Vasketøjskurve til det moderne hjem: Bliv inspireret af disse modeller!

For at fuldende det perfekte soveværelse, badeværelse eller walk-in-closet, så skal du selvfølgelig have en smuk og funktionel vasketøjskurv, der passer perfekt til din indretningsstil.

Vasketøjskurve fås i mange forskellige prisklasser og afskygninger. Her hos BedreBoligliv.dk har vi været på udkig efter de lidt dyrere vasketøjskurve, hvor du altså får noget for prisen. Se hvilke kurve vi fandt herunder.


Lige nu finder du gode tilbud på vasketøjskurve hos Trendyliving.dk


OBS: Det kan være en god ide at vælge en lidt dyrere vasketøjskurv, hvis du gerne vil have, at den er lavet i nogle kvalitetsfyldte materialer og dermed holder i længere tid – og ikke mindst er pænere at se på. 

Kiwi kurv – Smart og funktionel fletkurv

kiwi kurv

Denne smarte Kiwi kurv er yderst funktionel og perfekt til opbevaring af vasketøj. Den sorte fletkurv er udstyret med en smart og praktisk strop, der gør det nemt for dig at flytte med vasketøjskurven.

Den fås i øvrigt både i sort og hvid.

Denne flotte fletkurv er set til 779 kr.

Siam fransk kurv – Enkel vasketøjskurv lavet i ægte naturflet

siam fransk vasketøjskurv

Hvis du godt kan lide det enkle og stilrene, så er denne franske kurv ved navn Siam det perfekte valg. Vasketøjskurven er lavet i ægte naturflet, hvilket giver et meget flot design.

Kurvens design bærer i øvrigt præg af et vintagelook, hvorfor kurven i den grad egner sig til de lidt mere klassiske hjem. Kurven er desuden også udstyret med to praktiske håndtag, så du har nemt ved at flytte dit vasketøj fra A til B.

Sheba vasketøjskurve – To lækre kurve i teak/mahogni

luksuriøse sheba vasketøjskurve

Hvis du vil have noget af det bedste af det bedste inden for vasketøjskurve, så er dette sæt ved navn Sheba uden tvivl noget du bør kigge nærmere på. Sheba er et luksuriøst vasketøjskurvssæt, der er lavet i massiv teak og mahogni – det vil altså sige, at kvaliteten er helt i top.

Du kan med fordel splitte sættet og stille en kurv i forskellige rum, men de to kurve er også uhyre pæne sammen. Med dette sæt er du garanteret høj kvalitet og flot design.

De to flotte og luksuriøse Sheba vasketøjskurve er set til kun 2.349 kr.

Trip Trap Nautic – Super elegant vasketøjskurv i teak

Trip Trap Nautic vasketøjskurv

Trip Trap Nautic er en fantastisk smuk vasketøjskurv, der tilfører ethvert værelse en meget elegant og indbydende stemning. Kurven er perfekt til vasketøj, men du kan med fordel også bruge den til opbevaring af legetøj, linned eller noget helt tredje.

Grunden til, at denne vasketøjskurv er væsentligt dyrere end de andre vi har fundet, skyldes især, at den er lavet i det fineste teaktræ. Dette teaktræ sikrer dig en uhyre lang levetid samt et uovertruffen design. Du kan med fordel kalde denne Trip Trap Nautic for vasketøjskurvenes svar på Rolls Royce!

Den måler 48 x 48 x 70,5 cm.

Trip Trap Nautic er set til 4.995 kr.

Køb Trip Trap vasketøjskurven hos Trendyliving (gratis fragt).

Loop Laundry vasketøjskurv i blå

vasketøjskurv-loop-laundry-blå

Denne kurv er uhyre praktisk i og med, at den er meget rummelig og udstyret med store håndtag i metal. Den er fremstillet i noget solidt materiale, der sikrer, at du kan smide en masse tøj i den uden at den går i stykker på nogen måde.

Den måler 40 x 59 x 72 cm. Design af Reisenthel.

Loop Laundry vasketøjskurven er set til 375 kr.

Køb den hos Fenomen.dk.

Kurv i lyst bambus

vasketøjskurv-i-bambus

Hvis du er til det enkle og stilrene, så er denne vasketøjskurv i lyst bambus et rigtig godt valg. Den måler 52 x 32 x 63. Kurven er med låg og indersiden består af en lys stofpose du med fordel kan vaske, når den med tiden er blevet snavset af tøjet. Den fås i øvrigt også i en mørkere farve.

Den er set til kun 469 kr. hos Fenomen.dk.

Vasketøjskurv med tre smarte rum

vasketøjskurv-med-tre-rum

Hvis du godt kan lide, at der er styr på sportstøj, almindeligt tøj og kogetøj, så er denne kurv lige noget for dig. Den er inddelt i tre smarte rum, så du har fuldstændig styr på de forskellige tøjtyper.

Den er lavet i grå stof. Hanken på kurven gør den nem at flytte rundt med. Den måler 75 x 35 x 60 cm.

Vasketøjskurven koster kun 249 kr.

Køb den hos Fenomen.dk.

Smart kurv med avisprint

vasketøjskurv-med-avisprint

Er du til det lidt sjove og moderne, så er denne kurv med avisprint et super godt valg. Kurven er meget rummelig, og den kan med fordel også bruges til andre ting end vasketøj. Mange børnefamilier bruger den til opbevaring af legetøj, hvilket er en rigtig god ide.

Den måler Ø40 x H55 cm.

Køb den for 259 kr. hos Fenomen.dk.

House Doctor – Container – Vasketøjspose af læder

Container vasketøjspose

Hvis du mangler en vasketøjspose af lidt mere rå karakter, så er denne House Doctor Container lige noget for dig. Den er lavet af bomuld og læder, hvilket er med til at gøre vasketøjsposen mere ”standhaftig” – den kan altså indeholde en masse tøj uden, at det bliver besværligt at transportere posen.

Vasketøjsposen passer perfekt til det lidt mere moderne hjem. Derudover behøver du heller ikke at frygte for pladsmangel, da den måler 37,5 cm i diameter og 57,5 i højden – der er altså plads til en masse tøj.

House Doctor – Kooboo – To flotte og flettede vasketøjskurve

Kooboo vasketøjskurve sæt

Nogle gange er enkelthed og naturlige farver det eneste du har brug for. Og det er netop, hvad du får med dette sæt fra House Doctor, der består af to flettede vasketøjskurve i en størrelse lille og stor. Dette sæt egner sig både til det klassiske og moderne hjem, da det flettede design er meget tidsløst.

Kooboo – som sættet fra House Doctor bliver kaldt – måler henholdsvis 40/50 cm i diameter og 47/55 cm i højden. Der er altså plads til en masse tøj. Du kan med fordel dele kurvene op, så du i den ene smider almindeligt tøj og i den anden kogetøj herunder undertøj, håndklæder, karklude osv.

Dette vasketøjskurvesæt fra House Doctor er set til 899 kr.

House Doctor – Goods – Funktionel med originalt design

House Doctor Goods vasketøjspose

House Doctor Goods er en fantastisk funktionel vasketøjspose, der bærer præg af et meget originalt design. Designet er meget inspireret af datidens vasketøjsposer fra de store vaskerier, hvilket giver en meget autentisk vasketøjspose. Denne pose er perfekt at udstyre det moderne og klassiske hjem med, da den naturlige farve harmonerer uhyre godt med husets mange kontraster.

På forsiden af vasketøjsposen står der ”Laundry Goods”. Posen bliver ”holdt op” af et jernstel på hjul, hvilket gør den nem at transportere rundt omkring. Den måler 40×40 cm og er 70 cm i højden.

Se resten af forhandlernes udvalg her

Hvis du vil se en anden stor oversigt over vasketøjskurve, så kig forbi Doc24 og deres guide.

2 kommentarer