pyntepuder til sofa

Pyntepuder til sofa og sengen – 8 puder fra House Doctor

Mangler din sofa eller seng lidt liv og energi? Med pyntepuder kan du pifte dine møbler lidt ekstra op og samtidig skabe en ekstra hygge og komfort. Pyntepuderne du finder her på siden er især oplagte at bruge i sofaen i stuen for at gøre indretningen lidt mere unik og indbydende.

Læn dig tilbage og find et par lækre pyntepuder fra det populære mærke House Doctor.

Se stort udvalg af pyntepuder fra House Doctor hos Roomsa.dk

Tape – House Doctor

tape pude

Tape er en hvid og enkel pyntepude, der gør sig ekstra godt i de lidt lysere hjem eller måske den mørke stue, der trænger til lidt lyse kontraster. Den er fremstillet i 100% bomuld og måler 30×50 cm.

Den er set til kun 159 kr.

Grøn – House Doctor

grøn house doctor

Grøn er en meget stilren pyntepude, hvor den lidt passive grønne farve spiller den helt store rolle. House Doctor puden er især god i sofaer, der trænger til lidt farve uden at være for dominerende. Den måler i øvrigt 50×50 cm.

Stripe – House Doctor

stripe

Stripe er en sort-hvid stripet pyntepude fra House Doctor. Den er fremstillet i 100% bomuld og har en størrelse på 50×50 cm. Denne pude passer især godt til den lidt mere moderne stuen eller det lyse soveværelse.

Stripe er set til 199 kr.

Pine – House Doctor

pine pude fra house doctor

Pine er en meget karismatisk og stilfuld pyntepude, der bærer præg af det meget fine motiv af en grankogle. Puden er perfekt at købe til det moderne hjem, hvor de grå nuancer vil passe perfekt til. Puden er lavet i 80% bomuld og 20% polyester og måler 30×50 cm.

Letter F – House Doctor

pyntepuder til sofa

Letter F er en lidt sjov og anderledes pude med et flot motiv af bogstavet F. Den er lavet i 100% bomuld og er derfor ekstra komfortabel at sidde med. Den måler 50×50 cm. Puden er oplagt at bruge i sofaen eller i sengen for at skabe lidt ekstra komfort og gøre rummet mere levende i form af nye kontraster.

Letter F koster kun 199 kr.

Triangle – House Doctor

triangle

Hvis du er på jagt efter en lidt anderledes og opsigtsvækkende pude, så er Triangle fra House Doctor det perfekte valg. Denne pude bærer præg af et meget unikt og anderledes design som især vil passe perfekt til den moderne sofa i stuen. Den måler 30×50 cm og er fremstillet i 100% bomuld.

Pale – House Doctor

pale pyntepuder

Pale er en meget elegant pyntepude med meget flotte farver. Den måler 50×50 cm og har en forside af 100% silke, hvilket gør den ekstra blød og komfortabel. Puden er oplagt at bruge i den lidt mørkere sofa, da den skaber en rigtig fin kontrast.

Pale er set til 319 kr.

Trekant – House Doctor

trekant-house-doctor

Denne pude fra House Doctor er meget spektakulær. Puden har en meget forførende baggrund, hvor der i forgrunden er et motiv af en ufuldstændig trekant. Den meget moderne pude passer selvfølgelig rigtig godt til det lidt mere moderne hjem. Den er fremstillet i 100% bomuld og måler 50×50 cm.

Hjørnesofaen er perfekt til pyntepuder

Hvis du har en hjørnesofa, så skal du vide, at den er perfekt til pyntepuder. Hjørnesofaen har nemlig tre “kroge”, hvor det er oplagt at smide et par puder med henblik på at gøre sofaen mere komfortabel og hyggelig at sidde i. Find en flot hjørnesofa på tibud hos Nicehome.dk.