sengerammer i træ

Sengerammer i træ – 9 rammer du bør se nærmere på

Har du et par boxmadrasser, der fortjener bedre end blot at skulle stå på gulvet? Har du længe tænkt på at finde en smuk og smart sengeramme for at gøre din seng pænere at se på? Er du i tvivl om, hvilke sengerammer i træ der findes på markedet?

Kender du forhandleren BedreNætter.dk? De har et af Danmarks bedste udvalg af sengerammer i træ. Se udvalget her!

Hvis du kan svare ja på bare ét af ovenstående spørgsmål, vil uden tvivl få meget gavn ud af at læse denne artiklen. Artiklen vil nemlig introducere dig for nogle af markedets 9 bedste og pæneste sengerammer i træ.

Vi anbefaler, at du tager et kig et på nedenstående sengerammer i træ og lader dig inspirere. Valg af ny sengerammer handler tit og ofte om at lade sig inspirere og forestille sig, hvordan det vil se ud i dit eget soveværelse.

Wing – Sengeramme i eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

wing sengeramme i massivt eg

Wing sengerammen er en meget luksuriøs ramme i massivt eg, hvilket garanterer dig en meget høj kvalitet og holdbarhed. Med denne sengeramme vil det uden tvivl føles som en drøm at gå i seng. Rammen giver nemlig sengen og hele soveværelset et meget indbydende og luksuriøst look.

Denne ramme egner sig især godt til dig, der godt kan lide, at din seng ser stor og komfortabel ud med et strejf af luksus. Derudover vil den også passe perfekt til det moderne soveværelse med sine runder og bløde kanter.

Denne sengeramme er set til 12.499 kr.

Den kan købes hos Bedre Nætter (NB! Gratis fragt)

Jabo – Sengeramme med skuffer og i vild eg

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

Jabo sengeramme med skuffer

Jabo er en klassisk sengeramme med skuffer. Den er fremstillet i massivt vild eg, hvilket gør den ekstra flot at se på. Der er ingen tvivl om, at du med denne ramme får rendyrket kvalitet.

Jabo er meget holdbar, da den er lavet af massivt træ. Derudover er den udstyret med smarte skuffer, der gør det muligt for dig at opbevare en helt masse under sengen. Hvis du vil kan du tilkøbe natborde til sengerammen, hvilket blot gør den endnu pænere at se på.

Den er set til kun 11.699 kr. (uden natborde)

Læs mere og køb den hos Bedre Nætter.

Messina – Sengeramme med skuffer i olieret fyr

Messina sengerammer i olieret fyr

Messina er en minimalistisk sengeramme med skuffer, der vil passe perfekt til det simple soveværelse. Den er fremstillet i olieret fyr, hvilket giver en meget flot og forførende finish.

Designet er meget enkelt som du kan se, hvilket mange foretrækker, når det kommer til deres seng. En seng må gerne være enkel at se på og uhyre komfortabel at sove i. Det smarte ved Messina er, at den er udstyret med 4 store og praktiske skuffer, hvor du kan gemme alverdens ting. OBS: Den fås også i kernebøg og hvidt fyrtræ.

Køb den hos Bedre Nætter for kun 5.099 kr. inkl. gratis fragt.

Bemærk at der er forskellige tilvalgsmuligheder hos forhandleren Bedre Nætter. Du kan bl.a. tilkøbe sengegavle, natborde og lignende til dine rammer. Er du i tvivl om noget anbefales det at tage kontakt til en medarbejder fra Bedre Nætter.

Camizion sengeramme

camizion

Denne enkle sengeramme ved navn Camizion er et super godt valg, hvis du er på jagt efter en prisvenlig model. Gavlen er buet, hvorfor den kan bruges som rygstøtte. Dette er især smart, hvis du skal se TV, læse en bog eller bruge din computer i sengen.

Smögen sengeramme

smogen sengeramme fra unoliving

Denne Smögen sengeramme er uhyre stilfuld og passer perfekt til det romantiske soveværelse. Rammen er fremstillet i i hvidmalet MDF og massivt træ, hvilket gør den ekstra holdbar.

Det gode ved denne ramme er, at den stort set ingen vedligehold kræver. Du kan blot nøjes med at tørre den af med en fugtig klud, når den er blevet lidt støvet.

Smögen sengerammen er set til 5.905 kr.

Merrimac sengeramme

merrimac

Hvis du godt kan lide det klassiske og romantiske look, er denne ramme ved navn Merrimac det perfekte valg. Som du kan se er den meget romantisk at se på pga. de hvide og uskyldige farver kombineret med de flotte detaljer ved hoved- og fodende. Den er fremstillet i komposit træ og koster kun 6.799 kr.

Henrietta sengeramme i eg

sengeramme henrietta

Henrietta sengerammen er en solid og flot ramme i olieret eg. Den er udstyret med en høj tremmegavl du med fordel kan bruge som rygstøtte. Denne ramme gør sig særdeles godt i det mere moderne soveværelse.

Den er set til 6.999 kr.

Mona i massivt træ

mona sengeramme i massiv træ

Er du til det klassiske, romantiske og svensk-inspirerede? Hvis ja så er denne sengeramme uden tvivl noget for dig. Mona er en smuk ramme med mange flotte detaljer. Hovedenden er høj, hvilket giver en fin balance til sengen.

Denne ramme er perfekt til det lidt kontrastfyldte soveværelse, hvor du ikke er bange for at blande de mørke og lyse farver.

Mona er i skrivende stund set til kun 9.498 kr.

Samba – “toppen af poppen”

samba sengeramme

Samba er uden tvivl en af de fineste sengerammer på markedet. Den er uhyre stilren med rette linjer, der gør en hver imponeret. Denne ramme kan fås i bøg, kirsebær eller eg afhængig af dit behov.

Denne Samba vil pryde ethvert soveværelse og vil uden tvivl give dig en fantastiske følelse af velvære, når du skal i seng. Den er toppen af poppen!

Værd at vide inden køb af sengerammer

Massivt træ er at foretrække

Når du skal købe ny sengeramme, skal du vide, at du får mest for pengene ved at vælge en ramme af massivt træ. En sengeramme skal kunne tåle at blive brugt – i mange år! Og massivt træ er kendt for at være yderst holdbart og have en lang levetid, hvorfor det altså er at foretrække.

Selvom en sengeramme i massivt træ er dyrere end alm. træ, er det ikke ensbetydende med, at du bliver gladest for alm. træ, da det med tiden vil føles meget uholdbart og ”dinglende” når du smider dig i sengen. Derudover giver massivt træ også et pænere look til soveværelset.

sengerammer med skuffer

sengerammer i træ med skuffer er uhyre praktiske! Du kan for eksempel opbevare dit sengetøj og lignende.

En sengeramme kan ikke stå alene

Som du nok allerede har regnet ud, kan en sengeramme ikke stå alene – den skal selvfølgelig udstyres med et par madrasser. Det smarte ved sengerammer er, at de kan bruges til alle madrastyper – så længe størrelsen altså passer. Det vil altså sige, at du kan få en utrolig lækker elevationsseng i en sengeramme – hvor fedt er det ikke lige?!

Sengerammer med skuffer er praktiske og funktionelle

Det kan i den grad anbefales at vælge en sengeramme med skuffer. Med sådan en type sengeramme har du de bedste muligheder for at opbevare sengetøj, tæpper, puder, tøj og andet du lige står og mangler plads til.

Du kan ligeså udnytte pladsen under sengen, når du har muligheden – alt andet ville være tåbeligt. Derfor kan det godt anbefales at tage et nærmere kig på sengerammer med skuffer – de er nemlig smarte!

Nævnte forhandlere i artiklen