vinsmagning

Vinsmagning – Smag på verdens druer

Har du en forkærlighed for en af verdens og historiens populæreste drikke – nemlig vinen? I så fald bør du forkæle dig selv eller en du holder af med en vinsmagning.

Til vinsmagning får du lov til at smage på verdens mange forskellige druer. Du lærer om de mange smagsnuancer som en vin kan have. Derudover får du også et indgående kendskab til de vine du smager herunder land, region, druesort osv.

Oplev den stemningsfyldte og unikke stemning til vinsmagning

Giv et gavekort eller forkæl dig selv med en vinsmagning

Vinsmagning er oplagt at give som et gavekort. Dette gavekort kan for eksempel være til to, hvor du og din partner tager af sted. Som alternativ kan du også købe gavekortet til en god ven eller veninde, der går meget op i vin.

Her på siden anbefaler vi, at du køber gavekortet via DuGlemmerDetAldrig.dk, da tilbyder vinsmagning til en ganske billig pris i København og Århus. Derudover sørger de også for alt det praktiske, hvorfor du kun skal koncentrere dig om at smage på den lækre vin.

Der er mulighed for vinsmagning i hele landet

vinsmagning københavnI løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at smage på vin. Det er bl.a. derfor, at vinsmagning nu er tilgængeligt i stort set hele landet. Der er dog to byer som skiller sig ekstra meget ud.

København og Århus er to meget populære vinsmagnings-byer

De to byer der skiller sig ekstra meget ud, er København og Århus. I disse to byer kan du finde en håndfuld ekstra gode vinspecialister- og handlere, der jævnligt arrangerer vinsmagninger.

Sådan forbereder du dig bedst på vinsmagningen

Hvordan smager du på vin?

Dette spørgsmål er meget essentielt. I stedet for at vi bruger en masse spalteplads på at forklare dig, hvordan du smager på vin, kan du i stedet se nedenstående video.

Undgå for stærk mad i timerne op til smagningen

Det er en super god ide at undgå for stærk mad i timerne op til vinsmagningen, da dette kan hæmme dine smagsløg i forhold til at smage alle vinenes mange nuancer.

Lav lidt research og få en større oplevelse

Det er en super god ide at lave lidt research om vin herunder populære vinlande, druer, gode årgange osv., inden du tager til vinsmagningen. Jo mere du ved på forhånd, jo bedre en oplevelse vil du få.

Når det så er sagt, betyder det selvfølgelig ikke, at du ikke kan tage til en vinsmagning, fordi du ikke ved særligt meget om vin. Vinsmagninger er en super god måde at få et bedre kendskab til vin på – og de henvender sig især til ”nybegynderen”.

Bestil vinsmagning/gavekort hos DuGlemmerDetAldrig.dk


Som tidligere nævnt anbefaler vi DuGlemmerDetAldrig.dk, hvis du gerne vil give et gavekort til en vinsmagning eller blot selv gerne vil prøve denne oplevelse. Det koster ikke mere end 549 kr. pr. person, og for disse penge får du følgende:  • 3 timers oplevelse

  • Du lærer om druen

  • Du lærer at spytte vin

  • Du lærer at servere vin korrekt herunder lugte- og smageteknik

  • Vineksperter står klar til at besvare dine spørgsmål


Når du er færdig med vinsmagningen, vil du gå derfra med fornyet viden – og du vil ikke mindst kunne skelne god vin fra dårlig.


Læs mere om oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig.dk.