materiale sikrer dig, at du får maksimalt ud af den energi du bruger på at skubbe dig frem ad.

Video: Se sammenligningen mellem Superfly IV og Vapor X

Mercurial historien

Nike lancerede deres første Mercurial tilbage i 1998. Lanceringen skete i forbindelse med VM i Frankrig. Siden da har Mercurial udviklet sig til en af verdens bedste fodboldstøvler.

Hvis du på Google søger på ”Mercurial 1998”, så vil du kunne se, hvor stor en udvikling støvlen har gennemgået i løbet af de sidste 16 år. Det er noget af en forandring støvlen har været igennem, men det har ikke gjort den mindre god.

Billederne her på siden er udlånt af Unisport.dk og må ikke bruges uden deres tilladelse!