mandelgaver julen 2014

10 gode mandelgaver til juleaften 2017

Ingen juleaften uden mandelgaver. Og sådan er det bare. Derfor har vi her på BedreBoligliv.dk sat os for at finde 10 super gode mandelgaver til hele familien. Du kan med fordel læse med her, hvis du selv savner lidt inspiration til, hvad du skal købe i gave til ham eller hende, der er så heldig at finde mandlen.

Tag et kig på disse 10 mandelgaver

vinkarafler

Vinkaraffel til vinelskeren

Holder I julefrokost i vinklubben? En vinkaraffel er en super god gaveide til jer, der godt kan lide vin og som samtidig går op i, hvordan vinen hældes fra flaske til karaffel og videre over i glas.

En æske med lækker chokolade

Der findes et væld af lækre chokolader du med fordel kan give i mandelgave. Chokolade har altid været en god mandelgaveide, da det er noget alle typisk kan lide.

By Lassen Kubus

Kubus by Lassen lysestage til den boliginteresserede

En Kubus by Lassen lysestage er en af de flotteste stager du kan få. Denne eksklusive og flotte stage fylder dit hjem med hygge og komfort.

Sebra dukkevogn til de små børn

Er der små børn rundt om bordet, når I får ris a la mande? Hvis ja, skal du også huske at finde en fin lille gave til dem. Dette kunne for eksempel være en flot Sebra dukkevogn, der passer perfekt til barnet, der netop har lært at gå. Læs mere om Sebra dukkevognen her.

Lakrids by Johan Bülow

Vil du gerne forkæle smagsløgene lidt? I så fald er Lakrids by Johan Bülow den perfekte mandelgaveide. Johan laver noget af verdens absolut bedste lakrids, og det vil uden tvivl vække glæde at modtage denne gave.

sengetæppe fra hay mint

Hay sengetæppe

Vil du gerne give en mandelgave lidt udover det sædvanlige? I så fald er et Hay sengetæppe en super god ide. Dette tæppe bærer præg af en uhyre høj kvalitet og et meget flot design. Alt sammen noget der i den grad henvender sig til ham eller hende, der elsker boligindretning og boliginteriør.

By Nord sengetøj

By Nord er et sengetøjsmærke, der i den grad er blevet populært hos den moderne danske. Dette mærke laver noget ganske formidabelt sengetøj i en god kvalitet og et endnu bedre design. En oplagt mandelgave!

Smarte pyntepuder til stuen

Pyntepuder til stuen er en af de mere populære gaver du kan give i mandelgave. I dag kan du finde et væld af forskellige pyntepuder til stuen og hjemmet i mange forskellige afskygninger.

En smart dørmåtte

Overrask din familie ved at købe en smart dørmåtte. Dørmåtten er en god gave at give, hvis du gerne vil byde dine gæster velkommen på en god og ordentlig måde.

vasketøjskurv-med-avisprint

En flot og praktisk vasketøjskurv

Vasketøjskurve behøver bestemt ikke at være grå og kedelige. Hvorfor ikke udnytte kurven til at skabe en ekstra god stemning i dit hjem? Hvis du overvejer at give en vasketøjskurv i mandelgave, anbefaler vi, at du tager et kig på vores artikel om vasketøjskurve, hvor du kan hente en masse inspiration.

Typiske mandelgaver

Noget sjovt

Mandelgaver bærer tit og ofte præg af en sjov karakter. Derfor kan du snildt finde en gave, der får lattermusklerne til at røre på sig. Det kunne for eksempel være en spøg- og skræmt ting.

Derudover kunne det også være en form for ”hadegave” som du bare IKKE ønsker at modtage, men det er til stor fornøjelse for de andre. Mulighederne er mange. Hvad synes din familie er sjovt? Find ud af det og køb det som mandelgave.

Noget lækkert du kan spise

Det plejer også at være en stor succes at købe noget lækkert og spiseligt som mandelgave. Rigtig mange vælger at købe chokolade eller et stykke lækkert marcipan.

Der er ingen tvivl om, at en spiselig mandelgave er meget populær hos langt de fleste familier. Så det kan du også overveje.

En bog

Hvis du gerne vil give en ting som du reelt set kan få noget ud af og bruge til noget, så er det oplagt at smutte en tur til boghandleren og finde en bog, der henvender sig nogenlunde til alle gæster. Dette kunne for eksempel være en spændende kogebog eller måske en af markedets populære krimiromaner.

En film

I dag er det muligt at finde gode DVD-film ned til 50 kr. Hvorfor så ikke pakke en film ind som mandelgave? Denne gavetype henvender sig især til dig, der har en familie som holder af at se TV. Det kan for eksempel være, at I elsker at se Live fra Bremen, hvorfor en film med det er at foretrække i mandelgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *