støvsuger til husdyr

Støvsuger til husdyr og hundehår

Har du hund eller andet husdyr, og vil du i den forbindelse gerne være sikker på, at alle hår suges med op, når du støvsuger? Hvis ja, bør du vælge en specifik støvsuger til husdyr og-/eller hundehår.

I dette indlæg har vi været på udkig efter en række støvsugere, der er særlig kendte for at være velegne til husdyr og især hundehår og kattehår. Herunder kan du se, hvilke modeller vi fandt frem til. Der er ingen tvivl om, at nedenstående støvsugere er oplagte at bruge, hvis du har husdyr.

Nedenstående støvsugere til husdyr er forhandles alle ganske billigt hos WhiteAway.com.

Se komplet udvalg af støvsugere til hundehår og husdyr her

Adelberg SilencePerfect – Sort AVC435B

adelberg støvsuger i sort

Adelberg SilencePerfect i sort er en kraftfuld støvsuger, der samtidig er kendt for at være meget lydsvag. Den er udstyret med en meget høj sugeevne, der meget effektivt suger alle hundehår og kattehår op. Det medfølgende turbomundstykke gør i øvrigt støvsugeren til en oplagt model at købe, hvis du gerne vil ALLE dyrehår til livs.

Som du kan se er designet meget flot og moderne. Den er derudover udstyret med et teleskopskaft i kraftigt stål, hvilket sikrer dig et behageligt arbejde med sugeren. Denne model får i øvrigt super gode anmeldelser på WhiteAway.com.

Specifikationer

 • Hepa 12 filter
 • Motoreffekt: 2000 watt
 • Lydniveau: 75 db
 • Ledning: 7,6 m

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

NILFISK BRAVO P ANIMAL – Grønmetal

nilfisk metallic støvsuger til husdyr

Nilfisk Bravo P Animal betegnes som en støvsuger, der er ”perfekt til hjem med husdyr”. Denne støvsuger er udstyret med et Hepa 10 allergifilter, hvilket også gør den meget allergivenlig (læs mere om allergivenlige støvsugere her).

Derudover har den en meget kraftfuld sugeevne, der sammen med turbomundstykket sikrer dig en meget effektiv fjernelse af dyrehår. Sugestyrken har en rengøringsklasse A, hvilket vidner om meget høj kvalitet.

Specifikationer

 • Hepa 10 allergifilter
 • 1600 watt
 • Ledning: 10 m
 • Blæsefunktion
 • Teleskoprør

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

Adelberg SilencePerfect – Hvid AVC435BW

adelberg støvsuger i hvid

Adelberg SilencePerfect i hvid er den samme støvsuger som modellen ovenfor. Den er udstyret med samme kraftfulde sugeevne og lave støjniveau. Derudover er den uhyre ergonomisk at benytte takket være teleskopskaftet i stål.

Specifikationer

 • Parketmundstykke: Ja
 • Motoreffekt: 2000 watt
 • Hepa-filter: Ja
 • Ledning: 7,6 cm

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

NILFISK POWER P ANIMAL – Blågrøn

nilfisk animal støvsuger

Nilfisk Power P Animal er en stærk og ergonomisk støvsuger, der henvender sig ekstra meget til dig med husdyr, der fælder. På grund af det meget tætte Hepa 13 filter, bliver denne støvsuger betegnet som uhyre god til at optage støv.

Ydeevnen kan der ikke sættes en finger på, og det funktionelle design er med til at gøre Nilfisk støvsugeren uhyre nem og komfortabel at bruge.

Specifikationer

 • Energiklasse: D
 • Motoreffekt: 1500 watt
 • Ledning: 11,2 meter
 • Lydniveau: 72 db

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

Electrolux UltraCaptic Animal

electrolux animal støvsuger

Electrolux UltraCaptic Animal er en meget velegnet støvsuger til støvsugning af dyrehår og lignende. Den er udstyret med en motoreffekt på 1400 watt, hvilket gør den ganske kraftfuld.

Derudover er dens rengøringsevne ganske høj, hvorfor det er en super all-round støvsuger. En af de helt store fordele ved denne Electrolux støvsuger er det ergonomiske design, der gør det til en sand fornøjelse at støvsuge hjemmet fri for katte- og hundehår.

Specifikationer

 • Hepa 13 filter
 • Motoreffekt: 1400 watt
 • Ledning: 10 m
 • Energiklasse: E
 • Støvemission: A

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

Bosch Støvsuger Pro Animal – BGL45ZOO1

bosch pro animal støvsuger

Denne Bosch støvsuger er en prisvenlig model, der sikrer dig effektiv opsugning af dyrehår. Navnet Pro Animal antyder, at denne model er ekstra god at bruge til kæledyr og lignende. Turbobørsten gør den ekstra effektiv og ganske behagelig at bruge.

Udover at være god til dyrehår, er den selvfølgelig også oplagt til alle de andre overflader i hjemmet såsom gulvtæpper, klinker, trægulve, fliser osv. Den vejer i øvrigt kun 8,5 kg.

Specifikationer

 • Motoreffekt: 800 watt
 • HEPA-filtet: Ja
 • Energiklasse: C
 • Lydniveau: 74 db

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

Vax Zen Pet Cylinder

vax zen pet støvsuger

Vax Zen Pet Cylinder er en støvsuger, der er lavet med 100% henblik på støvsugning af dyre- og kæledyrshår. Takket være MultiCyclone-teknologien får du en kraftig sugeevne, der lynhurtigt og effektivt får støvsuget alle hår og alt snavs op.

Derudover er det medfølgende turbomundstykke med til at gøre støvsugning af dine møbler til en sand fornøjelse. Den er i øvrigt udstyret med et teleskoprør med den såkaldte click-samling.

Specifikationer

Motoreffekt: 1400 watt

Lydniveau: 74 db

Ledning: 12,5 meter

HEPA-filter: Ja

Se pris og flere specifikationer hos WhiteAway.com

Derfor er det en god ide at vælge en støvsuger til hundebår

Er du i tvivl om, hvorfor du bør investere i en støvsuger, der er særligt egnet til husdyr og lignende fremfor en ”normal” en af slagsen? Læs punkterne herunder og find ud af, hvor mange fordele, der egentlig er forbundet med en husdyr-støvstuger.

De bedste støvsugere til hundehår er ikke dyrere end en ”normal” støvsuger

En af de største fordele ved denne type støvsuger er, at du ikke behøver at betale mere for at købe den fremfor de ”normale” modeller. Det vil altså sige, at du får en super god støvsuger, der er meget effektiv til at suge hundehår, kattehår osv. op. – uden at skulle betale ekstra for det. 

Alle dyrehår bliver fjernet effektivt

Den største fordel ved at vælge en støvsuger til husdyr er, at den formår at støvsuge alle dyrehår op pga. den kraftige sugeevne. Det vil sige, at du kan holde gulvet og møblerne fri for dyrehår, hvilket for mange er en kæmpe tilfredsstillelse.

Lugten af husdyr bliver også fjernet

Udover at fjerne dyrehår, så fjerner du også lugten af dyr ved hjælp af en husdyr-støvsuger. Lugten skyldes tit og ofte, at hundehår og kattehår får lov til at ligge i for lang tid. Med en af ovenstående støvsugere kan du komme denne lugt til livs, da støvsugerne formår at fjerne alle hårene med det samme. 

Du får ganske enkelt et renere hjem

Den største fordel ved at vælge en husdyr-støvsuger er selvfølgelig, at du ganske enkelt får et renere hjem. Og hvem vil ikke gerne have det? Ovenstående støvsugere er udstyret med en kraftig sugeevne, der formår at få støv, skidt og dyrehår ned i støvsugeposen helt uden problemer, hvilket giver dig et renere og mere komfortabelt hjem.