Betongulv pris – Sådan får du det bedste tilbud

Skal du have lagt et nyt betongulv? Vil du gerne vide, hvilken pris du skal forvente at betale murerfirmaet? Er du interesseret i at vide, hvordan du gratis og uforpligtende får tre tilbud på betongulv fra forskellige murerfirmaer?

Hvis ovenstående fanger din nysgerrighed, så har du ganske god grund til at læse denne artikel. Den handler nemlig hovedsagligt om, hvordan du får den absolut bedste pris, når du skal have lavet et betongulv.

Få de bedste betongulv priser via 3byggetilbud.dk

Hvis du er på udkig efter en super god betongulv pris, så er der ingen tvivl om, at du bør benytte 3byggetilbud.dk. Hos 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud på betongulv fra professionelle og godkendte murere/murerfirmaer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på betongulv her 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan 3byggetilbud.dk virker – og hvorfor du bør benytte dig af denne udbudstjeneste, så kan du med fordel se nedenstående video, der meget nemt og hurtigt forklarer dig de mange fordele du kan opnå.

Pris: Hvad koster det ca. at få lavet et betongulv?

Du er med stor sandsynlighed landet på denne side, fordi du gerne vil vide, hvad det ca. vil koste at få lavet et betongulv. Dog er det ganske svært at komme med en nogenlunde præcis besvarelse på, hvad det vil koste dig. Prisen afhænger nemlig af en række faktorer. Det kan du læse mere om herunder.

Prisen afhænger af mange faktorer

Når der skal beregnes en betongulv pris, så skal der tages højde for en række forskellige faktorer såsom:

  • Størrelse på betongulvet
  • Valg af materiale
  • Gulvets tilgængelighed
  • Varighed
  • Murerfirmaerne har forskellige priser

Som du nok kan se, så er det ganske svært at komme med et nogenlunde realistisk bud på, hvad det vil koste lige præcis dig at få lavet et nyt betongulv. 

Det er billigere hvis du gør det selv (men vær påpasselig!)

Der er ingen tvivl om, at du med stor sandsynlighed kan gøre det billigere, hvis du selv står for arbejdet. Dog er det uhyre vigtigt, at du ikke kaster dig ud i et gør det selv projekt som du IKKE kan magte.

Hvis du på ingen måde har erfaring med betongulve og lignende, frarådes det på det kraftigste at gå i gang med at lave betongulvet selv. Hvis du gerne vil have en billig pris eller blot se, hvad priserne for betongulv er, så anbefaler vi, at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud via 3byggetilbud.dk. 

Sådan får du den bedste og billigste pris

Hvis du vil have den bedste og billigste pris på betongulv, så anbefaler vi på det kraftigste, at du bruger udbudstjenesten 3byggetilbud.dk som er gratis og uforpligtende. Via denne tjeneste kan du kvit og frit få tre tilbud på betongulv fra tre forskellige og professionelle murerfirmaer i dit nærområde.

Det eneste du skal gøre for at modtage tilbuddene er at udfylde en simpel opgaveformular, hvor du kort beskriver den opgave du ønsker tilbud på. I dette tilfælde kunne en opgaveformulering være noget i stil med:

Hej. Jeg ønsker tilbud på et nyt betongulv i køkkenet, der ca. kommer til at måle 20 kvadratmeter.

Ovenstående information samt kontaktoplysninger skriver du blot i tilbudsformularen. Du kan se et eksempel på tilbudsformularen herunder.

3byggetilbud

Sådan ser tilbudsformularen ud, hvis du gerne vil have den bedste pris på et betongulv

Hvordan laves et betongulv?

Hvis du gerne vil have en bedre forståelse for, hvordan et betongulv bliver lavet, så kan du med fordel se nedenstående video, der ganske effektivt forklarer dig processen fra ingenting til færdigt gulv. Videoen er produceret af Silvan og er 1 ud af 5 videoer om støbning af betongulv.

Betongulvet besidder mange fordele

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge at få lavet et betongulv i garagen, bryggers, stuen, køkkenet, kontoret eller andet? Læs de mange fordele herunder.

Mange muligheder

Med et betongulv har du rigtig mange muligheder. Du kan farve det i et væld af forskellige farver. Det er uhyre nemt at vedligeholde. Det er det nemmeste gulv at gøre rent. Der findes mange forskellige betonmaterialer, der kan give dig lige præcis det gulv du ønsker om. 

Det er ikke koldt og hårdt

Mange tror fejlagtigt, at et betongulv er koldt og hårdt at gå på. Sådan er det bestemt ikke. Du kan snildt placere gulvvarme under betongulvet for at få en god temperatur. Derudover er det muligt at lave betongulve som er yderst behagelige at gå på takket være de smarte materialer der findes på markedet.

Minimal vedligeholdelse

En af de helt store fordele ved betongulve er, at de kræver minimal vedligehold. Når først det er lagt, så kan du se frem til et gulv, der stort set passer sig selv. Derudover kan det holde til en helt masse, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du for eksempel udstyre garagen med et betongulv.

Betongulvet er meget moderne og tidsløst

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at betongulvet er meget moderne og tidsløst at udstyre boligen med. Med et betongulv kan du skabe dig en ”New-Yorker”-agtig stil, der er yderst trendy!