seng med opbevaring

Seng med opbevaring

En seng er bare en seng. Eller er den? Selvfølgelig skal din seng primært bruges til at hvile ud efter dagens strabadser, men hvad nu, hvis den også kunne være et praktisk opbevaringsmøbel?

Der findes heldigvis en hel del muligheder på markedet for dig, der søger en seng med opbevaring. Vi har gjort arbejdet lettere for dig og samlet en håndfuld af de mest populære og indbydende modeller i denne guide.

En seng med opbevaring kan sagtens se flot ud og være praktisk på samme tid, så der er derfor ingen grund til at gå på kompromis med design og look. Brug skufferne eller hylderne til at opbevare sengetøj, tøj, lejetøj eller lignende, og du vil hurtigt opleve fordelen ved ekstra opbevaringsplads i soveværelset.


Messina sengeramme i massiv kernebøg

Messina sengeramme i massiv kernebøg

Vi lægger listen ud med den populære Messina sengeramme fra Bedre Nætter. Messina er lavet i massiv og smuk kernebøg, som får sengen til at fremstå ekstra indbydende, når du skal i seng om aftenen eller blot ønsker en velfortjent lur i løbet af dagen. Der er fire store skuffer under sengen, og du har mulighed for at tilkøbe sengehylder til ekstra opbevaringsplads. Sengen passer til en madras på 180×200 cm.

Se prisen her

Sort seng med skuffer

sort seng med skuffer

Vi hopper videre til denne enkle men smarte seng i sort askefiner. Sengen er udstyret med fire store skuffer, to små sengeborde samt et hovedgærde til øget komfort. Du kan bruge sengen sammen med en madras på 180×200 cm.

Se prisen her

Michigan sengeramme med to skuffer

Michigan sengeramme med to skuffer

Skal du bruge en billig men god seng med opbevaring, som samtidig passer perfekt ind i den minimalistiske, nordiske indretningsstil, så er denne Michigan seng fra Unoliving et godt bud. Sengen ligger i den lavere ende af prisskalaen, men byder stadig på smukt design og gode opbevaringsmuligheder. Den er udstyret med to skuffer samt et hulrum til ekstra opbevaring nedenunder. Sengen måler 140×200 cm.

Se prisen her

Messina briks i hvid fyr

Messina briks i hvid fyr

Vi slår et smut tilbage forbi Bedre Nætter, som har denne Messina briks i smukt, hvidt fyrretræ på højkant. Sengen er lavet som enkeltmandsseng og måler dermed 90×200 cm. Oplagt til dig, der bor alene, eller som har behov for en ekstra gæsteseng. Sengen har gode opbevaringsmuligheder med to store skuffer nedenunder.

Se prisen her

Pocket sengeramme

Pocket sengeramme

Er du til det lyse og enkle design i træfarver, men har du ikke lyst til at spendere hele din pensionsopsparing på en ny seng, så er denne Pocket sengeramme fra Unoliving et kvalificeret bud. Sengen to store opbevaringshylder, tre skuffer med greb samt en sengegavl med seks ekstra opbevaringsrum. Der er altså opbevaring for alle pengene samtidig med et indbydende og lækkert design, der garanterer god nattesøvn. Sengen passer til madrasser på 140×200 cm.

Se prisen her

Mavis Trondheim sengeramme

Mavis Trondheim sengeramme

Vi runder listen af med denne flotte og unikke Trondheim sengeramme fra Mavis. Sengen er lavet til børn og måler 90×200 cm. Den er let at rengøre med en enkel fugtig klud, og derudover er der gode opbevaringsmuligheder i de åbne rum og mulige tilkøbsskuffer under sengen.

Se prisen her


Alternativ til seng med opbevaring

Hvis du ikke synes, du har råd eller lyst til en helt ny seng, men alligevel ønsker ekstra opbevaringsplads, så er der også råd for dét.

Forudsat at din nuværende seng er høj nok, så er det nemlig også muligt at købe sengeskuffer til opbevaring, som kan sættes ind under sengen. Disse skuffer kan du også finde på de hjemmesider, vi har linket til i forbindelse med sengene ovenfor.

Dette er en billigere løsning for dig, som har en god seng i forvejen og blot ønsker ekstra opbevaring. Sørg blot for, at din seng er høj nok til, at skufferne kan placeres nedenunder – målene på skufferne vil fremgå af hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *