bedst i test vinkøleskab bosch KSW

Bedst i test vinkøleskab – Bosch KSW 38940

Hvis du gerne vil have muligheden for at opbevare din smagfulde vin på den bedst mulige måde, så skal du have fat i et vinkøleskab. I den forbindelse er det meget rart at vide, hvilken vinkøleskab der er bedst i test – og derfor er værd at købe til dine gode druer og årgange.

Test af vinkøleskabe hænger ikke ligefrem på træerne

I vores søgen efter bedst i test vinkøleskabe måtte vi sande, at der ikke ligefrem fandtes nogle pålidelige tests som var værd at nævne her. Derfor gik vi lidt alternativt til værks og besluttede os for, at det vinkøleskab som skulle kåres som bedst i test, skulle være det vinskab med de bedste anmeldelser og specifikationer.

I den forbindelse faldt valget påBosch KSW 38940.

vinkøleskab fra bosch er bedst i test

Bosch KSW 38940 er et bedst i test vinkøleskab

Her bliver vinkøleskabet anbefalet

Bosch KSW 38940 bliver anbefalet af kunder hos en række forhandlere.

Pris – og hvor kan bedst i test vinkøleskabet købes?

Prisen på bedst i test vinkøleskabet varierer forholdsvis meget hos de forskellige forhandlere. Prisen ligger ca. fra 10.800 kr. og op mod 13.000 kr. Derfor kan det altså godt betale sig at lave lidt research på, hvor vinkøleskabet er billigst.

De bedste priser finder du hos WhiteAway.com og Wupti.com


Der er ingen tvivl om, at du sparer flest penge og gør det bedste køb hos enten WhiteAway.com eller Wupti.com, hvor der i øvrigt er gratis fragt hos begge forhandlere. Derudover tilbyder WhiteAway.com prisgaranti, hvilket faktisk gør denne forhandler til den billigste. Priserne er som følger:


Mere om vinkøleskabet Bosch KSW 38940

Der er kræset for detaljerne på dette Bosch vinkøleskab

Der er kræset for detaljerne på dette Bosch vinkøleskab

Funktionalitet

Dette bedst i test vinkøleskab fra Bosch har en kølekapacitet på hele 368 liter. Derudover er det indrettet med seks flaskehylder, hvilket giver dig rig mulighed for at opbevare efter land, årgange, druesort osv.

Med energiklasse B er vinkøleskabet ganske energivenligt i forhold til mange andre modeller på markedet som typisk kun er udstyret med en energiklasse D. Der er plads til 194 flasker á 0,75 liter.

bosch ksw 38940Udseende

Dette vinkøleskab har en aluminiumsfront og måler 186 cm i højden. Derudover er vinskabets dør vendbar, hvilket uden tvivl har sine fordele.

Specifikationer

Energiklasse: B

Temperaturzoner: 2

Indstilling af temperatur: +5 grader til +22 grader (celcius)

Antal flasker: 194

Højde: 186 cm

Bredde: 60 cm

Dybde: 66 cm

Kan aflåses

Aktivt kulfilter

Bosch KSW 38940 er udstyret med en smart og flot temperaturmåler.

Bosch KSW 38940 er udstyret med en smart og flot temperaturmåler.