springmadras med pocketfjedre

Springmadras med pocketfjedre

Er du på udkig efter en ny lækker madras, som vil forbedre din søvnkvalitet? En springmadras med pocketfjedre er vejen frem i de fleste tilfælde, og i denne guide lærer du hurtigt hvorfor.

En springmadras med pocketfjedre er basalt set konstrueret som en almindelig springmadras – dog med den væsentlige forskel, at der er langt flere små fjedre pr. m2 i en springmadras med pocketfjedre. Der kan være op til 200-1.000 fjedre pr. m2, og du bør vælge en, som passer til din vægt og dine liggebehov.

Du kan læse mere om fordelene ved en springmadras med pocketfjedre nederst i guiden. Vi begynder dog med at se nærmere på disse 6 udvalgte modeller, som hver især yder god komfort og søvnoplevelser, og som repræsenterer hver sine prislejer.

Springdreams

Vi lægger ud med at se nærmere på denne kvalitetsrige Springdreams springmadras fra Bedre Nætter. Springdreams passer godt til din enkeltseng, og de indbyggede 513 multipocketfjedre pr. m2 og 7 komfortzoner sikrer en optimal soveoplevelse.

Springdreams yder ekstra støtte til nakke og skuldre, så har du tidligere har problemer med disse gennem natten, så vil springmadrassen være en god hjælp fremover.

Foruden at være funktionel og super god ved din krop, når du skal sove, så byder Springdreams springmadrassen også på et smukt udført design med kuvertsyning og en 4,5 cm tyk polstring.

Madrassen passer dermed godt ind i ethvert moderne dansk soveværelse eller teenageværelse, hvor både indretning og komfort er i højsædet.

Set til 3.699 kr. hos Bedre Nætter

Wonderland Sonate

Vi kryber roligt videre til næste bud på listen, hvor vi samtidig bevæger os lidt opad i prisniveau. Her får du til gengæld noget af det ypperste inden for enkeltmandsmadrasser, når det gælder design og liggekomfort.

Wonderland Sonate er en 90×200 cm stor springmadras med pocketfjedre, som tilpasser sig lige præcis din unikke kropsfacon. Wonderland Sonate er vendbar og kan dermed nemt vendes rundt efter behov, og du har mulighed for at bruge den sammen med regulerbare senge.

Wonderland Sonate har en medium hårdhed og egner sig derfor som udgangspunkt godt til dig, som vejer 75 kg eller derunder.

Madrassen er udført i et eksklusivt og luksuriøst design, som får soveværelset til at stråle ekstra meget. Og selvom udseendet ikke er det altafgørende, når det gælder søvn og liggekomfort, så gør det jo intet, at de indbyggede Pocket Exclusive-fjedre suppleres af en pæn ydre finish.

Set til 8.225 kr. hos Søvn & Comfort

Sleepzone

Sleepzone er en enkel men lækker springmadras med pocketfjedre, som hører til i den mere overkommelige ende af prislisten.

Sleepzone er udstyret med 5 komfortzoner og en medium fasthed, og den egner sig derfor til dig, som vejer 75 kg eller derunder. Sleepzone kan desuden bruges til både enkeltmandssenge og dobbeltsenge.

Set til 1.299 kr. hos BOBO

Airpur Senses

Vi skal igen et smut forbi Bedre Nætter, hvor vi finder denne eksklusive og trykaflastende springmadras med pocketfjedre. Airpur Senses er udstyret med 300 individuelle pocketfjedre pr. m2 fordelt ud over 5 komfortzoner.

Det 35 mm tykke Visco komfortlag giver en trykaflastende effekt, så du sover mere roligt og dermed vil være mere veludhvilet, når du vågner. Airpur Senses er endvidere udstyret med antibakterielt og kølende AEGIS-betræk.

Set til 5.799 kr. hos Bedre Nætter

Wonderland Medley

Har du behov for en smuk, hvid og samtidig utrolig komfortabel springmadras med pocketfjedre, som ikke koster det hvide ud af øjnene, så er denne Wonderland Medley springmadras fra Søvn & Comfort et godt bud.

Springmadrassen er vendbar, og den passer til regulerbare såvel som traditionelle sengerammer. Fastheden er medium, og de indbyggede pocketfjedre sikrer, at madrassen tilpasser sig din kropsfacon, når du ligger dig ned.

Wonderland Medley er desuden udstyret med individuelle komfortzoner, som er med til at fordele din kropsvægt ligeligt ud over madrassen, hvormed du får en ergonomisk og behagelig trykaflastning.

Set til 4.999 kr. hos Søvn & Comfort

BN 300 HR

Sidste springmadras med pocketfjedre på listen er en af Bedre Nætters helt egne modeller, den såkaldte BN 300 HR. BN, eller Bedre Nætter, 300 HR er en billig springmadras i topkvalitet, som byder på hele 5 komfortzoner og 300 interaktive pocketfjedre pr. m2, hvilket er svært at finde i denne prisklasse.

BN 300 HR er udstyret med et allergivenligt og vaskbart betræk, som desuden er lavet i et AEGIS antibakterielt materiale, så du vil opleve en optimal søvnkomfort i et godt klima.

Set til 1.999 kr. hos Bedre Nætter

Fordele ved en springmadras med pocketfjedre

Som udgangspunkt er alle springmadrasser udstyret med en kerne af fjedre. Der er dog stor forskel på, hvilken slags fjedre, du vælger.

Pocketfjedre, som også hedder posefjedre på mundret dansk, er bedre end almindelige fjedre, når det kommer til liggekomfort og støtte.

En springmadras med pocketfjedre sikrer dig en dybere og sundere søvn. Dette skyldes, at de mange små pocketfjedre udjævner madrassen således, at den tilpasser sig din unikke kropsbygning og vægt. På den måde får du optimal støtte natten igennem, og du vil opleve en dybere søvn.

Derudover sikrer pocketfjedre også, at du vil få mere energi i hverdagen. Denne fordel er en direkte afledt effekt af den dybere og mere rolige søvn, du vil opleve.

Du kan vælge blandt forskellige hårdheder eller fastheder, når du skal bestille din nye springmadras med pocketfjedre. På den måde kan du vælge en madras, der passer helt perfekt til både din vægt og dine ligge- og søvnbehov.

Som udgangspunkt kan du bruge nedenstående tommelfingerregel, når ud vælger din næste springmadras:

  • Under 75 kg – Vejer du under 75 kg, kan du med fordel vælge en springmadras med pocketfjedre og en medium fasthed
  • Under 95 kg – Vejer du derimod mellem 75-95 kg, så bør du også vælge pocketfjedre, men så kan du gå op i en fast fasthed
  • Over 95 kg – Vejer du 95 kg eller derover, så bør du overveje at skifte over til de såkaldte multipocketfjedre, som yder endnu bedre kropstilpasning. Vælg derudover en fast fasthed i madrassen

Din springmadras kan enten bruges sammen med en sengeramme eller ligge løst oven på en boxmadras. Har du i forvejen en boxmadras, kan du med fordel kombinere de to madrasser for at opnå forbedret liggekomfort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *