oakley skijakke

Oakley skijakke

Hvordan giver du dig selv den bedste tur på ski eller snowboard? Svaret er ganske enkelt: Du starter med at købe dig en god Oakley skijakke.

Når du står på ski eller snowboard, er det uhyre vigtigt, at du har den rette beklædning, der kan give dig optimal bevægelighed og komfort. Den rette beklædning omfatter en god skijakke, der formår at holde dig tør og varm samtidig med, at du ganske frit kan bevæge dig i den.

Og det er netop, hvad du kan forvente af en Oakley skijakke. Oakley laver nogle helt fantastiske jakker, der uden tvivl henvender sig til dig, der gerne vil have noget kvalitetsfyldt skitøj. Herunder ser vi nærmere på to udvalgte Oakley skijakker.

Vil du se et større udvalg af skijakker? Besøg forhandleren Blacksnow.dk

Oakley Blackhawk Biozone skijakke

oakley skijakke blackhawk

Oakley Blackhawk Biozone er en kvalitetsfyldt og komfortabel skijakke, der bærer præg af et fabelagtigt design. Den er kendetegnet ved det lidt lange og smalle fit. Derudover er den udstyret med et inderlag i Biozone og Thinsulate, hvilket giver dig optimal varme og beskyttelse i alle slags vejrforhold.

Snefanget kan tages af og på efter behov. En anden stor fordel ved skijakken fra Oakley er, at den er udstyret med store og praktiske lommer, hvor du med fordel kan opbevare noget af dit grej under skituren.

Oakley Rafter skijakke

rafter oakley skijakke

Er du på jagt efter en high performance skijakke? I så fald er denne Oakley Rafter det absolut bedste køb. Skijakken er udstyret med et aftageligt snefang, et vandtæt laminat og en masse andre ”fede” features.

Materialet er ikke bare vandafvisende, men er i den grad også effektiv til at ånde og give dig optimal ventilation under dine ski- og snowboardture. Derudover kan du også vælge at tage ærmerne af, hvis du for eksempel skal lave lidt tricks i parken eller lignende.

Guide til køb af ny skijakke

Størrelse

Det er vigtigt, at du får valgt den rigtige størrelse skijakke. Hvis du vælger en forkert størrelse, vil jakken med stor sandsynlighed være irriterende at køre med. En god og fit størrelse er med til at give dig optimal komfort og bevægelighed.

Materialer

En god skijakke er kendetegnet ved nogle yderst gode materialer. Materialer som biozone og GORE-TEX er gode indikatorer på en høj kvalitet. Jo bedre kvalitet du vælger, jo bedre er jakken at have på – og jo mere holdbar er den.

Design

At stå på ski og snowboard handler i høj grad også om at se lidt godt ud. Derfor er det en god ide at bruge lidt tid på at finde det rette design, de retter farver osv., så du føler dig godt tilpas i skijakken.

Mange vælger i øvrigt at købe skitøj- og udstyr i de samme farver med henblik på at skabe et ensartet look.

Funktionalitet

En god skijakke er selvfølgelig udstyret med en eller flere super rummelige og praktiske lommer. En god lomme er en lomme du kan tilgå ganske nemt – også med handsker på.

Derudover er det også et plus, hvis snefanget kan tages af og på efter behov.