sengerammer til elevationsseng

Sengerammer til elevationssenge

Elevationssenge er blevet meget moderne og populære i de danske soveværelser de senere år. Dels er de fordelagtige for dig, som har motoriske eller fysiske vanskeligheder ved at komme ned eller op fra sengen, og dels giver de generelt ekstra komfort og fleksibilitet, når du sover eller opholder dig i sengen.

Skal du have en elevationsseng, skal du imidlertid også bruge en pæn, langtidsholdbar og behagelig sengeramme.

Derfor har vi udfærdiget denne nemme købsguide til dig, der ønsker at kigge nærmere på sengerammer til elevationssenge. Vi har fokuseret på kvalitet, æstetik og pris – og vi kommer tilmed vidt omkring, så der er noget for enhver smag.

Bonus: Nederst på siden finder du tilmed 3 bonusråd til at få en bedre nattesøvn.

Kaagaard – Minimalistisk sengeramme i hvid

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

kaagaard sengerammeKaagaards sengeramme er perfekt til dig, som ønsker en lækker og behagelig seng i et minimalistisk look. Sengerammen fås for en pris i den billige ende af skalaen, men kvaliteten er fortsat i top.

Kaagaard er en dansk producent af møbler til bl.a. soveværelset, og deres ekspertise og mangeårige erfaring stråler klart igennem i designet af denne sengeramme.

Rammen er udført i en elegant og mild, hvid farve, og sengebenenes sølvoverflade harmonere godt med det enkle design.

Du kan med fordel stille opbevaringskasser ind under sengen, da der er god plads til netop dette. På den måde kan du spare plads i soveværelset, hvormed du skaber mere luft og en fornemmelse af, at der er højere til loftet.

Sengen egner sig godt til dig, som sætter pris på et stilrent og lækkert design, der skal passe ind i et moderne nordisk soveværelse. Den hvide farve skaber en ro og en tryghed, og du kan få mange gode nætter med denne sengeramme, som også passer til elevationssenge.

Sengens mål er 180 x 200 cm, hvilket sikrer god plads og en bedre søvn. Hvis du ikke allerede har en madras til sengen, skal du huske at vælge en model, som har samme størrelse som sengerammen.

Kaagaard sengerammen kan købes til en god pris hos Bedre Nætter

Messina – Sengeramme i massivt fyrretræ

messina sengerammeVi bevæger os fra den klinisk hvide stil og over i en mere klassisk og traditionel sengeramme – nemlig denne smukke og solide Messina sengeramme i massivt fyrretræ.

Messina-serien er en sengeserie propfyldt af moderne og kvalitetsrige sengerammer, som er skabt i langtidsholdbare materialer. Med en Messina sengeramme er du derfor både sikret et flot og solidt design i smukt træ samt en behagelig komfort, når du sover eller opholder dig i sengen.

Sengerammer til elevationssenge har det som udgangspunkt med at blive belastet en lille smule mere end almindelige senge. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge en model i et solidt materiale.

Her scorer Messina sengerammen topkarakter, da den er udført i massivt fyrretræ. Overfladen er efterfølgende behandlet med olie, som giver et smukt touch og en endnu stærkere holdbarhed.

Ud over at være både smuk, solid og holdbar, så er denne Messina sengeramme også ekstra praktisk. Den er nemlig udstyret med fire store, rummelige skuffer neden under selve sengen.

Dette åbner op for ekstra opbevaringsplads til dig og din familie, da i kan opbevare alt fra puder, sengetøj og lagner til legetøj og tøj skjult under sengen.

Sengerammens naturlige, brune træfarve passer godt ind i et moderne skandinavisk soveværelse, hvor æstetik og minimalisme går hånd i hånd.

Sengens mål er 186,5 x 206,5 cm med højde på 40 cm.

Messina sengerammen kan købes til en god pris hos Bedre Nætter

Jabo – Luksuriøs sengeramme i vild eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

jabo sengerammeVi kan ikke lave en komplet liste over sengerammer til elevationssenge uden også at runde danske Jabo Møbler A/S. Jabo er en pioner inden for sengerammer, som kombinerer højeste kvalitet med funktionalitet.

Denne Jabo sengeramme er tilmed en af grundstenene i hele Jabo Møblers kollektion, og den har igen og igen vist sig at være en bestseller inden for sit felt.

Med en Jabo sengeramme får du det bedste af det bedste inden for design. Du vil opleve en forøgelse i sove- og liggekomfort samt et mere indbydende og behageligt soveværelse.

Sengerammen er lavet i massivt vildegetræ og overfladebehandlet med olie. Dette sikrer dig den absolut bedste holdbarhed, og sengen vil være din tro sovekammerat i mange år fremover.

Jabo sengerammer er som bekendt også ensbetydende med funktionalitet. Denne model byder derfor også på formidabel opbevaringsplads i form af store, elegante skuffer under sengen. Du kan bruge skufferne til at opbevare alt fra sengetøj og lagner til tøj og legetøj. Bor du i lejlighed, eller er dit soveværelse relativt småt, vil du sætte ekstra stor pris på den nye opbevaringsplads under sengen.

Skufferne følger med, når du vælger denne Jabo sengeramme – du kan tilmed vælge at købe et par passende natborde med, som du monterer direkte på sengerammen.

Sengens mål er 180 x 200 cm med en højde på 40 cm.

Jabo sengerammen kan købes til en god pris hos Bedre Nætter

Messina – Praktisk sengeramme i kernebøg

messina bøg sengerammer elevationssengeVi vender for en kort stund tilbage til Messina og deres utrolige sengerammer. Denne gang er der tale om en elegant og minimalistisk sengeramme i massivt kernebøgetræ, som giver en endnu bedre holdbarhed og et smukt udseende.

Hvis du sætter pris på god liggekomfort og ved, at du har brug at kunne genoplade ordentligt hver nat, så er det en god idé at vælge en Messina sengeramme til din elevationsseng. Denne sengeramme ser nemlig ikke kun utrolig smuk ud – den giver også din nattesøvn et boost af forhøjet kvalitet, og du kan vågne frisk og veludhvilet op hver morgen.

Det er som regel meget svært at finde billige sengerammer i massivt træ såsom denne Messina sengeramme i kernebøg. Dette skyldes slet og ret, at materialet og udarbejdelsen af sengen er så dyrt og omfattende, at det sjældent kan gøres særlig billigt.

Messina formår dog at holde kvaliteten helt i top, samtidig med at prisen forbliver på et fornuftigt niveau, hvor de fleste danskere kan være med.

Dette åbner op for en helt ny verden af design og søvnkvalitet i soveværelset, da de store, tunge og dyre træsengerammer som oftest kun har været forbeholdt dem med allerfleste penge på bankkontoen.

Sengens mål er 166 x 206 cm med en højde på 45 cm.

Messina (bøg) sengerammen kan købes til en god pris hos Bedre Nætter

Wing – Elegant sengeramme i vild eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

wing sengerammeWing er spændende og innovativ sengeramme fra danske Jabo Møbler A/S. Er du på udkig efter sengerammer til elevationssenge, og vil du gerne have en ramme, som praktisk talt holder en hel menneskealder, så er denne model oplagt til dig.

Jabo har udviklet denne Wing sengeramme i massivt vildegetræ, hvilket garanterer dig en utrolig holdbarhed og en fantastisk liggekomfort, når du kombinerer rammen med en god elevationsseng eller madras.

Rammen er skabt med kvalitet og funktionalitet for øje, og du har dermed mulighed for at tilkøbe sengeborde samt et massivt og smukt udformet sengegavl, der giver sengerammen en kvalitetsrig helhed.

Jabo Møbler har rigtig mange års erfaring med produktion af sengerammer, hvilket også medvirker til, at deres kollektioner igen og igen scorer tårnhøjt på listen over kvalitetssenge.

Med en indgående kendskab til materialer og komfortbehov samt et fantastisk skarpt stykke håndværk, skaber de sengerammer, som enhver dansker drømmer om.

Vælger du denne Wing sengeramme, får du også god mulighed for at opbevare kasser inde under sengen. Der er nemlig god plads til at opbevare ekstra sengetøj, lagner, dyner eller puder direkte under sengen, så de er lige ved hånden, når du skal skifte til nyt.

Sengens mål er 186,4 x 218,5 cm med en højde på 39,9 cm.

Wing sengerammen kan købes til en god pris hos Bedre Nætter

MAVIS Abisko – Sengeramme i massivt birketræ

mavis sengeramme abiskoTuren i drømmeland går lettere og meget mere behageligt, hvis du vælger en god sengeramme til din elevationsseng. Og en god sengeramme er først og fremmest smuk og indbydende at se på, men den skal også sikre god liggekomfort og have en lang holdbarhed.

Denne Abisko sengeramme fra MAVIS er udført i et design, der netop klarer begge ovenstående opgaver perfekt, og du vil opleve en langt større behagelighed, når du går i seng eller opholder dig i sengen.

MAVIS Abisko sengerammen er lavet i et smukt, hvidt design, og materialet består dels af MDF og dels af massivt birketræ. Selve sengerammen og gavlen er lavet i MDF, mens ben, sider og fodenden er udformet i massivt birketræ.

Designet er skabt med tanke på det moderne nordisk soveværelse, hvor stilen skal være ren, ligetil og relativ minimalistisk. I modsætning til nogle af tungere modeller i massivt egetræ længere oppe på listen, bidrager denne MAVIS Abisko ramme i større grad til en afdæmpet og rolig indretning.

Sengens gavl er praktisk og dejlig høj, hvilket giver gode muligheder for at banke et par store, bløde puder op, så du kan sidde behageligt og ergonomisk forsvarligt. På den måde får du de bedste vilkår, når du vil læse en god bog eller se din yndlingsserie direkte i sengen søndag morgen.

Sengens mål er 180 x 200 cm.

Mavis Abisko sengerammen kan købes til en god pris hos Unoliving.com

Smögen – Romantisk sengeramme i MDF og massivt træ

smögen sengerammeHvis du hverken er til de træfarvede og tunge sengerammer eller de mere smalle, minimalistiske modeller, så kan du alternativt tage et nærmere kig på denne romantiske sengeramme fra Smögen.

Designet er stærkt inspireret af de helt gamle og traditionelle dobbeltsenge, hvor gavl og fodende er udformet smukt og elegant, så det bringer tankerne tilbage til dengang bedstemor var barn.

Denne stil er ikke voldsomt udbredt herhjemme endnu, men der er en klar tendens i de danske soveværelser til, at vi roligt bevæger os mere over i denne retning af retro design og moderne kvalitet.

Denne lækre Smögen dobbeltsengeramme er også et godt bud blandt sengerammer til elevationssenge, da den er slidstærk og meget holdbar. Den er udfærdiget i henholdsvis MDF og massivt træ, som sammen styrker sengens levealder og giver god liggekomfort.

Skal du rengøre sengen, sørger den lette overflade for, at du nemt kan tage det værste skidt og støv med en fugtig klud uden at skulle tørre efter.

Der følger ingen skuffer med til sengerammen, men til gengæld er der god plads under sengen til at opbevare kasser med tøj, sengetøj, puder eller lignende.

Sengens mål er 193 x 211 cm.

Smögen sengerammen kan købes til en god pris hos Unoliving.com

Style – Moderne seng i sort komposittræ

style sengeramme sortVi runder listen over sengerammer til elevationssenge af på samme måde, som vi startede – nemlig med en god, stærk og ikke mindst billig model.

Denne Style seng er lavet i flot, sort design, som byder på stilrene og minimalistiske linjer. Den passer helt perfekt ind i et moderne dansk hjem, og du kan med fordel bruge den som en stærk del af indretningen i dit soveværelse.

Den smukke, sorte farve vil stå stærkt og stolt som kontrast til de fleste hvide soveværelser, og du kan med fordel kombinere med sengetøj, puder og pyntegenstande i soveværelset i en masse inspirerende farver.

Sengerammen er lavet i melamin og har en struktur af sort asketræ. Det giver et flot finish, og sengens holdbarhed vil imponere selv den mest urolige syvsover.

Rent funktionelt giver denne Style sengeramme dig mulighed for at vælge to forskellige dybder, hvad angår placering af din madras. Du kan vælge at montere din madras i det nederste hul, hvis der er tale om en ekstra tyk madras. Alternativt kan du vælge det øverste hul til madrassen, hvis madrassen er mere tynd, eller hvis du ønsker, at madrassen skal rage et stykke op over sengekanten.

Sengens mål er 197,90 x 205 cm.

Style sengerammen kan købes til en god pris hos Unoliving.com

3 tips til en bedre nattesøvn

Afslutningsvis får du her 3 simple tips, du kan bruge, hvis du oplever søvnproblemer eller har svært ved at falde i søvn om aftenen.

Gode råd til at sove bedre begrænser sig ikke til disse 3, men de er nemme og enkle at implementere i din dagligdag.

Så uden ekstra omsvøb: Vælg en solid og behagelig sengeramme, læs de 3 tips herunder, og sov godt:

  1. Sov i mørke – Det er vigtigt for vores nattesøvn, at øjnene og hjernen ikke bliver forstyrret af skarpt lys eller store mængder lys. Sørg derfor for at vænne dig til at sove i mørke, da det har en beroligende effekt på hjernen.
  2. Drop koffeinen – Selvom en kop aftenkaffe kl. 20 eller 21 kan være hyggelig, så mener et flertal af forskere fortsat, at koffeinen fra kaffe eller te virker opkvikkende og derfor skadende for din evne til at falde i søvn. Hold derfor igen med koffeinholdige drikke efter kl. 17.
  3. Faste sengetider – Vores krop reagerer instinktivt på rutiner, og vores døgnrytme er først og fremmest styret af solens lys. Derfor bør du vænne din krop og din hjerne til at gå i seng på et fast tidspunkt hver dag, da hjernen dermed her nemmere ved at falde til ro.