TV borde til fladskærme

Det er ofte nødvendigt med et TV bord til fladskærmen, og da det naturligvis ikke følger med til selve TV’et, er det noget, du selv skal ud at kigge efter. Vi kommer med en række forslag her!

Med et TV bord til din fladskærm kan du let have tilhørende ting stående i nærheden af TV’et. Det gælder f.eks. fjernbetjeninger, spilkonsoller, DVD’er og lignende. På den måde har et TV bord altså et funktionelt formål. Dertil kommer selvfølgelig det designmæssige – det ser nemlig altid pænt ud at have et bord stående, såfremt det ellers er veldesignet.

Derfor vil vi her komme med en række forslag til TV borde til fladskærme, der både er praktiske og pæne!

Delta TV-bord - Hvid med egelookDelta TV-bord med egelook

Hvis du leder efter et klassisk bord, som samtidig er krydret med en moderne fortolkning, behøver du ikke at kigge ret meget længere – dette bord fra Delta er nemlig perfekt til fladskærmen. Med ben i massiv eg, fire rum og to skuffer, får du alt, hvad du behøver. Der er plads til de mest almindelige apparater, såsom DVD, BluRay og PlayStation, mens det dog ikke tager fokusset væk fra selve TV’et.

Delta TV-bord er set til 1.099 kr. hos Unoliving.com

Tv bord med hjulTV bord med hjul

Det kan være en god fordel at have hjul på sit TV bord. På den måde er det let at flytte rundt på, og der er en noget mindre sandsynlighed for, at det vil komme til at ridse gulvet. Dette bord er kompakt og minimalistisk, hvilket gør det perfekt til mindre stuer, hvor der måske ikke er så meget plads. Bordet har en stor, åben hylde til afspilningsapparater, mens du også finder to skuffer til opbevaring af dine øvrige TV-relaterede genstande.

Dette bord er set til 1.795 kr. hos BordeogStole.dk

Falsterbo TV-bordFalsterbo TV-bord

Lad os gå videre fra to klassiske TV borde og se på et mere moderne et af slagsen. Dette lange og hvide bord fra Falsterbo egner sig perfekt til nutidige hjem og signalerer omgående høj klasse. Designmæssigt er der ikke noget at sætte en finger på, og rent funktionelt har det også sine unikke sider – blandt andet med skydedøre og justerbare hylder. Kan måske endda betegnes som et luksusbord!

Falsterbo TV-bord er set til 5.949 kr. hos Bovento.com

Match TV-bord - Lys træMatch TV bord i lys træ

Et andet yderst moderne TV bord finder vi i denne model fra Match, som er kraftigt inspireret af nordisk design, og som derfor er oplagt at stille ind i enhver moderne dansk stue. Bordet er ikke ret højt, men der er alligevel god plads takket være solide hylder og skuffer. Samtidig er bordet så stilfuldt, at det ikke behøver at begrænse sig til blot at være et TV bord – det kan nemlig også benyttes til andre formål.

Match TV bord er set til 1549 kr. hos Unoliving.com

Bergen TV-bordBergen TV-bord

Dette bord fra Bergen er ligeledes stilfuldt og praktisk på samme tid. Det har et hvidt design med hvidolierede egeben og bærer stærkt præg af at være moderne. Bordet har et effektivt ledningsudtag på bagsiden, således det er let at skjule ledninger fra diverse afspillere og spilkonsoller. Præcis som det var tilfældet med det foregående bord, kan du også sagtens bruge Bergen til andre formål end blot i forbindelse med TV’et.

Bordet er set til 2799 kr. hos Unoliving.com

Tv bord med 4 skufferTV bord med 4 skuffer

Efter at have set på en række moderne TV borde er det måske på tide, at vi går tilbage til et klassisk design. Det gør vi i hvert fald i denne omgang, hvor det drejer sig om et lækkert og simpelt bord lavet i egetræ, som ganske enkelt bare har et cool look og som vil fungere godt i samspil med de fleste andre møbler. Med 4 skuffer og 2 hylder er der også rigeligt med plads.

Dette TV bord er set til 2.795 kr hos BordeogStole.dk

Sundown TV-bord - GråbrunSundown TV bord

Dette gråbrune bord er særdeles unikt. Det passer perfekt ind i et klassisk hjem og giver en god kontrast til fladskærmen, hvis du har tænkt dig at stille TV’et lige ovenpå. Du finder både et åbent rum, skuffer og låger i bordet, hvorfor det bestemt også lever op til de praktiske forventninger, som man nu engang måtte have.

Sundown TV bord er set til 9599 kr. hos Unoliving.com

Virka sideboard - lavVirka sideboard

Dette moderne design er lavet af Rasmus Røpke og Mark Vedel. Det kan ikke rigtigt sammenlignes med nogle af de øvrige TV borde, vi har nævnt, men det er blot et tegn på, hvor unikt det er. Designet er både tidløst og elegant, hvorfor det bestemt er et par overvejelser værd. Med skydedøre er det desuden effektivt på den moderne måde.

Virka sideboard er set til 5595 kr. hos Bovento.com

Napoli TV-bordNapoli TV-bord

Hvis du er på jagt efter et ultra rummeligt TV bord, må Napoli være et af de bedste bud. Der er rigeligt med plads – både på hylderne, men især i skufferne. Det sorte og stilfulde design gør, at bordet passer godt sammen med stort set alle fladskærme. Et yderst solidt valg!

Napoli TV-bord er set til 1.399 kr. hos Unoliving.com

TV bord i olieret vildeg

Tv bord i olieret vildegDette bord må siges at være et af de mere unikke af slagsen. Materialet af olieret vildeg skaber et råt, men stadig cool look. Du finder masser af plads til DVD, Blu Ray, fjernbetjeninger, og hvad der nu ellers skal være plads til – og bordet leveres direkte fra dansk fabrik. Hvis kvalitet vægter højest for dig, bør du stærkt overveje dette bord!

Dette bord er set til 3.795 kr. hos BordeogStole.dk

MAVIS Tilt Tv-bord

MAVIS Tilt TV-bordHar du lyst til noget helt unikt? Så finder du ikke noget bedre end MAVIS Tilt bordet, der med sine asymmetriske skuffer skiller sig voldsomt ud fra mængden. Bordet er i lakeret hvid og har en overflade lavet af smart asketræ. Dette bord har i den grad personlighed, så hvis det falder i din smag, vil det uden tvivl pifte stuen eller værelset op. Luksusbord!

MAVIS Tilt er set til 10.995 kr. hos Unoliving.com

Dann TV-bord

Dann TV-bord - HvidEt andet bord, som kombinerer hvid og lys træ på perfekt vis, er dette Dann TV-bord, der er designet i moderne skandinavisk stil. Designet er naturligvis det første, der falder én i øjnene, men vi må heller ikke glemme dets fremragende funktionalitet. Bagsiden er indrettet således, at ledninger let kan komme igennem – og selvfølgelig bliver de også skjult, så de ikke er tydelige forfra.

Dann TV-bord er set til 3.899 kr. hos Bovento.com