plissegardiner

Plissegardiner er et godt køb

Plissegardiner er en billig løsning, når det kommer til gardiner. Men det betyder ikke, at de ikke kan være af høj kvalitet. Vælger du plissegardiner på mål til dit hjem, vil du opleve, at de er den den perfekte kombination af at være funktionelle og dekorative.

Med deres papiragtige design ser de nærmest helt skrøbelige ud, hvilket giver et elegant, let og fint udtryk – men bare rolig, de er af et yderst slidstærkt og praktisk materiale. Vi har her samlet en række gode grunde til, at du bør vælge plissegardiner på mål frem for andre gardintyper til din bolig.

Den perfekte kombination af funktion og æstetik

Plissegardiner er yderst praktiske, og vil i de fleste tilfælde være det oplagte valg til dit hjem. Plissegardiner på mål fås i mange forskellige designs, så du nemt kan tilpasse gardinet til netop din bolig og dine behov. Mange gardiner har irriterende træksnore, men vælger du et plissegardin, undgår du dette – hvilket blot er én af de mange fordele. Plissegardiner har en stor fleksibilitet, og kan nemt indstilles til mange forskellige vinduer – selv skråvinduer er ikke noget problem. Selvom gardinerne er praktiske og funktionelle, betyder det ikke, at de går på kompromis i deres designmæssige og æstetiske udtryk: Med deres nærmest orientalske papireffekt vil de være dekorative i langt de fleste hjem.


Er du på jagt efter gode tilbud på plissegardiner?

Hos Gardinshoppen.dk har de et stort og prisvenligt udvalg af plissegardiner. Vi anbefaler at købe hos Gardinshoppen.dk pga. følgende tre fordele:

100% tilfredshed eller pengene tilbage – Prisgaranti – Målgaranti

Besøg Gardinshoppen.dk og se udvalget af plissegardiner


Fleksible gardiner, som kan tilpasses enhver bolig

Plissegardiner kan sættes op i de fleste vinduer, og har du specielle vinduer, som kræver specielle mål, kan du her få skræddersyet dine gardiner efter mål, så de passer perfekt i alle dine vinduer. Plissegardiner er det nemme og praktiske valg, som samtidig kan skabe en fantastisk stemning i hjemmet. Gardinerne er lette at se på, og så fylder de nærmest ingenting. Derfor er de idéelle til dig, som ønsker diskrete gardiner, som ikke tager for megen opmærksomhed.

Med plissegardiner findes flere typer af solafskærmning, og så kan de endda tilbyde en isolerende effekt, hvilket kan være praktisk om vinteren, når kulden banker på. Derudover er der med plissegardiner mulighed for at montere dem, som man har lyst til: I køkkenet kan det eksempelvis være fordelagtigt kun at afskærme dele af vinduet, så man ikke får solen i øjnene. Her vil plissegardiner være idéelle, da der er mulighed for kun at montere gardinet i dele af vinduet. En anden fortaler for at vælge plissegardiner er, at du slipper for irriterende snore, da gardinet indstilles ved blot at skubbe, løfte eller trække i gardinet.

Giv dit hjem nyt liv med plissegardiner

De rette gardiner kan ændre udtrykket i hele dit hjem. Plissegardiner er en af de nemmeste og billigste veje til at give dit hjem stemning og stil, og vælger du det rette design og tekstil, kan det gøre en stor forskel i din boligs udtryk.

Sådan vælger du de rette gardiner:

cordless plissegardin

Plissegardiner er for langt de fleste husstande et godt køb.

Når du skal vælge nye gardiner til dit hjem, er der et par ting, som du bør have in mente, inden du kaster dig ud i det.

Praktiske kriterier: Hvilken funktion skal det have, og hvilke krav har du til et gardin?

Først og fremmest bør du selvfølgelig overveje, hvilke krav du har til gardinet – hvad skal det kunne, og hvilke vinduer skal det sidde i? Plissegardiner er praktiske, da de kan bruges i alle hjemmets rum, og så kan de nemt tilpasses til alle typer vinduer. Men derfor bør du stadig overveje, hvilke krav du har. I soveværelset kan det eksempelvis være, at det er vigtigt for dig, at kunne mørklægge rummet, mens du i andre rum ønsker et mere transparent gardin, hvilket du selvfølgelig skal have med i tankerne, når du vælger dit ønskede plissegardin. I andre rum kan det være, at du vælger gardinet for udseendets skyld – altså af dekorative og æstetiske årsager.

Design: Hvilke farver, mønstre og tekstiler passer ind i din bolig?

Når du har fastlagt de krav, du har til gardinets funktion, er du kommet til den sjove del: Valg af design, farve, mønster og tekstil. Her er det altid en god idé at tage din indretning med i overvejelserne. Forskellige designs passer i forskellige hjem, og hvis du har svært ved at beslutte dig for et design, er det en god idé at kigge rundt i dit hjem. Her kan du tage udgangspunkt i nogle af de farver, som du allerede har, og vælge et gardin i samme farveskala. Dette giver en rigtig flot harmoni i dit hjem, og indretningen vil virke sømløs og strømlinet.

Hvis du er til den enkle og skandinaviske indretning, kan du eventuelt eksperimentere med plissegardiner i mere diskrete farve. Her kan grålige eller beige nuancer være et rigtig godt valg: De er praktiske, og så giver de samtidig et blødt, diskret og moderne udtryk. Ønsker du, at dine gardiner skal skille sig mere ud, kan du vælge gardiner i et smart mønster eller en skarp farve. Dette giver kant til dit hjem, og dine gardiner bliver på den måde et bærende element i din indretning. Plissegardiner er en billig løsning, som gør underværker for indretningen.

Skærmer af for nysgerrige blikke og uønsket sollys

Plissegardiner kan give dit hjem elegance og nyt liv, men derudover har de selvfølgelig også adskillige praktiske funktioner. I nogle rum ønsker man gardiner blot for syns skyld, mens steder som soveværelse og badeværelse kræver afskærmning af andre årsager. Plissegardiner skærmer både for nysgerrige blikke, og så giver de dig mulighed for at skærme af for uønsket sollys. Alt efter hvor transparent et tekstil du har valgt, kan du altid indstille dit gardin efter behov: Når du ønsker sollys, kan du altid skubbe gardinet op, og du kan selvfølgelig også altid trække gardinet ned, når du ønsker lidt privatliv.

I soveværelset foretrækker mange enten et mørkt, transparent tekstil eller et mørklægningsgardin, hvorimod man i stuen ofte ønsker lysere, mere transparente tekstiler. Med plissegardiner findes et hav af muligheder, og du kan vælge design og tekstil alt efter de forskellige rums behov. Du kan altså nemt indrette hele dit hjem med plissegardiner.

Rengøringsvenlige gardiner

Stofgardiner skal vaskes, stryges og presses, og persienner samler støv, hvorfor de kan være vanskelige at gøre rene. Hvis du som os også sætter pris på et praktisk gardin, som er nemt at gøre rent, så er plissegardiner det oplagte valg for dig. Plissegardiner er nemme at gøre rene, og det eneste der kræves, er en fugtig klud – og voila! Du har et gardin, som ser så godt som nyt ud. Når du alligevel er igang med støvsugeren, kan du ligeså godt give dine gardiner en tur: Så holder de sig pæne i længere tid, og du behøver ikke at rengøre dem lige så ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *