beurer JBY103 babyalarm

Beurer JBY103 – Overvåg dit barn med denne babyalarm

Beurer JBY103 er en smart babyalarm, hvor du ikke kun kan høre om dit barn sover – Du kan også se direkte video på den smarte enhed, som medfølger. På den måde kan du sørge for, at dit barn ikke kravler rundt, er gået ud af sengen eller lign.

Med dette produkt er overvågningen af dit barn, en leg. Du kan tage videoenheden med rundt omkring i huset, så du hele tiden kan holde øje med dit barn, uanset om du sidder i stuen, køkkenet eller er ude i haven.


beurer JBY103 babyalarmSet til kun 1.900 kr. hos WhiteAway.com


Beurer JBY103 er set til kun 1.900 kr. hos WhiteAway.com. Det er en af markedets billigste priser.


Produktet er meget miljøvenligt, og med funktionen ”ECO+ Mode” kan Beurer JBY103 spare på strømmen i sådan en grad, at de fleste almindelige babyalarmer slet ikke kan følge med – Dette er både godt for miljøet, men selvfølgelig også din pengepung, da du ikke vil bruge så mange penge på strøm.

Video monitoren er trådløs, og kan oplades vha. den medfølgende oplader. Selve kameraet og mikrofonen er også nem at rykke rundt på, og behøves altså ikke at sættes permanent fast til en bestemt seng.

Selvom det måske er mørkt, hvor babyen ligger, kan du stadig se dit barn. Baurer JBY103 har en smart infrarød funktion, som gør, at du nemt kan se babyen, selvom der ikke er noget lys i lokalet.

Det er muligt at sætte video monitoren op til at give dig besked, så snart der er lyd eller bevægelse på kameraet. Du behøves altså ikke at kigge på kameraet hele tiden – Du kan nøjes med at bruge funktionen der giver dig besked, når der sker noget.

Kameraet der bruges i Beurer JBY103, kan frit justeres 360 grader rundt, så du vil altså ikke få nogen problemer med kameravinkel, uanset om kameraet er sat fast til en seng, væg eller noget helt tredje.

Rækkevidden på video monitoren er på hele 200 meter, så du behøver ikke bekymre dig om at bevæge dig rundt i huset.

Har du erfaringer med Beurer JBY103?

Hvis du selv har prøvet Beurer JBY103, er du meget velkommen til at dele ud af dine erfaringer herunder i kommentarboksen. Vi vil meget gerne høre om dine oplevelser med denne babyalarm.