bosch bedst i test vaskemaskine

Bedst i test vaskemaskine: Bosch WAW32568SN

Leder du efter en ny og ”bedst i test”-vaskemaskine, der kan sikre dig en effektiv og energivenlig vask af dit tøj? I så fald bør du tage et nærmere kig på Bosch WAW32568SN-vaskemaskinen, der har fundet adskillige tests – bl.a. Forbrugerrådet TÆNKs test af vaskemaskiner.

Her har denne Bosch vaskemaskine vundet ”bedst i test”:

  • Forbrugerrådet TÆNK
  • RadRon.se
  • Testvinder hos Bomagasinet.dk
  • Bonus: Vaskemaskinen har mange fine kundeanmeldelser

Pris og tilgængelighed

bosch vaskemaskine

Selvom vi her har at gøre med en testvindende vaskemaskine, så er prisen faktisk ikke så gal igen, hvis du sammenligner med andre modeller. Denne bedst i test vaskemaskine fra Bosch er faktisk set til kun 6.499 kr., hvilket er en uhørt lav pris i forhold til den høje kvalitet du får.

Set billigst hos WhiteAway.com


Bedst i test vaskemaskinen Bosch WAW32568SN er set billigst hos hvidevareforhandleren WhiteAway.com – Besøg forhandler.


Hos WhiteAway.com kan du få den testvindende vaskemaskine til kun 6.499 kr., hvilket er en af markedets absolut laveste priser. Derudover bør det nævnes, at du hos WhiteAway.com får gratis fragt, gratis returnering og ikke mindst prisgaranti. Derfor kan det ikke gøres billigere andre steder.


Information om bedst i test vaskemaskinen fra Bosch

Denne testvindende Bosch vaskemaskine kan indeholde op til 8 kg tøj pr. vask, hvilket stemmer meget godt overens med det tøjforbrug en familie på ca. 4-5 personer kan samle sammen.

En af de helt store fordele ved denne bedst i test vaskemaskine er, at den er meget lydsvag. Det vil sige, at du ikke i nær så høj grad bliver generet af vaskemaskinens aktivitet som du typisk gør med mange andre modeller.

Derudover er Bosch WAW32568SN også kendt for at have en meget lille mængde vand ved afsluttet tøjvask. Det betyder alt andet lige, at dit tøj tørrer meget hurtigere. Og så er det værd at vide, at vaskemaskinen har en A+++ energiklasse, hvilket gør maskinen til en af de mest energivenlige på markedet. Ved at udskifte din gamle vaskemaskine med denne får du ikke kun en bedre vask, men du får også en lavere varmeregning.

Da maskinen er udstyret med en kulfri-motor, kan du forvente en meget længere levetid.

Specifikationer

Energiklasse: A+++

Hurtigste program: 15 min.

Timerfunktion: Ja

Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger i minuttet

Kapacitet: 8 kg

Lydniveau ved vask og centrifugering: 48 dB og 74 dB

vaskemaskine fra bosch

Denne bedst i test vaskemaskine fra Bosch er et godt køb for familien, der består af 4-6 personer

Energivenlig og effektiv vask af tøjet

Der er ingen tvivl om, at du med denne vaskemaskine fra Bosch får en af de bedste modeller på markedet. Den helt store fordel for dig som forbruger er, at den ikke er særlig dyr i forhold til det udbytte du får af den. Derudover er maskinen også hurtigt tjent hjem igen takket være den meget høje energiklasse.

Alt i alt en anbefalelsesværdig vaskemaskine til en god pris.

Bemærk

Bosch WAW32568SN er en afløser for WAS32465SN som er en udgået model.