pleje af fodboldstøvler

Pleje af fodboldstøvler

Denne guide er værd at læse, hvis du gerne vil passe lidt bedre på dine fodboldstøvler, så de holder i længere tid.

Som du nok allerede ved, så er fodboldstøvler ikke altid lavet af det mest holdbare materiale i verden. Derfor er det vigtigt, at du er god til at pleje dem, så de holder længst muligt og du spiller så godt som det nu er muligt i dine fodboldstøvler.

Guide til pleje af fodboldstøvler

Herunder kan du læse nogle super gode og ikke mindst effektive råd til pleje af dine fodboldstøvler.

Børst støvlerne af efter hver træning

Efter hver træning eller kamp bør du gøre det til en vane at børste dine støvler af for mudder, jord og andet snavs, der har sat sig fast. På den måde holder du dine støvler fri for det værste snavs og skidt.

Gør fodboldstøvlerne rene med en våd klud inden kamp

Inden du skal spille kamp må dine støvler godt se lidt godt ud, så du viser dine modstandere, at du er 100% klar til at vinde. Derfor er det en god ide at tage en våd klud og rengøre dine støvler, så de fremstår som nye.

Hvis du har ekstra svært ved at få skidtet af med kluden, så overvej at bruge en opvaskebørste (pas på ikke at bruge den samme børste til din næste opvask).

Imprægnering af skind- eller læderstøvler

Hvis du har et par fodboldstøvler af skind eller læder, så gør du klogt i at imprægnere dem inden brug. En imprægnering medvirker til, at dine støvler er mere modstandsdygtigt og derfor holder længere.

Du kan finde imprægnering til dine fodboldstøvler hos Unisport.dk

Nøglen til succes: Bliv ved med at rengøre dine støvler

Nøglen til succes er uden tvivl, at du bliver ved med at rengøre dine støvler. Det nytter ikke noget, at du bare gør det i de første 3 uger efter du har fået fodboldstøvlerne. Nej, du skal gøre det til en vane at rense dine støvler inden kamp, så de altid fremstår ligeså gode som da du købte dem.