stepmaskine til hjemmebrug

Stepmaskine til hjemmebrug

Vi danskere er blevet uendelig glade for træning. Ikke blot fordi det giver os en bedre form og dermed en pænere fremtoning – lige så meget skyldes det, at vi får en forhøjet livskvalitet, bedre humør og en generelt mere velfungerende hverdag.

Men hvad nu, hvis du ikke lige har tid, råd eller overskud til at komme forbi fitnesscentret flere gange om ugen? Svaret er heldigvis enkelt og ligger ligefor: Træningsmaskiner til hjemmet.

I denne guide stiller vi helt konkret skarpt på de bedste bud på en god stepmaskine til hjemmebrug. En stepmaskine til hjemmet åbner op for mange smarte fordele, du kan drage nytte af, når du træner derhjemme.

Vi begynder guiden med at se nærmere på de mest væsentlige af disse fordele. Herefter kigger vi på 4 udvalgte stepmaskiner i hver sin prisklasse og kvalitet – og slutteligt finder du god råd til køb af stepmaskine.

Fordele ved en stepmaskine til hjemmebrug

Vi har udvalgt de tre primære fordele ved en stepmaskine i hjemmet – fordele, som du ikke får med andre træningsmaskiner eller ved at træne i et fitnesscenter i stedet for.

De 3 fordele er som følger:

  • Bedre form – Grundlæggende set kommer du i bedre form af at træne; det giver sig selv. Men faktum er blot, at selvom mange af os danskere har de bedste intentioner og gerne vil træne i fitnesscentre, så får vi det tit ikke gjort. Når du anskaffer dig en stepmaskine til hjemmebrug, vil du i langt højere grad blive præsenteret for muligheden for at træne og dermed komme i bedre form.
  • Spar tid – Aktiv deltagelse i et fitnesscenter har mange fordele, ingen tvivl om det. Men når alt kommer til alt, så går der også ufattelig meget tid med klargøring og transport til og fra centret – det løber hurtigt op i mange timer på en uge. Al den tid sparer du ved at træne hjemme i stedet for, og det kan være mindst lige så effektivt, hvis ikke mere effektivt, da du ikke bliver forstyrret af udefrakommende input.
  • Spar penge – Selvom træningsmaskiner til hjemmet kan koste en pæn sjat i starten, vil udgiften hurtigt tjene sig hjem. Et abonnement til et fitnesscenter kan snildt komme op at koste 2-300 kroner om måneden, så selv hvis du vælger en af de lidt dyrere og kvalitetsrige stepmaskiner, vil den være tjent hjem på under 2 år.

Kettler Montana

kettler montana stepmaskineVi begynder med en god stepmaskine i den lavere ende af prisskalaen. Denne moderne og solide Montana stepmaskine er fra populære Kettler, der er kendt for deres høje kvalitet og lave priser.

Kettler Montana stepmaskinen er udviklet specielt til dig, som ønsker en professionel, men samtidig billig maskine i hjemmet, så du kan træne effektivt og målrettet uden at skulle bevæge dig hele vejen ned i fitnesscentret.

Maskinen har 12 modstandsniveauer, så du altid nemt kan tilpasse modstanden afhængig af, hvor langt du har rykket dig selv og din fysiske form. Maskinen er udstyret med en drikkedunksholder, så du har let adgang til vand under træningen.

Se pris og flere billeder af stepmaskinen hos AbilicaOnline.dk

Abilica 8000

abilica 8000 stepmaskine til hjemmebrugFra Kettler bevæger vi os over til Abilica, som har designet deres egen unikke Abilica 8000 stepmaskine. Denne maskine ligger i en noget højere prisklasse, men du får virkelig valuta for pengene, hvis du ønsker perfekt hjemmetræning under optimale forhold.

Maskinen har indbygget pulsmåler til brug af pulsbælte, og den intuitive computer gør det muligt for dig at anvende 12 forskellige træningsprogrammer. Du kan tilmed justere maskinen til at fungere under 16 forskellige modstandsniveauer afhængig af din fysiske form og dine mål.

Abilica 800 stepmaskinen er lavet i et robust, solidt og meget slidstærkt design, der holder til alle slags tråd i mange, mange år.

Se pris og flere billeder af stepmaskinen hos AbilicaOnline.dk

Bowflex Max Trainer M5

bowflex max trainer M5Hvis du ønsker det bedste af det bedste, så er denne Bowflex maskine det helt rette for dig. Prisen er oppe i toppen af skalaen, men det er kvaliteten og mulighederne sandelig også.

Maskinen er udviklet helt unikt og specielt med henblik på at blande det bedste fra løbebånd, crosstrainere og stepmaskiner i én samlet helhed. Resultatet er slående, og undersøgelser har vist, at brugere af Bowflex Max Trainer M5 forbrænder op til 2,5 gange så mange kalorier i minuttet i forhold til de øvrige typer af maskiner.

Denne stepmaskine er til dig, der er virkelig dedikeret og passioneret omkring din træning, og kun vil have toppen af poppen. Der er mulighed for at koble tablet og mobil til maskinen, se serier eller film på din tablet vha. tabletholderen, hører musik, bruge den tilhørende Bowflex trænings-app og meget, meget mere.

Se pris og flere billeder af stepmaskinen hos AbilicaOnline.dk

Abilica CoreStep 360

abilica corestep 360 stepmaskineEfter at have rundet de helt tunge drenge i sværvægtsklassen, kommer vi lige ned på jorden og lander blødt igen til sidst. Det sker i selskab med denne lille smarte sag fra Abilica – nemlig deres CoreStep 360 stepmaskine.

Maskinen er enkel og minder en smule om en traditionel stepbænk, dog med udvidede muligheder og funktioner. Du kan f.eks. indstille maskinen til at vende 2 forskellige veje, så du målrettet kan træne begge sider af mave, ben og ryg effektivt.

Du får en lille og handy maskine, der kan flyttes væk og hives frem efter behov, og som er ideel til grundlæggende træning af din core.

Se pris og flere billeder af stepmaskinen hos AbilicaOnline.dk

Guide til køb af stepmaskine

Når du skal købe stepmaskine, er det først og fremmest vigtigt, at du bruger tid på at læse om hver maskine.

Der er store forskelle mellem de enkelte maskiner, deres formål og deres funktioner. Tænk over, hvad du har brug for i en stepmaskine, og vurdér derefter udvalget.

Dernæst bør du være meget opmærksom på, at priserne på stepmaskiner på nettet oftest er langt billigere end i fysiske butikker, heriblandt pga. laveret udgifter for netbutikkerne til butiksleje osv.