motor til slyngevugge

Motor til Slyngevugge? – Se hvem vi anbefaler her [2020]

Er du den stolte forælder til en yndig, lille pusling? Der er intet så fredfyldt, som et nyfødt barn, der blidt blunder i slyngevuggen. Det kan få de alle forældres hjerter til at løbe over med kærlighed til det nye menneske, der nu skal være en del af familien. 

Skubber du selv slyngevuggen, til barnet sover? Som forældre kan du få brug for at have hænderne fri til andre opgaver end at vugge den lille. En motor til slyngevugge giver dig den mulighed. Her på siden kan du læse mere om den populære motor til slyngevugge fra Moonboon.

Prøv den populære motor fra Moonboon

vuggemotorMoonboon sætter barnet i centrum, og netop derfor finder du kun de bedste produkter i sortimentet, når du handler her. Er du på udkig efter en sikker motor til slyngevuggen? Hos Moonboon får du en vuggemotor, der kan bruges til alle slyngevugger, og som desuden har mulighed for tidsindstilling. 

Går du op i dit barns sikkerhed? Som forælder prioriterer du uden tvivl dit barns sikkerhed over alt andet. Derfor er Moonboon stolt af at kunne fortælle, at denne motor til slyngevugge er den eneste på markedet, som ikke har åbninger i ophænget. Netop det er en vigtig og afgørende sikkerhedsforanstaltning. 

Læs mere om vuggemotoren her

Giv din baby den bedste søvn

Søvn er vigtigt for både store og små, men de mindste i familien har brug for mange flere timer under dynen end de ældre. Tager dit barn ofte turen til drømmeland? For de fleste børnefamilier fylder spørgsmålet om søvn meget, og de trætte øjne kan ofte ses på nybagte mødre og fædre. Det kan nemlig være en udfordring, at få den lille til at sove.

Derfor anbefaler eksperter, at du som forælder opbygger en putterutine, som dit barn kan finde ro i. Mange børn har nemlig brug for genkendelighed og tryghed, når de skal sove.

God søvn er afgørende for dit barns udvikling

Det er meget forskelligt, hvor mange timer vi hver især har brug for at sove. Det gælder både for børn og voksne. Imidlertid er god søvn afgørende for dit barns udvikling, for det er i drømmeland, at barnet samler ny energi, så det vågner udhvilet til en ny dag med læring.

Er dit barn en natteravn? Det er ikke altid, at børn og voksne er enige om søvnrytmen. Som forælder må du derfor lære at acceptere, at der er perioder i dit barns liv, hvor søvnen ikke fylder så meget, som du kunne ønske.