poc skibriller

Poc skibriller – Når kvalitet og design skal være i top

Skal du snart på skiferie, og mangler du et par lækre skibriller? Hvis du er på jagt efter lækkert design og høj kvalitet, kan du med fordel kigge nærmere på de populære Poc skibriller.

Derfor er Poc et godt mærke, når det kommer til skibriller

  • Et meget anerkendt mærke
  • Kendt for den meget høje kvalitet
  • Super lækre designs
  • God komfort
  • Sikkerhed og performance er i top

5 udvalgte Poc skibriller fra Blacksnow – skiing with attitude

Vi har fundet fem udvalgte Poc skibriller, så du kan få en fornemmelse af, hvordan designet er samt hvilken pris du skal forvente at give.

Du kan se det komplette udvalg af Poc skibriller hos Blacksnow her.

Poc Cornea Black

poc cornea

Hvis du godt kan lide at skille dig lidt ud og bære noget unikt, er disse Poc Cornea Black skibriller lige noget for dig. Skibrillerne er udstyret med en buet dobbeltlinse, hvilket forhindrer dug og skrammer. Derudover er den buet linse også med til at forbedre dit udsyn ganske markant.

Denne Poc skibrille er set til 1.449 kr.

Læs mere om skibrillen og køb den hos Blacksnow.dk.

Poc Iris Bug Red

poc iris bug red

Disse Poc skibriller ved navn Iris Bug bør købes af dig, der går meget op i pasformen, kvaliteten og ikke mindst udluftningen. De bærer præg af det meget klassiske Poc design og er meget stilrene.

Poc Iris Bug Red er set til kun 454,30 kr. hos Blacksnow.dk.

Læs mere om skibrillen og køb den her.

Poc Lid Black

poc lid black skibriller

Er du til minalisme og simpel stil? Poc Lid Black er det oplagte valg! Disse Poc skibriller bærer præg af et frameless design og et meget bredt udsyn, hvilket er uhyre behageligt at køre med – og så ser det skide godt ud!

Poc Lid Black koster ca. 1.049 kr. hos de fleste forhandlere

Læs mere om skibrillen hos Blacksnow.dk.

Poc Iris Stripes Green

poc iris stripes

Med disse Poc Iris Stripes i grønne farver kan du ikke undgå at blive lagt mærke til. De meget iøjefaldende skibriller fra Poc er et super godt køb, hvis du gerne vil have pasformen helt i top. De passer til langt de fleste skihjelm.

Denne model er set til 849 kr.

Læs mere om skibrillen hos Blacksnow.dk.

Poc Iris x Jeremy Jones Black

iris jeremy goggles

Poc Iris x Jeremy Jones Black giver dig en skarpere linse end nogensinde før. Skibrillen er meget komfortabel og enkel i sit look. Den gode linse sørger for, at du ikke dugger og dermed mister dit udsyn.

Poc Iris x Jeremy Jones Black er set til 1.349 kr.

Læs mere om skibrillen hos Blacksnow.dk.

Derfor kan det godt betale sig at give +500 kr. for nye skibriller

Har du svært ved at forstå, hvorfor det godt kan betale sig at give over 500 kr. for et par skibriller? Tøv en kende og læs punkterne herunder.

Sikkerheden skal være i top

Der er ingen tvivl om, at skibriller i høj grad handler om sikkerhed. Og som så meget andet hænger pris og kvalitet tit og ofte sammen, når det kommer til køb af for eksempel Poc skibriller. Derfor er det altså en god ide at ofre lidt ekstra penge på goggles, så du er sikker på, at kvaliteten og dermed sikkerheden er i top.

Det er bedst for dine øjne

Et par dyrere goggles er typisk udstyret med noget bedre glas, hvilket er bedre og sundere for dine øjne. Når du står på ski eller snowboard, er det vigtigt, at du har et godt udsyn og ikke bliver irriteret af solen og genskæret i sneen. Derfor er det en god ide at købe goggles med glas af en lidt højere kvalitet. 

De anerkendte og lidt dyrere mærker ER bare federe!

Den sidste grund til hvorfor du bør bruge over 500 kr. på skibriller er ren kosmetik. Når du står på ski og-/eller snowboard betyder god stil rigtig meget – ligesom i cykling for eksempel. Og der er ingen tvivl om, at det er fedest at køre med briller fra et kendt mærke som for eksempel Poc. Og de lidt mere kendte mærker koster bare mere – og sådan er det. Det er altså også dem, der giver mest ”street credit”.

Se test og anmeldelse af Poc skibriller m.m. i ovenstående video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *