hovedgærde til seng

Sengegavle til boxmadrasser og elevationssenge

Drømmer du om en smukkere og mere indbydende seng? Mangler soveværelset lige det sidste møbel før det er helt perfekt indrettet? Med sengegavle kan du få sengen og soveværelset til at se mere indbydende og hyggeligt ud. Vi har fundet 10 af markedets flotteste modeller.

Sengegavle fra Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter har de et ganske pænt udvalg af sengegavle til både boxmadrasser, dobbelt senge og elevationssenge. Vi tog et kig på deres udvalg og fandt frem til følgende seks modeller vi gerne vil vise dig. Bedre Nætter er i øvrigt en forhandler af senge og madrasser. Dog har de også andre møbler i deres sortiment herunder spiseborde, sovesofaer og lignende.

Wilma i eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

wilma

Wilma er en stilren og moderne sengegavl, der gør din seng ekstra æstetisk at se på. Den helt store fordel ved Wilma er, at den har indbyggede opbevaringsmuligheder. Du har bl.a. en flot hylde på fronten, hvor du kan gemme din smartphone, et glas vand og lignende.

Sengegavlen er set til 6.999 kr. hos Bedre Nætter.

Gå til forhandleren og læs mere om den her.

Silva i sort

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

silva

Silva sengegavl er stilfuld og klassisk. Denne gavl vil passe super godt til soveværelset, der bærer præg af et skandinavisk design. Gavlen er fremstillet i kvalitetsfyldt og sortbejdset eg, hvilket giver et meget flot udtryk.

Læs mere om Silva og se prisen hos Bedre Nætter.

Venus No. 1

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

venus

Venus No. 1 er en super stilren og enkel sengegavl, der især egner sig til soveværelset, hvor enkeltheden spiller en stor rolle. Sengegavlen fås også i andre farver og størrelser. Den er et oplagt valg, hvis du godt vil have en komfortabel rygstøtte.

Se den aktuelle pris og de forskellige varianter hos Bedre Nætter.

Nova i eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

nova

På jagt efter det stilfulde og eksklusive? Denne model ved navn Nova er fremstillet i kvalitetsfyldt eg. Dette hovedgærde passer til langt de fleste senge og soveværelser. Det massive egetræ sørger for, at sengegavlen giver det helt rette og indbydende udtryk i soveværelset.

Nova er set til 2.899 kr. hos Bedre Nætter.

Standard gavl

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

standard

Er du på udkig efter det helt enkle og stilrene? Med denne standard sengegavl får du en enkel gavl, der vil bidrage til et luksuriøst udtryk. Sengegavlen egner sig især til boxmadrasser og continental senge.

Læs mere om standardgavlen og se prisen hos Bedre Nætter.

Se det komplette udvalg

Se deres komplette udvalg af sengegavle til boxmadrasser og elevationssenge her.

Sengegavle fra Unoliving

Unoliving har ligesom Bedre Nætter også et stort udvalg af sengegavle til de forskellige senge- og madrastyper. Udover sengegavle sælger Unoliving også et væld af produkter til hjemmet herunder spiseborde, spisebordsstole, spejle og andet boliginteriør.

Split sengegavl

split

Denne smukke og unikke gavl i stålbørstet og massivt fyrretræ er uden tvivl en af markedets flotteste. Sengegavlen bærer præg af et moderne og rustikt design. Du kan med denne gavl lave 4 forskellige designs, hvilket giver dig en perfekt mulighed for at tilpasse gavlen til din nuværende indretning.

Den er uhyre nem at montere på væggen og kræver stort set ingen vedligehold. En fugtig klud af og til er nok til at holde dette vidunder smukt og rent i rigtig mange år.

Læs mere og se prisen hos Unoliving her.

Borås sengegavl

borås

Denne gavl er fremstillet i MDF og naturligt egetræ, der er lakeret. Gavlen passer perfekt til det moderne soveværelse som godt kan bruge en moderne gavl, der kan gøre indretningen mere unik og personlig. Sengegavlen er i øvrigt udstyret med nogle smarte hylder, hvor du for eksempel kan placere dit vækkeur, mobiltelefon, blade og magasiner eller noget helt andet.

Den er set til 5.449 kr.

Køb og læs mere om den hos Unoliving.

Venus Trenset gavl – grå

venus

Denne klassiske og stilrene sengegavl passer perfekt til det lidt mere klassiske soveværelse. Gavlen er dejlig behagelig som rygstøtte og giver sengen et meget flot udtryk.

Se den aktuelle pris hos Unoliving.

Emmaboda sengegavl

emmaboda

På jagt efter en prisvenlig og klassisk gavl til sengen? Emmaboda er det oplagte valg! Denne flotte og lyse sengegavl er fremstillet i MDF og uhyre nem at vedligeholde. Den egner sig især godt til det lidt lyse soveværelse med hvide farver.

Den er set til kun 4.099 kr. hos Unoliving – Gå til forhandler.

Se det komplette udvalg

Se deres komplette udvalg af sengegavle til boxmadrasser og elevationssenge her.

Derfor skal du udstyre din seng med en sengegavl

Der kan være flere forskellige grunde til at udstyre din seng med en sengegavl. Herunder har vi listet nogle af de grunde, som vi mener er de vigtigste i forbindelse med spørgsmålet: Hvorfor købe en sengegavl til dobbeltsengen?

Giv sengen et mere eksklusivt og komfortabelt udtryk

En sengegavl giver først og fremmest sengen et mere eksklusivt og komfortabelt udtryk, hvilke er en stor fordel for mange. Hvis du for eksempel har en lidt kedelig og ”grå” seng, vil en sengegavl være med til at give den mere energi og få den til at se mere indbydende ud.

Det er dog vigtigt at hæfte sig ved, at sengen ikke bliver bedre rent komfortmæssigt ved at købe sengegavl – det handler i bund og grund kun om udseendet. Derfor anbefales det at bruge penge på noget andet – for eksempel nye topmadrasser – hvis du gerne vil opgradere din seng rent komfortmæssigt. 

Det giver dig et flottere og mere indbydende soveværelse

Sengegavlen er ikke kun god for sengens udseende. Den er også med til at gøre hele soveværelset mere indbydende og lækkert at opholde sig i. Som du kan se på nogle af stemningsbillederne øverst på siden, kan en sengegavl altså være med til at få et værelse til at se meget eksklusivt og lækkert ud.

Du kan bruge sengegavlen som rygstøtte

Nogle af de sengegavle til elevationssenge og dobbelt senge du kan finde på markedet, er designet på sådan en måde, at du kan du bruge dem som rygstøtte. Dette kan være ganske behageligt, hvis du for eksempel holder af at se TV i sengen eller sidde med din computer på skødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *