spisebord inspiration

Spisebord inspiration: 9 smukke borde til hjemmet

Er pladsen ved at være for trang? Er det gamle spisebord ved at være slidt ned? Kunne du godt tænke dig at forkæle dig selv med et nyt og lækkert spisebord, hvor der er plads til både gæster og madretter?

Vi har været ude at undersøge markedet for smarte spiseborde til det moderne hjem. I den forbindelse har vi lavet denne artikel ”spisebord inspiration” som vi håber, at du kan bruge til at finde frem til dit nye og flotte bord!

Tag et nærmere kig på de 9 modeller vi har fundet herunder.

Trip Trap Pacific bord

trip trap pacific

Kan du godt lide god kvalitet og fantastisk design? Hvis ja, så er Trip Trap Pacific lige noget for dig. Med dette smukke bord kan du både vælge at få en keramisk bordplade eller en i glas. Det er designer Hans Thyge som står bag dette vidunder fra Trip Trap.

Det måler 90 x 200 x 74,5 cm. En af de helt store fordele ved dette bord er, at det er uhyre nem at vedligeholde og rengøre. En fugtig klud kan stort set klare det meste. Derudover er glasset også hærdet på sådan en måde, at eventuelle brud kun får glasset til at samle sig i ufarlige stykker. Derfor er der også tale om et meget sikkert spisebord.

Trip Trap Pacific kan købes hos Trendyliving og er set til 16.995 kr.

&tradition raft table

&tradition raft table

Dette super flotte spisebord fra &tradition er stilrent og yderst lækkert at se på. Det er lavet i kvalitetsfyldte materialer herunder sort pulverlakeret stål og mørkolieret eg.

Det måler 200 x 90 x 75 cm, hvorfor der er masser af plads til familien. Bordet fås i øvrigt i tre forskellige varianter. &tradition raft table er det perfekte spisebord til dig, der gerne vil have et moderne og funktionelt bord til en god pris.

Det er set til 14.995 kr.

Køb det hos Trendyliving.

Rustic spisebord

rustic spisebord

Kan du godt lide det rustikke og enkle? Rustic er et oliebehandlet spisebord, der er fremstillet i vild eg. Til at holde bordet oprejst er det udstyret med metalben. Kontrasten mellem vild eg og metal er meget smuk og giver samtidig et meget enkelt udtryk.

Spisebordet måler 74 x 290 x 100. Som du kan se er det fremstillet i tykke planker egetræ, hvilket gør et ekstra kvalitetsfyldt og smukt at se på. Noget af det mest unikke ved dette bord er de naturlige revner og sprækker. Bordet vejer 208 kg, hvorfor der er tale om et ganske massivt spisebord.

Rustic er set til 10.999 kr. hos Unoliving.

Hunter vintage spisebord

hunter-vintage-spisebord

Leder du efter et funktionelt og smart spisebord til 6-8 personer? Hunter spisebordet er det oplagte valg. Det unikke ved dette spisebord er, at det er lavet af genbrugstræ. Og dette genbrugstræ er fyrretræ, der snildt kan være 150 år gammelt. Derfor får du altså med dette bord et såkaldt vintage spisebord.

Bordet naturligvis en flot patina eftersom det er fremstillet i genbrugstræ. Denne patina bliver kun flottere med alderen. Bordet henvender sig især til dig, der gerne vil have noget unikt at pryde dit hjem med. Mange forbinder sådan et vintage spisebord med et ”kunstværk”. Det måler 78 x 200 x 95 cm.

Hunter vintage spisebordet er set til kun 5.799 kr.

Køb det hos Unoliving.

Skjoldenæs langbord

skjoldenæs spisebord

Skjoldenæs langbordet er det perfekt bord til dig, der har behov for masser af plads til både mad og gæster. Bordet er lavet af naturligt egetræ, der efterfølgende har fået en flot finish af olie.

Langbordet passer perfekt ind i det moderne hjem og gør sig især godt sammen med nogle moderne spisebordsstole. Det måler 230 x 100 x 75 cm, hvorfor der er masser af plads til hele familien. Det er i øvrigt muligt at tilkøbe tillægspladser.

Det er set til 11.999 kr.

Stevns langbord

stevns langbord

Stevns langbord er kendetegnet ved det meget lyse og smukke egetræ. Bordet har en olieret overflade, hvilket gør det uhyre lækkert og kvalitetsfyldt at røre og sidde ved. Dette bord egner sig især til de lidt lysere hjem, hvor for brune egetræ danner en perfekt kontrast til de lyse farver.

Stevns langbordet måler 205 x 105 x 74 cm, hvorfor der burde være rigeligt med plads til både familien og andre gæster. Langbordet er inkl. to midtertillægsplader, hvilket i princippet gør det muligt at sidde seks personer på hver side af bordet.

Kongenshus spisebord

kongenshus spisebord

Kongenshus spisebordet er et meget moderne spisebord, der gør sig fantastisk i det moderne hjem. Det smukke, vilde egetræ danner en meget smuk kontrast til metalbenene. Der er ingen tvivl om, at hvis du er på udkig efter et stilrent bord, er denne model helt perfekt.

Det stilrene spisebord måler 290 x 100 x 74 cm. Som du kan se på billedet, egner dette bord sig især godt, hvis du placerer det ovenpå et tæppe. Derudover er moderne spisebordsstole også at foretrække.

Blåvand spisebord

blåvand spisebord

Dette meget landlige-inspirerede bord er perfekt til det lidt mindre hjem, hvor hyggen er i højsædet. Det moderne spisebord er også perfekt at benytte i fritidshuset eller sommerhuset, hvor det hele ikke behøver at være så højtideligt.

Bordet er i øvrigt også meget svenskinspireret, hvilket blot giver det en charme over sig. Blåvand spisebordet måler 160 x 90 x 76 cm, hvorfor det egner sig perfekt til familien på fire. Træsorten er finer (MDF).

Blåvand spisebordet koster i omegnen af 8.499 kr.

Christiansborg spisebord

christiansborg spisebord

Hvis du godt kan lide det enkle og stilrene, er der ingen tvivl om, at dette bord vil falde i din smag. Christiansborg spisebordet er fremstillet i massivt eg og bærer præg af en smuk ”espresso”-farve og finish.

Bordet er perfekt til den lidt lysere stue, hvis du godt kan lide kontraster. Derudover er bordet generelt passende til moderne stuer. Det måler 180 x 100 x 75 cm. Derfor kan du trygt købe denne model, hvis du er på jagt efter godt med plads til familien på fire.

Få mere spisebord inspiration her

Vil du gerne se flere borde? Tag et kig hos de tre forhandlere, der står listet herunder. De har alle store udvalg af spiseborde til gode og billige priser.