pris på maling af døre

Pris på maling af døre: Så billigt kan det gøres!

Få den bedste pris på maling af døre hos 3byggetilbud.dk

Skal du have malet dine døre og er det med at svinge pensler ikke en af dine spidskompetencer, kan det være en god ide at hyre en maler til opgaven. Men hvordan finder du lettest den billigste maler? Læs med her og hør hvordan!

Skal du have malet dine døre, afhænger prisen dels af, hvor dyr malingen er, og hvorvidt du kan finde ud af at male dørene selv eller hellere vil have en maler til at udføre arbejdet. Det sidste giver dig et sted at klage, hvis du ikke er tilfreds med arbejdet. Gør du det selv, har du kun dig selv at takke for synlige penselstrøg, helligdage og andre begynderfejl.

Få den bedste pris på maling af døre hos 3byggetilbud.dk

Hvad koster det at få malet sine døre?

Prisen på maling kan variere en hel del alt efter mærke og kvalitet. Du kan købe billig maling i et lavpris-byggemarked eller få en dyrere og mere langtidsholdbar maling hos en farvehandler. Prisforskellen er stor, men maling en af den slags produkter, hvor du betaler for den kvalitet, du får.

Faktisk får du oftest den billigste kvalitetsmaling ved at hyre en maler til opgaven. De køber malingen en gros og selv om de lægger en lille avance oven i prisen, er det oftest billigst at købe malingen på den måde. Men så skal du også lægge malerens timeløn oven i.

Typisk koster maling af en dør inkl. materialer omkring 500 kroner for en almindelig dør, mens fyldningsdøre koster ca. 750 kroner pr. dør. Det inkluderer både aftagning af håndtag og lås, nedvaskning af døren og eventuel opspartling af småskader.

Hvordan finder du nemmest den billigste maler?

Prisen på maling af døre kan dog variere en del fra maler til maler. For lige som med andre håndværkere, så har malerne fri prissætning. Det betyder, at den enkelte maler selv bestemmer sin timepris og hvor høj en avance, han lægger oven på materialerne.

Få den bedste pris på maling af døre hos 3byggetilbud.dk

Derfor kan det være en god ide at ringe rundt til forskellige malere og få et tilbud på din opgave. Det tager hurtigt en masse tid. For dels har de færreste malere tid lige med det samme og dels har de fleste malere specialiseret sig i bestemte opgaver. Så du ringer nemt forgæves. Men heldigvis finder du en nemmere og tidsbesparende løsning på nettet.

Få 3 gratis tilbud på maling af døre med et par klik med musen

Går du ind på 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt få tre tilbud fra malere i nærheden af dig. Alt hvad du skal gøre, er at give en kort beskrivelse af opgaven – hvor mange døre og hvilken type – samt eventuelt uploade billeder af dørene.

Derefter angiver du dine kontaktoplysninger, accepterer betingelserne og klikker på Få 3 gratis tilbud-knappen. Så går der ikke længe, før der er tre malere, som kontakter dig og kommer ud og giver dig et tilbud.

Tilbuddene får du enten på stedet eller tilsendt pr. mail i løbet af en dags tid eller to. Så slipper du for at bruge en masse tid på at indhente tilbud og kan glæde dig over, ikke at have betalt for meget for malingen af dine døre.