peltor sporttac høreværn til jagt

Peltor SportTac – Det populæreste høreværn til jagt

Savner du et godt høreværn til jagt, der er behagelig at have på samtidig med, at du kan lukke alle høje lyde ude? Peltor SportTac er et af markedets absolut bedste høreværn til jagt. Jægere verden over betegner dette høreværn som et af de populæreste nogensinde.

Køb Peltor SportTac billigt hos Jagt & Vildt


Hos Jagt & Vildt er jagthøreværnet Peltor SportTac set til kun 998,75 kr., hvilket er en af markedets laveste priser.


Køb jagthøreværnet her.

Yderligere information om det populære høreværn til jagt

Peltor SportTac er et elektronisk høreværn til jagt og skydning. Jagthøreværnet er udviklet og fremstillet specielt med henblik på at tilfredsstille jægerne og sportsskytterne.

En af de helt store fordele ved Peltor SportTac er, at du har mulighed for at indstille, hvor meget lyd du vil kunne høre fra omgivelserne. Du kan indstille til alt fra overhovedet ikke at kunne høre noget til at kunne høre det hele – også selvom du har høreværnene på.

Da høreværnet næsten ingenting vejer og samtidig er udstyret med et par behagelige dæmpningspuder, kan du snildt have det på i flere timer uden, at det begynder at irritere dig. Høreværnet har i gennemsnit en drifttid på 600 timer, hvorfor du kan bruge det til ganske mange jagtture.

peltor sporttac høreværn til jagt

Peltor SportTac er set til kun 998 kr. hos Jagt & Vildt

Peltor SportTac er især noget for dig, hvis:

Er du i tvivl om du bør købe Peltor SportTac som dit næste høreværn til jagt? Herunder kan du læse om nogle af de største fordele ved høreværnet.

Du gerne vil have et meget effektivt jagthøreværn, der automatisk lukker af for høje lyde

Der er ingen tvivl om, at dette høreværn er at foretrække, hvis du gerne vil kunne lukke af for høje lyde på automatisk vis. Dette høreværn gør dig i stand til at kunne høre en lille smule af omgivelserne samtidig med, at det automatisk kan skåne dine ører, når du for eksempel trykker på aftrækkeren.

Du er på udkig efter et meget komfortabelt høreværn

Peltor SportTac er et meget komfortabelt værn. Det føles rigtig godt at have på og hverken strammer eller irriterer dig, når du går på jagt. Pga. de komfortable dæmpningspuder er du i stand til at bære høreværnet i mange timer i træk uden at blive generet.

Du gerne vil have et af markedets bedste høreværn til jagt

Hvis kun det bedste af det bedste er godt nok for dig, er dette høreværn anbefalelsesværdigt. Med Peltor SportTac får du et af bedste jagthøreværn på markedet – det er der ingen tvivl om.

Læs mere om jagthøreværnet i denne billede-fil: Peltor SportTac vejledning