trip trap fionia bakke teak stor model

Trip Trap bakker – Et nærmere kig på den flotte Fionia bakke

Du kender med garanti til det populære mærke Trip Trap, der laver nogle helt fantastiske ting til hjemmet. En ting som de bl.a. er blevet ekstra populære på er deres Fionia bakker.

Trip Trap Fionia bakken er en flot og eksklusiv bakke, der både fås i eg og det luksuriøse teak træ. Herunder har vi samlet tre Trip Trap bakker, der uden tvivl vil klæde dit hjem ganske godt.

Trip Trap Fionia bakke i teak – 52 x 36 cm

trip trap fionia bakke teak stor model

Der er ingen tvivl om, at Trip Trap Fionia bakken i teak træ er en af de absolut bedst sælgende produkter hos det populære mærke. Bakken er gået hen og blevet et sandt ikon.

Denne bakke måler 52 x 36 cm og er fremstillet i kvalitetsfyldt teak træ. Fionia bakken er en oplagt gaveide, da den uden tvivl falder på et tørt sted i mange hjem. Bakken er for eksempel perfekt at bruge til servering af kaffe og lignende. Og kan også bruges, hvis du vil forkæle dig selv med morgenmad på sengen.

Trip Trap Fionia bakke i sort eg – 48 x 32 cm

trip trap fionia bakke sort eg

Hvis din nuværende boligstil bærer præg af sorte og mørke elementer, er Fionia bakken i sort eg højst sandsynligt det oplagte valg. Bakken bærer præg af et flot design og er perfekt til brug på en sommerdag, hvor der skal serveres mad og drikke udenfor på terrassen.

Den måler 48 x 32 cm og kan altså derfor have plads til lidt af hvert. Derudover er den fremstillet i sort eg, hvilket gør den ekstra holdbar og ikke mindst får den til at se meget eksklusiv ud.

Trip Trap Fionia bakke i teak – 48 x 32 cm

trip trap fionia bakke lille teak

Hvis du gerne vil have den populære bakke i teak i en mindre størrelse, kan du med fordel købe denne. Bakken her måler ”kun” 48 x 32 cm og er perfekt til servering af mad og drikke.

Den er lavet i et klassisk design, der gør den oplagt at bruge i de skandinaviske hjem. Derudover bærer den selvfølgelig også præg af den meget høje Trip Trap kvalitet som bl.a. har gjort mærket så populært.