Topmadras med split

Har du en elevationsseng? Hvis ja, kan vi på det kraftigste anbefale dig at anskaffe en topmadras med split. Hvis ikke du udstyrer elevationssengen med en split-topmadras, vil du opleve, at du eller din partner vil glide af sengen, når den ene elevationsdel bliver hævet/sænket. Og det er noget værre rod!

Topmadras med split er et godt valg

Vælger du en topmadras med split, får du en madras med revne øverst og nederst i madrassen. Det har den fordel, at elevationssengen kan hæve/sænke sig uden, at du generer din partner. Derudover vil topmadrassens midte hænge sammen, hvorfor du ikke mister følelsen af at have en dobbeltseng. Smart, ikke?

I denne artikel har vi fundet to gode tilbud på split-topmadrasser (latex og celcius skum). Tilbuddene er fundet hos forhandleren BedreNætter.dk. Ved at følge linket kan du gå direkte til deres udvalg af topmadrasser med split.

Celcius lux split topmadras

Celcius lux er en split-topmadras udstyret med en 60 mm memory skumskerne. Den er betrukket med komfortabelt bomuld, hvilket bidrager til en bedre søvn. Derudover er madrassen produceret i Danmark, hvilket understøtter den høje kvalitet.

Denne topmadras med split er kendetegnet ved at være trykaflastende og tilpas støttende. Derfor egner den sig perfekt til din elevationsseng – og dig der gerne vil sove så godt som muligt.

Se prisen her

Latex split topmadras

Latex split topmadras består af et 40mm latex indlæg. Et indlæg, der giver ekstra komfort og støtte. Topmadrassen er lavet af Kinnabädden som er et dansk firma beliggende i Horsens. Kinnabädden er kendt for at levere en høj kvalitet, hvilket er din sikkerhed for en optimal nattesøvn.

En af de helt store fordele ved at vælge denne topmadras med split er, at den giver dig en sublim ventilation. Derfor er den her topmadras tæt på at være det perfekte valg, hvis du er typen, der har det varmt om natten.

Se prisen her

Husk: Vælg et lagen med split

Når du har fundet ud af, hvilken topmadras med split, der er den bedste for dig, så mangler du kun én ting: Den ene ting handler om at finde et lagen, der også er udstyret med et split. Hvis ikke lagnet har et split, kan det gå hen og blive noget rigtig bøvl, når du og din sengepartner begynder at justere sengen ”mod” hinanden.

Du kan finde splitlagner af høj kvalitet hos BedreNætter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *