bedst i test elektrisk tandbørste

Bedst i test elektrisk tandbørste – Tandbørstning der virker!

Hvilken elektrisk tandbørste er bedst i test? Det kan du i denne artikel finde ud af, hvor vi har samlet og vurderet en lang række testresultater med henblik på at finde ud af, hvilken tandbørste (elektrisk), der er bedst i test.

Artiklen henvender sig især til dig, der gerne vil vide, hvilken elektrisk tandbørste som er værd at bruge penge på. Derudover er artiklen også god at skimte igennem, hvis du gerne vil vide, hvilket tandbørste-mærke som er bedst lige nu.

Bedst i test tandbørsten er Braun Oral-B Vitality Precision

braun oral b vitality precision

Bemærk: Braun Oral-B Vitality Precision er blevet skiftet ud med en ny model ved navn Braun Oral-B Pro 650 Cross action. Selvom der er tale om en ny model/opgradering, betegnes den stadig som bedst i test elektrisk tandbørste.

Om Oral B-B Vitality Precision

Bedst i test elektrisk tandbørsten fra Braun Oral-B er en uhyre prisvenlig tandbørste, der er udstyret med en meget høj effektivitet. Den udfører 7.600 oscillerende omdrejninger i minuttet, hvilket gør den ganske god at børste tænderne med – hvilket jo er hovedformålet med en tandbørste.

Derudover har den en indbygget timer, så du er sikker på at få børstet i min. 2 minutter som tandlægen anbefaler. Den elektriske tandbørste er i øvrigt også udstyret med en mekanisk tryksensor, der giver dig en mere effektiv og komfortabel tandbørstning.

Her er tandbørsten kåret som bedst i test/omtalt

  • Braun Oral-B Vitality Precision er kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet TÆNK i 2014
  • dk roser også denne elektriske tandbørste fra Braun
  • Gode kundeanmeldelser hos diverse forhandlere

Fordele ved Braun Oral-B Vitality Precision

  • Vanvittig god pris i forhold til den kvalitet du får
  • Super behagelig at bruge
  • Indbygget timer sikrer dig en bedre mundhygiejne

Her er den elektriske tandbørste set billigst

Bedst i test elektrisk tandbørste Braun Oral-B Vitality Precision er set billigst hos den danske forhandler Whiteaway.com, hvor der i øvrigt er gratis fragt, gratis retur og ikke mindst prisgaranti.

Video: Sådan børster du dine tænder korrekt med en el-tandbørste