royal copenhagen morgenmadssæt

Royal Copenhagen – Smukt porcelæn i verdensklasse

Hvis du interesserer dig lidt for porcelæn, service og dansk design, så har du med garanti hørt om Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er et af Europas mest traditionsrige producenter inden for porcelæn. Mærket har i mere end 230 år leveret noget af det smukkeste porcelæn som danskerne har set.

Royal Copenhagen er især kendt for den meget høje elegance og ikke mindst karismatiske musemalede mønstre. Mærket er dansk design, tradition og ikke mindst kvalitet. Hos BedreBoligliv.dk har vi fundet en række eksempler på smukt service fra Royal Copenhagen.

Royal Copenhagen hvid riflet skål – 15 cm

hvid riflet skål

Denne hvid riflede skål måler 15 cm. Skålen er designet af Arnold Krog. Som du kan se er den meget enkel i sit udtryk og uhyre elegant at se på, hvilket især skyldes den meget hvide og uskyldige farve. Skålen er perfekt at bruge til servering af kartofler, pasta eller andre madvarer.

Den er set til 199,95 kr. hos Trendtorvet.dk.

Royal Copenhagen krus – lavendel

royal copenhagen krus

I løbet af de sidste år er Royal Copenhagen krus blevet uhyre populære – og med ganske god grund. De smukke porcelænskrus indeholder en kant af silikone, hvilket gør dem ekstra behagelige at holde ved. Derudover bidrager det farvede silikonestykke også til et meget moderne design samtidig med, at designet bærer præg af traditioner. Kruset kan indeholde 33 cl.

Det forhandles hos Trendtorvet.dk og er set til 149,95 kr.

Royal Copenhagen hvid riflet krus – 2-pak

hvid riflet krus

Hvis du er til hvid riflede krus, så er denne 2-pak lige noget for dig. Pakken indeholder to mælkehvide krus fra Royal Copenhagen, der hver især kan rumme ca. 33 cl. Krusene er designet af Arnold Krog som har stået bag flere forskellige designs til Royal Copenhagen.

De forhandles bl.a. hos Trendtorvet.dk og er set til 299,95 kr.

Royal Copenhagen hvid riflet morgenmadssæt

royal copenhagen morgenmadssæt

Hvis du mangler en god gaveide eller blot gerne vil forkæle dig selv med lidt lækkert service, så er dette morgenmadssæt fra Royal Copenhagen uden tvivl værd at kigge lidt nærmere på.

Den flotte gaveæske indeholder et komplet morgenmadssæt til to personer. Sættet indeholder følgende:

  • 2 æggebærer
  • 2 stk. 26 cl. skåle
  • 2 stk. 22 m. tallerkner
  • 2 stk. 35 cl. termokopper (hvid riflet)

Det flotte sæt kan købes hos Trendtorvet.dk og er set til 999,95 kr.

Royal Copenhagen blå musselmalet krus – 2-pak

mussemalet krus

Disse smukke og blå musselmalede krus kommer i en pakke med to. Som du kan se spiller de blå nuancer uhyre godt sammen med de mælkehvide detaljer. Krusene kan hver især indeholde ca. 33 cl.

De blå musselmalede krus er set til 499,95 kr. hos Trendtorvet.dk.

Royal Copenhagen blå mega mussel termokrus – 2-pak

mega mussel

Disse blå mega mussel termokrus fra Royal Copenhagen kan indeholde 26 cl. Krusene er oplagte at købe, hvis du gerne vil have en stor og flot kaffekop eller måske mangler en god gave at give til en person du holder af. Krusene bærer præg af Royal Copenhagens meget flotte og unikke design.

De forhandles bl.a. hos Trendtorvet.dk, hvor de er set til 799,95 kr.

Royal Copenhagen termokrus mix – 3-pak

royal copenhagen termokrus

Hvis du samler på service fra Royal Copenhagen, så kommer du ikke udenom denne pakke, der består af 3 forskellige termokrus. Pakken indeholder tre forskellige termokrus i henholdsvis hvid riflet, blå musselmalet og blå mega mussel.

Termokrusene er spottet til 999,95 kr. hos Trendtorvet.dk.

Flere produkter fra det populære og eksklusive mærke

Royal Copenhagen har lavet mange flere produkter end dem du kan se herover. Vi har blot valgt et lille udvalg for at vise dig, hvad du kan forvente af det meget populære mærke. Hvis du gerne vil se flere produkter og farver fra Royal Copenhagen, så følger du blot nedenstående link.

Tilbud og udsalg – kan det lade sig gøre?

Som du nok allerede har bemærket, så er Royal Copenhagen et meget eksklusivt og forholdsvist dyrt mærke. Derfor er det ikke særlig tit, at du kan finde gode tilbud eller udsalg på produkterne. Det skyldes ganske enkelt, at mærket er så eksklusivt som det er.

Dog kan du stadig være heldig at finde enkelte butikker/webshops, der kører med et par gode tilbud eller udsalg på Royal Copenhagen, men det kræver en god portion tålmodighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *