støbning af gulv pris

Støbning af gulv – Se priser og få gode tilbud på gulvstøbning

Skal du have støbt et nyt gulv? Er du i tvivl om, hvad støbning af gulv skal koste dig? Vil du gerne vide, hvordan du får det bedste resultat til den bedste pris? I så fald er denne artikel værd at læse for dig.

Her på siden vil vi bl.a. fortælle dig om, hvordan du indhenter den bedste og billigste pris på støbning af gulv helt gratis og uforpligtende. Derudover kommer vi også med en række priseksempler som du kan bruge i dine egne budgetudregninger. Vi har i øvrigt også en video om støbning af gulv længere nede på siden som sikkert vil interessere dig.

Gør det nemt og billigt for dig selv: Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på støbning af gulv

Hvad koster støbning af betongulv?

Det første vi vil fortælle dig om er prisen. Hvad koster det egentlig at få støbt et gulv? For at få svar på det spørgsmål har vi undersøgt markedet og fundet en række priseksempler hos forskellige håndværkere. Disse eksempler kan du se herunder. Eksemplerne er vejledende og kan altså variere afhængig af, hvilken leverandør du taler med,

 • Pudslag: 360 kr. pr. m2
 • Nyt gulv inkl. ophugning og bortkørsel: 1.600 kr. pr. m2
 • Spartling med selvnivellerende mørtel: 500 kr. pr. m2

Det er i øvrigt værd at bemærke, at prisen på gulvstøbning afhænger af mange forskellige faktorer såsom areal, leverandør, hvor i landet du befinder dig, om det er privat eller erhverv osv. Derfor anbefales det altid at indhente tilbud fra forskellige håndværkere, så du har en større chance for at få den bedste og billigste pris.

ANBEFALING: Få 3 gratis tilbud på støbning af gulv hos 3byggetilbud.dk

Sådan får du den bedste pris på støbning af gulv

Vil du gerne spare penge på støbning af betongulv? Vil du gerne vide, hvad det koster at få støbt et gulv som dit? Er du interesseret i at vide, hvordan du får den bedste pris af håndværkeren?

ANBEFALING: Få 3 gratis tilbud på støbning af gulv hos 3byggetilbud.dk

I så fald bør du læse ekstra opmærksomt med nu. I afsnittet herunder har vi nemlig beskrevet, hvordan du ganske gratis og uforpligtende kan få de bedste pris på gulvstøbning.

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på støbning af gulv


gulvstøbningI samarbejde med 3byggetilbud.dk kan vi tilbyde dig tre gratis og uforpligtende tilbud på støbning af gulv. Fordelen ved at indhente tre forskellige tilbud fra udvalgte og godkendte håndværkere er, at du på den måde er sikret en god og billig pris.


De tre udvalgte håndværkere ved nemlig godt, at de indbyrdes kæmper om at få dig som kunde, hvorfor de er mere tilbøjelige til at give dig et billigere tilbud på støbning af gulv. Alt dette og meget mere kan du læse mere om hos tilbudstjenesten 3byggetilbud.dk.


Yderligere information om gulvstøbning

Herunder kan du læse mere om gulvstøbning. Du kan bl.a. se en meget god og forklarende video, der viser dig, hvordan et gulv kan blive støbt. Derudover kan du også læse lidt om, hvad du skal i gang med, hvis du overvejer at støbe gulvet selv.

Video: Se eksempel på hvordan du støber et gulv

Sådan gør du det selv

 • Det gamle gulv skal hamres op og graves ud
 • Et niveleret sandlag skal påføres
 • Derefter skal plader placeres ovenpå sandet (for eksempel Styropyl plader ved gulvvarme)
 • Leganødder skal evt. drysses ned i kanterne, hvis pladerne ikke kan nå helt ud
 • RIO-nettene påføres samtidig med, at varmerørene bindes fast
 • Så skal der trækkes snore, så du ved, hvilken højde du skal støbe til
 • Betonen lægges ud og jævnes ud
 • Betonen glattes med et glattebræt, så den når den ønskede højde
 • Efter et par dage er det blevet tid til at lægge det glatte lag ovenpå som ca. er 2-5 cm tykt
 • Det glatte lag glattes også ud med et glattebræt

Ovenstående gør det selv-opskrift er en meget ”skrabet” forklaring, hvorfor det til hver en tid anbefales at søge yderligere information.

ANBEFALING: Få 3 gratis tilbud på støbning af gulv hos 3byggetilbud.dk