dørtelefonanlæg pris

Dørtelefonanlæg pris

Flere og flere boligforeninger og private boligejere har i de senere år taget dørtelefonen til sig som en integreret del af boligens sikkerhed og tryghed.

Med en dørtelefon til etageejendom eller porten ved dit hus kan du på forhånd kontrollere, hvem der ønsker at komme ind i hjemmet, inden du åbner op via elektronisk styring fra lejligheden.

Men hvordan får du så en god dørtelefonanlæg pris? Hvad koster et anlæg typisk? Og hvordan finder du de bedste priser på markedet?

Disse spørgsmål svarer på ét ad gangen i løbet af denne guide, som hjælper dig videre til at finde det bedste tilbud til din bolig.

omfugning af husFå 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt dørtelefonanlæg


Hvis du vil have den bedste dørtelefonanlæg pris, anbefales det, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk.


Hos 3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt dørtelefonanlæg fra tre professionelle firmaer. På den måde øger du sandsynligheden for at få så god en pris som muligt.


Dørtelefon pris – Hvad koster et dørtelefonanlæg?

Prisen på installering og montering af et dørtelefonanlæg kan variere meget fra model til model samt fra firma til firma.

Er du på udkig efter en god dørtelefon pris på et anlæg, som bare skal kunne de vigtigste basale ting, så kan du regne med omring 1.500-2.000 kr. pr. lejlighed i ejendommen. Denne pris er vejledende og forudsætter desuden, at de eksisterende kabler kan genbruges.

Hvis elektrikeren eller montøren skal trække nye kabler, så vil mindsteprisen typisk stige en lille smule, og du kan regne med en dørtelefon pris på ca. 2.500-3.000 kr. pr. lejlighed.

Du bør dog altid kontakte forskellige leverandører med din konkrete opgave, så du kan få kvalificerede tilbud på installationen.

Det gør du således:

Sådan sikrer du dig et billigt dørtelefonanlæg

For at få en god pris og dermed en billig dørtelefon til etageejendom eller lejlighed, så er det vigtigt at sætte opgaven i udbud blandt forskellige leverandører.

Dette sikrer, at leverandørerne er nødt til at konkurrere internt på bl.a. pris, hvormed du kan modtage mere fordelagtige tilbud på din opgave.

Det kan dog tage utrolig lang tid og være energikrævende at indhente tilbud på egen hånd, og derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at du anvender en gratis og uforpligtende tilbudstjeneste på nettet.

Den største på området for dørtelefonanlæg og andre byggeopgaver her i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og over en kvart million danskere har allerede benyttet deres service.

Indhent gratis tilbud via 3 simple trin på 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af gratis og uforpligtende tilbud fra leverandører til dig, som f.eks. har brug for et nyt dørtelefonanlæg i ejendommen.

Du kan nemt, hurtigt og helt gratis bruge deres online service til at sætte din opgave i udbud og indhente op til 3 uforpligtende tilbud på opgaven via 3 simple trin.

Det gør du således:

  1. Send opgaven ind – Du klikker dig ind på hjemmesiden, hvorefter du udfylder opgavebeskrivelsen så nøjagtigt, som det er muligt for dig. Send herefter opgaven i udbud blandt de forhåndsgodkendte elektrikere.
  2. Afvent uforpligtende tilbud – Når opgaven har været sendt i udbud blandt leverandørerne, så modtager du op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du helt frit kan vælge imellem.
  3. Vælg som du vil – Du kan kvit og frit vælge og vrage mellem tilbuddene, og det koster dig kun noget, hvis du ender med at takke ja til et tilbud og dermed en god dørtelefonanlæg pris. Afslår du alle tilbuddene, så har det dermed ikke kostet dig en krone.

Men hvilket dørtelefonanlæg skal du vælge?

Typer af dørtelefoner

De mest populære dørtelefonanlæg på markedet er fortsat de klassiske med en ringeklokke og en telefon i lejligheden.

Der er dog forskellige varianter efterhånden, og herunder kan du se en liste med nogle af de funktioner, du med fordel bør holde øje med:

  • Trådløst dørtelefonanlæg – Med et trådløst dørtelefonanlæg slipper du for at skulle trække kabler gennem bygningen. Anlægget er dermed også super enkelt at montere.
  • Dørtelefonanlæg med video – Det er blevet mere og mere populært med dørtelefoner, der har indbygget kamera på telefonsiden af anlægget – Dvs. at du kan stå i tryghed i din lejlighed og både se og høre gæster ved døren, før du åbner.