Elevationsseng med fjernbetjening

Elevationsseng med trådløs fjernbetjening

Er du på udkig efter den populære elevationsseng med integreret trådløs fjernbetjening? Så kan du trygt læse videre. Her kan du finde information om elevationssenge generelt, hvilke fordele du helt konkret får samt læse om 5 udvalgteelevationssenge med trådløs fjernbetjening som du uden tvivl vil synes godt om.

Artiklen henvender sig især til dig som er på udkig efter ny elevationsseng og samtidig gerne vil have en seng med trådløs fjernbetjening. I artiklen anbefaler vi også en bestemt forhandler, der uden tvivl er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have noget af den mest kompetente rådgivning der findes.


Kan du ikke vente?


Hvis du ikke kan vente med at se nogle af de flotte elevationssenge med trådløs fjernbetjening, så kan vi godt afsløre, at forhandleren som vi anbefaler, hedder Bedre Nætter. De har et stort udvalg af kvalitetsfyldte senge og madrasser som stensikkert vil give dig en bedre søvn end din nabo.


Se det store udvalg af elevationssenge med trådløs fjernbetjening her


Hvilke fordele får du med en elevationsseng?

Ud over at elevationssenge er kendt for at give den ultimative komfort, findes der flere fordele som vi i følgende afsnit vil afdække. Hvis du er i tvivl om en elevationsseng er noget for dig, så læs videre og få forklaret de konkrete fordele du får.

En af de fordele du får ved en elevationsseng versus en almindelig seng, er som navnet indikerer, elevationen. Døjer du med ryggen eller har du uro i benene? Så kan du trygt købe en seng med elevation som du frit kan indstille, så sengen passer til den ønskede soveposition.

Elevationsfunktionen bevirker, at du altid har den ideelle soveposition som skåner din ryg mest muligt. Derudover er der også personer der har et behov for at sidde halvvejs op når de sover, hvilket elevationssengen snildt kan klare. Det er med andre ord slut med at benytte et uhørt antal puder til at agere rygstøtte.

Har du en forkærlighed for at læse bøger? Så vil du helt klart synes om elevationssengen som gør, at du kan sidde og læse i sengen inden du skal sove i den position der understøtter din kropsholdning bedst muligt. Denne fremgangsmåde kan du med fordel anvende, når du vil se fjernsyn – du slipper for at ligge i upraktiske positioner, når du ser film.

Hvad koster en elevationsseng?

Det er ingen hemmelighed at elevationssenge er dyre sammenlignet med de almindelige continental senge på markedet. Hvis du har økonomien og vil have de bedste forudsætninger for en god og dyb natsøvn, så anbefaler vi altid elevationssenge.

I en elevationsseng er der nænsomt placeret en behagelig madras der tager form efter din krop. Samtidig er der integreret en motor i høj kvalitet som gør at sengen har en lang levetid.

Men hvad koster en elevationsseng så, hører vi dig sige? I nedenstående afsnit har vi udvalgt hele 5 elevationssenge i forskellige prisklasser som du kan lade dig inspirere af.

jupiter no 1 elevationssengJupiter No. 1

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

I den lave ende af prisskalaen finder vi Jupiter No. 1. Denne elevationsseng er lavet i målene; 90×200 og bygget på et fundament af stolte danske traditioner. Den kraftfulde motor som er integreret i sengen er fra danske Linak som er kendte for at producere støjsvage motorer med dertilhørende trådløs styring.

De individuelle posefjedre som er indbygget i elevationssengen giver en god og komfortabel søvnoplevelse samt understøtter fjedrene optimal kropsholdning, mens du sover. Dette gør blandt andet sengen til et must-have, hvis du døjer med svag ryg eller uro i benene.Jupiter No. 1 kan fås fra 5.999 kroner og leveres direkte til din dør inden for 8-15 hverdage.

Sirius Black elevationssengen

Med denne Sirius Black elevationsseng får du en førsteklasses elevationsseng med en komfortabel topmadras. Derudover får du her en kraftfuld motor med dertilhørende trådløs fjernbetjening, så du har den fulde kontrol over sengen.

I denne elevationsseng er der monteret hele 370 fjedre pr m2 som er fordelt i op til 5 komfortzoner for den ultimative støtte og komfort. Med en Sirius Black elevationsseng er du med andre ord sikret den optimale nattesøvn samt komplementerer den alle sovepositioner. Topmadrassen er lavet i 60 mm latex i fantastisk kvalitet.

Prisen på denne elevationsseng ligger på 31.499 kroner og kan leveres direkte til din dør inden for 8-15 arbejdsdage. Derudover har du altid mulighed for ombytning af fasthed mod en betaling på 499 kroner, hvis ikke du skulle være tilfreds med kvaliteten som den leveres i.

Sengen forhandles af Bedre Nætter

Physio 3C

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

I samme prisklasse som Sirius Black finder vi den populære Physio 3C. Denne elevationsseng giver den ultimative ergonomiske komfort med en fantastisk ventilation. Sengen er bygget på et fundament af 375 7-zonet Physiospring Pocket fjedre pr. m2 som nænsomt er blevet integreret i sengen for at understøtte den ideelle komfort, når du sover.

Lad sengen omfarvne din trætte krop efter en lang arbejdsdag, eller modvirk uro i benene med denne unikke elevationsseng som blandt andet har indbygget anti-skrid i madrasserne.

Når du køber denne Physio 3C elevationsseng har du mulighed for at vælge mellem Pulse Latex top eller Memory Foam samt følger der 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Sengen kan du købe for 31.999 kroner og leveres inden for 7 hverdage direkte til din dør.

Venus No. 2

Dette produkt er desværre udgået af Bedre Nætters sortiment. Hvis du vil se det nyeste sortiment og aktuelle tilbud, så klik her.

venus elevationssengI den lidt lavere ende finder vi den prisstærke Venus No. 2 med en støjsvag og strømbesparende motor fra danske Linak. Elevationssengen giver din krop ro til at restituere i løbet af natten og det er tydeligt, at producenten Kinnabädden har gjort ekstraordinært meget ud af det visuelle indtryk.

Venus No. 2 er for den kræsne køber som vil have en yderst komfortabel seng til en billig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er garanteret en helt særlig søvnoplevelse samt indbyder Venus No. 2 til en afslappende og afstressende atmosfære.

Er du interesseret i at købe denne smarte og yderst moderne elevationsseng? Så kan den købes fra 16.999 kroner.

Bergen By BN

Sidst men ikke mindst har vi fundet frem til Bergen By BN som er en fremragende elevationsseng til prisen. Her får du en komfortabel 180×200 elevationsseng fra Bedre Nætter med en integreret motor fra Linak. Springmadrassen er kvalitetsstemplet fra Bergen og du får her hele 300 fjedre med en tilhørende AEGIS behandling.

Topmadrassen er med Climalatex som er kendt for at være antibakterielt og er opbygget af komponenter fra flere forskellige producenter, hvilket gør denne elevationsseng til en unik seng med en god sengefremstilling som kommer til udtryk i det håndværk den er lavet i.

Derudover er fjedrene trykelastiske på overfladen som gør, at trykpunkterne får affjedring, hvilket giver den optimale liggekomfort samt støtte hele natten igennem.

Sengen kan købes fra 30.999 kroner og leveres ligesom ovenstående senge direkte til din dør inden for 8-15 hverdage.

Sengen forhandles af Bedre Nætter

Markedets skarpeste forhandler af elevationssenge

Som du nok allerede nu har gættet, så anbefaler vi dig at søge ekspertrådgivning og vejledning hos Bedre Nætter. Vi undersøgte markedet og fandt frem til den mest troværdige og kvalitetsbevidste leverandør i form af Bedre Nætter.

Er du i tvivl om konkrete specifikationer på den pågældende elevationsseng eller mangler du bare overordnet vejledning i, hvad der vil passe bedst ind i dit soveværelse? Så står Bedre Nætter klar med ekspertrådgivning allerede i dag.

Besøg Bedre Nætter og få gratis hjælp til valg af elevationsseng