blodtryksmåler test

Blodtryksmåler – De 3 bedste blodtryksmålere

I dag er det muligt at få en blodtryksmåler af så høj en kvalitet, at du med fordel kan måle dit blodtryk hjemme i privaten. Dette har uden tvivl sine mange fordele, da du slipper for at bruge tid på at køre frem og tilbage til lægen/sygehuset.

Her på siden har vi kigget nærmere på tre blodtryksmålere af mærket Beurer som betegnes som nogle af de bedste på markedet. Derudover har vi også set nærmere på et oximeter, der kan være dig behjælpelig, hvis du for eksempel gerne vil se din iltmætning og hjertefrekvens.

Hos WhiteAway.com forhandler de bedst i test blodtryksmålere. Se tilbuddene her!

Beurer BM85 – Fuldautomatisk

BM85 blodtryksmåler Beurer

Beurer BM85 er en fuldautomatisk blodtryksmåler til overarmen. Den er udstyret med bluetooth 4.0 teknologi, hvilket gør det muligt at overføre dine data til din smartphone, hvilket er en stor fordel.

Derudover er den også udstyret med en Arytmi detektor, der advarer dig, hvis du din hjerterytme for eksempel er ude af takt. Beurer BM85 har et stort LCD display, der gør det nemt at se de forskellige data. Bemærk: 3 års garanti.

Beurer BM75 – Fuldautomatisk

beurer blodtryksmåler bm75

Beurer BM75 er en meget kvalitetsfyldt blodtryks- og pulsmåler til overarmen. Den kan meget nemt kobles til din smartphone, hvilket gør det muligt for dig at opbevare dine data på en uhyre nem og overskuelig måde.

Den er i øvrigt udstyret med et XXL LCD display, der ganske overbevisende viser dig dine målinger. Derudover har den hukommelse til 2 x 60 målinger. Bemærk i øvrigt, at denne Beurer model også har henholdsvis WHO og Arytmi indikator.

Beurer BM901 – Fuldautomatisk

bm901 beurer blodtryksmåler

Beurer BM901 er også en fuldautomatisk blodtryksmåler til overarmen. Den er udstyret med WIFI, hvilket betyder, at du ganske nemt og smart kan overføre dine data til computeren, så du kan holde øje med dine målinger over tid.

Denne blodtryksmåler henvender sig i høj grad til dig, der gerne vil strukturere din data over tid på en god og overskuelig måde. Det kan for eksempel være, at du har fået til opgave at holde øje med dit blodtryk en måned. I den forbindelse er det rart at kunne opbevare de forskellige data elektronisk.

Beurer PO80 – Oximeter

beurer oximeter po080

Hvis du ønsker at beregne din iltmætning (SpO2) hjemme i privaten, kan du med fordel købe dette oximeter fra Beurer. Oximeteret er uhyre nem at anvende og giver dig simpel måde at måle din iltmætning på. Oximeteret Beurer PO85 er især god at bruge, hvis du har en eller flere af følgende symptomer:

  • Hjertesvigt
  • Søvnapnå
  • Bronkialastma

Derudover er dette oximeter også uhyre effektiv at bruge i forbindelse med sport i mange meters højde som for eksempel bjergbestigning og skiløb. Det store display gør det nemt for dig at holde øje med dine data. Bemærk: 3 års garanti.

Blodtryksmåler test – Hvilken måler er den bedste – og hvordan finder du ud af det?

Inden du køber din blodtryksmåler, er det en uhyre god ide at læse lidt forskellige test og anmeldelser med henblik på at få et godt indtryk af, hvilke modeller og mærker som er gode.

Det er begrænset, hvor mange tests der findes af blodtryksmålere, men et par søgninger på Google burde give dig lidt at gå ud fra. Derudover er det også en god ide at spørge din læge om råd i forbindelse med valg af blodtryksmåler.

Et mærke som Beurer er især kendt for at lave nogle meget kvalitetsfyldte og effektive blodtryksmålere, der ganske nemt kan give dig oplysninger om puls, blodtryk og lignende.

Sådan måler du selv dit blodtryk (Video af Hjerteforeningen)

Test og anmeldelser er gode kvalitetsindikatorer

Hvis du gerne vil finde ud af, hvilke blodtryksmålere, der betegnes som de bedste, er det en super god ide at bruge test og anmeldelser som kvalitetsindikatorer. Disse test og anmeldelser kan du typisk finde hos de forskellige forhandlere, hvor kunderne giver deres anmeldelse af de forskelllige blodtryksmålere.

Gode råd fra hjerteforeningen når du vælger blodtryksmåler

Hjerteforeningen i Danmark har udarbejdet en række gode råd til dig, der overvejer at købe en blodtryksmåler. Ved at følge disse råd er du med stor sandsynlighed sikker på at få fat i en godkendt og effektiv blodtryksmåler.

  • Vælg en måler med dansk brugsanvisning
  • Sørg for at tjekke om måleren er klinisk testet
  • Blodtryksmåleren skal kunne måle blodtrykket på overarmen
  • Brug gerne lidt tid på at undersøge markedet for blodtryksmålere herunder læse tests, anmeldelser og lignende