maling af vinduer pris

Maling af vinduer

Det er vigtigt at vedligeholde og male dine vinduer løbende for at undgå råd, svamp og andre skader. Dine vinduer er ekstra udsatte for vind og vejr, og hvis du ikke maler dem og behandler dem korrekt løbende, kan det resultere i ødelagte rammer og eventuelt sprængte glas samt i sidste ende dårligt indeklima

Derudover er der selvfølgelig også den kosmetiske del af ligningen: Nymalede vinduer ser nu engang flottere ud end et par gamle og nedslidte vinduer med krakeleret og slidt maling.

3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på maling af vinduer – indendørs og-/eller udendørs

Pris på maling af vinduer

Prisen på maling af vinduer afhænger lidt af nogle forskellige parametre. Først og fremmest skal du overveje, om du vil hyre en professionel maler til at klare opgaven korrekt i første hug, eller om du har mod på at kaste dig ud i opgaven selv.

I sidstnævnte tilfælde skal du for så vidt kun bruge penge på selve malingen og det nødvendige udstyr. Læg hertil, at du skal bruge en del timer på at sætte dig ind i opgaven, hvis du ikke er rutineret inden for denne type arbejde.

Vælger du at bruge en professionel til opgaven, så vil prisen for maling af vinduer typisk ligge et sted mellem 300-700 kroner eks. moms, hvilket så igen afhænger af opgavens type og valg af leverandør.

Hvis du vil bruge en fagmand og samtidig sikre dig selv den bedste pris, skal du være opmærksom på nedenstående:

Sådan sikrer du dig det bedste tilbud til prisen

3byggetilbud logo

3byggetilbud.dk har du mulighed for at få en ekstra god pris på maling af vinduer.

Da prisen på opgaven kan svinge en hel del fra leverandør til leverandør, er det en rigtig god idé at sammenligne priserne på forskellige tilbud.

Dette kan du hurtigt, gratis og nemt gøre ved at bruge 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud. 3byggetilbud.dk er en online tilbudstjeneste, som lader dig sende din opgave i udbud blandt en lang række forhåndsgodkendte kvalitetsmalere, som kan byde ind på din opgave.

Du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, hvoraf du kan vælge det bedste tilbud til prisen, som matcher dine behov bedst. Du kan også takke nej til alle 3 tilbud, hvis du i mellemtiden har fundet en anden løsning eller valgt at male selv i stedet for, uden at det koster dig noget.

Fordelen ved at bruge 3byggetilbud.dk er bl.a., at du sparer tid og penge på dine opgave. Du skal ikke selv bruge masser af timer på at kontakte forskellige malermestre og indhente tilbud.

Derudover får du en billigere pris, da 3byggetilbud.dk’s tilknyttede leverandører konkurrerer internt på bl.a. pris for at overbevise dig om at vælge netop dem til opgaven. Dette sikrer bedre tilbud end ellers.

Hvad skal du være opmærksom på ved indendørs og udendørs maling af vinduer?

Hvis du vælger selv at male dine vinduer, så skal du vælge opmærksom på, at det hele foregår korrekt, så du ikke kommer til at gøre ondt være.

Start for det første med at tage hele vinduesrammen ud, så du kan arbejde ordentligt og uden besvær. Sørg for at fjerne gammel maling og andre rester, og husk at være forsigtig, når du skraber, sliber eller opvarmer den gamle maling, da du ellers kan risikere at beskadige glasset.

OBS: Vær meget opmærksom på, at du køber velegnet indendørs- og udendørsmaling, da disse er to vidt forskellige typer maling, som skal kunne holde til forskelligt klima.