Træpersienner med brede lameller

Er du på udkig efter træpersienner med brede lameller? Her på siden viser vi dig, hvordan du bestiller Danmarks bedste og billigste persienner i træ.

Vi har nemlig undersøgt markedet for gardinforhandlere og fundet frem til et ganske godt bud på Danmarks bedste forhandler af træpersienner med brede lameller. Se hvordan du bestiller træpersiennerne efter mål herunder.

Forhandleren vi har fundet: Gardinshoppen.dk – Se udvalget her

Sådan bestiller persienner i træ (med brede lameller) efter mål

Her har vi lavet en kort og præcis guide til at bestille træpersienner med brede lameller. Guiden hjælper dig fra start til slut og kan med fordel følges, hvis du endnu ikke er så tryg ved at købe gardiner online.

Start på Gardinshoppen.dk

Det første du skal gøre er at besøge Gardinshoppen.dk. Det er nemlig hos denne forhandler, at du kan finde træpersienner med brede lameller til ganske gode priser. Ja, faktisk Danmarks billigste priser, fordi forhandleren har prisgaranti.

Tryk på menupunktet ”Persienner, Træ”

Når du er kommet ind på forhandlerens hjemmeside, så skal du trykke på menupunktet ved navn Persienner, Træ. Du finder menupunktet øverst i venstre side, hvor der står Vælg Gardin.

Vælg 50 mm lameller

Du kommer nu ind på en side, hvor du har mulighed for at gøre to ting:

  • Du kan vælge at se udvalg af 25 mm lameller, hvor priserne starter fra 240 kr.
  • Eller du kan se udvalg af 50 mm lameller, hvor priserne starter fra 432

I dette tilfælde vælger vi lamellerne, der måler 50 mm.

Bestem dig for antal, bredde (cm) og højde (cm)

Nu er det blevet tid til at bestemme antal træpersienner og dertilhørende størrelse. I dette eksempel siger vi, at vi skal bruge 2 i antal og de måler henholdsvis 60 cm og 70 cm i bredde og højde. 

Vælg farve

Næste step er at vælge farve. Her har du i skrivende stund 12 forskellige muligheder. I dette eksempel vælger vi farven ”teak”.

Vælg betjeningsside

I hvilken side vil du betjene træpersiennen? Det skal du finde ud af nu. I vores eksempel har vi valgt venstre side.

Til- eller fravælg wireudstyr

Vil du have wireudstyr, der holder persiennen på plads? Hvis du vil, så trykker du ”Med wireudstyr. I dette tilfælde har vi fravalgt wireudstyr.

Valg af montering

Nu er det tid til at vælge monteringsform. Her har du to muligheder:

  • Loft (vandret flade)
  • Væg (lodret flade)

I dette tilfælde har vi valgt Væg (lodret flade).

Læg i kurv og du er klar til at få nye træpersienner med brede lameller

Nu er du faktisk klar til at lægge din bestilling i kurven og bestille dine træpersienner med brede lameller. Var det ikke nemt? 

Hvad koster de brede træpersienner?

I ovenstående eksempel har vi foretaget nogle valg. Disse valg er mundet ud i en pris på 1.324,80 kr. En pris som må siges at være ganske billig, hvis du sammenligner med andre forhandlere på markedet.

Beregn din egen pris på træpersienner

Vil du gerne vide, hvad det kommer til at koste for dig, når du skal have nye træpersienner? Indtast dine oplysninger – ligesom vi har gjort i guiden – og få en præcis pris på, hvad du skal give for nye persienner i træ.

Beregn din pris her