skuffe opvaskemaskine

Skuffe opvaskemaskine

Er du på jagt efter en ny opvaskemaskine til at klare de mange tallerkener, glas, knive og gafler, som dagligt kan hobe sig op i ethvert dansk hjem? Hvad enten din nuværende opvaskemaskine er blevet mæt af dage, eller du slet ingen maskine har i øjeblikket, så kan vi anbefale en skuffeopvaskemaskine.


Leder du efter et godt tilbud på en skuffe opvaskemaskine?

Lige nu kan du få gode tilbud hos Elgiganten.dk.

SE TILBUD HER


En skuffe opvaskemaskine er designet således, at den fremstår som en integreret del af køkkenet og således er gemt væk, når du ikke bruge den. Selvom moderne opvaskemaskiner bestemt ser bedre og bedre ud, så er det måske ikke altid det kønneste og mest indbydende at kigge på, når man træder ind i et køkken.

Med en skuffe opvaskemaskine har du mulighed for at gemme den af vejen, så køkkenet fremstår mere komplet og strømlinet i sit udtryk. Derudover har en skuffe opvaskemaskine den fordel, at den fås i både enkelt- og dobbeltdesigns, hvormed der er gode muligheder for såvel dig, der bor alene, og dig, som måske har en hel børnefamilie at skulle vaske op for.

Vi har samlet 3 udvalgte modeller fra New Zealandske Fisher & Paykel i denne guide – de kommer fra hver sin prisklasse og design, så der er noget for alle.


Fisher & Paykel DD 60 SIHL7 single skuffe opvaskemaskine

Fisher & Paykel DD 60 SIHL7Vi lægger listen hårdt ud med denne DD 60 SIHL7 single opvaskemaskine fra Fisher & Paykel. Maskinen er lavet som single-model, hvormed den har plads til 6 kuverter og altså egner sig bedst til personer, der bor alene eller som par uden børn.

Selvom den er lille, så er DD 60-modellen alt andet en simpel. Selvom den har et enkelt og brugervenligt design, så rummer den det bedste teknologiske, som Fisher & Paykel har at byde på. Med et lavt lydniveau på kun 47 dB kan du ugeneret klare din opvask hver dag.

Nøglespecifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Kuverter: 6
 • Lydniveau: 47 dB
 • Programmer: 9
 • Integrerbar som skuffe: Ja
 • Energiforbrug pr. opvask: 0,64 kWh
 • Vandforbrug pr. opvask: 8 liter

Fisher & Paykel DD 60 DS9 dobbelt skuffe opvaskemaskine

Fisher & Paykel DD 60 DS9 dobbelt skuffe opvaskemaskineVi hopper direkte videre til denne DD 60 DS9 dobbelt skuffe opvaskemaskine, også fra populære Fisher & Paykel. Her er der tale om en dobbeltmaskine, således at den udgøres af to enkeltstående skuffer med plads til 6 kuverter i hver inkl. 2 bestikskuffer.

DD 60 DS9 ligger i den højere ende af prisskalaen, men det bliver bestemt berettiget, når man ser på det elegante design, de mangel funktionelle programmer og den avancerede og miljøvenlige teknologi, som er kendetegnet ved Fisher & Paykels maskiner.

Nøglespecifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Kuverter: 2 x 6
 • Lydniveau: 46 dB
 • Programmer: 6
 • Integrerbar som skuffe: Ja
 • Energiforbrug pr. år: 187 kWh
 • Vandforbrug pr. år: 2.433 liter

Fisher & Paykel DD 60 DW7 dobbelt skuffe opvaskemaskine

Fisher & Paykel DD 60 DW7 dobbelt skuffe opvaskemaskineVi runder listen af med endnu en dobbeltmodel fra Fisher & Paykel. Denne gang drejer det sig om deres mere prisvenlige men stadig super funktionelle og lækre DD 60 DW7 skuffe opvaskemaskine. Maskinen egner sig særdeles godt til børnefamilien, som har behov for at vaske lidt mere op i hverdagen end enlige.

Med plads til 12 kuverter fungerer opvaskemaskinen ideelt til børnefamilien med en travl hverdag, som samtidig ønsker en skuffe opvaskemaskine, der kan integreres som en elegant del af køkkenets indretning. DD 60 DW7 maskinen er naturligvis udstyret med udskudt startmulighed, så du kan time opvaskens start og dermed afslutning.

Nøglespecifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Kuverter: 2 x 6
 • Lydniveau: 49 dB
 • Programmer: 9
 • Integrerbar som skuffe: Ja

Fisher & Paykel

Fisher & Paykel er et traditionsrigt teknologifirma fra New Zealand. Siden 1934 har de forsket i og udviklet teknologiske hjælpemidler til familier i hele verden, og i dag kan du finde deres populære opvaskemaskiner og vaskemaskiner i mere end 50 lande.

Fisher & Paykel har fokus på særligt 2 overordnede ting:

 1. Miljø – De bruger den nyeste teknologi til at udvikle så miljøvenlige produkter, som muligt. Alle deres opvaskemaskiner er i højeste energiklasse, hvormed du får et vand- og energiforbrug, som ligger på et minimum.
 2. Design – Deres design er i højsædet, når udviklerne går i gang med maskinerne. En vaske- eller opvaskemaskine skal ifølge Fisher & Paykels egen filosofi være funktionel, praktisk og elegant i sit udtryk på én og samme tid. Vi bøjer os i støvet og anerkender, at dét lever de i den grad op til.

Bonusråd: Når du vælger din næste opvaskemaskine, så tag særligt højde for mængden af kuverter, støjniveauet samt energiklassen. Jo højere bogstav og dermed score, som maskinen har på energiskalaen, desto mere miljøvenlige er den, og den spare din pengepung for en masse udgifter til el og vand.


Leder du efter et godt tilbud på en skuffe opvaskemaskine?

Lige nu kan du få gode tilbud hos Elgiganten.dk.

SE TILBUD HER