babyseng

Babyseng – 4 flotte og anbefalede senge

Er du i gang med at undersøge markedet for flotte og komfortable babysenge til den lille ny? I så fald er denne artikel værd at læse, da vi har samlet nogle af markedets bedste babysenge.

En babyseng har ét overskyggende formål: Nemlig at sikre dit barn en så god og komfortabel søvn som overhovedet muligt. En baby har mere end nogen anden brug for en god søvn. Derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra for en babyseng, så du er sikker på, at kvaliteten er god nok.


Find gode tilbud på babysenge hos disse forhandlere:

Babygear.dk

Unoliving.com

COOP.dk


Stokke Sleepi Mini tremmeseng i hvid

stokke sleepi tremmeseng i hvid

Stokke Sleepi Mini er en babyseng med hjul, hvilket gør den meget nem at flytte fra rum til rum. Derudover er Stokke Sleepi en seng med et meget flot og moderne design. En af de helt store fordele ved denne tremmeseng er, at den kan laves om til en decideret barneseng i takt med, at dit barn vokser sig større. Dette er en super smart funktion, da du slipper for at skulle ud og betale for en ny seng.

Læs mere om Stokke Sleepi og se prisen hos Pixizoo.dk her.

Baby Dan Alfred babyseng i hvid

baby dan alfred babyseng

Baby Dan Alfred er en baby seng i en smuk og hvid farve. Denne seng bærer præg af et meget klassisk design. Den er udstyret med hæve- og sænkbare sider, hvilket skåner din ryg. Babysengen er i øvrigt udstyret med en lamelbund.

Se den aktuelle pris på babysengen hos Pixizoo.dk.

Leander Whitewash babyseng inkl. madras

leander whitewash babyseng

Leander Whitewash er en super smuk babyseng, der er meget populær blandt det moderne forældrepar. En af de helt store fordele ved Leander Whitewash sengen er, at du har mulighed for at tilpasse den i størrelsen i takt med, at dit barn vokser. Den er i øvrigt meget nem at rengøre: Den kræver ikke mere end en aftørring med en opvredet klud. Den fås i flere farver.

Se og hør mere om sengen i nedenstående video!

Leander babysengen er i øvrigt set til 6.799 kr. hos Pixizoo.dk

Sebra Kili junior seng i pastel

sebra babyseng kili junior

Sebra Kili er en babyseng af meget høj kvalitet – både design- og komfortmæssigt. Denne seng kan også gøres større i takt med, at barnet vokser, hvilket er en kæmpe fordel. Babysengen bærer præg af et meget klassisk design og passer perfekt til langt de fleste danske hjem. Denne seng du ser på billedet er fremstillet af kvalitetsfyldt birketræ og er selvfølgelig sikkerhedsgodkendt efter EU-gældende regler. Den fås i flere farver.

Den kan købes billigt hos Pixizoo.dk, hvor den er set til 5.199 kr.

Se demonstration af sengen herunder.

Se flere babysenge hos Pixizoo.dk

Vil du gerne se flere babysenge? I så fald kan du med fordel besøge Pixizoo.dk, som er en forhandler af alt inden for babyudstyr herunder pusleborde, babysenge, sikkerhed, tøj, sko osv.

Værd at vide om babysenge

Hvilken babyseng er bedst?

Det er meget svært at afgøre, hvilken babyseng, der er bedst. Det afhænger af mange forskellige og personlige faktorer. Det afhænger i høj grad af, hvad du personligt synes en god babyseng er. Det kan være du tillægger designet og materialernes kvalitet en masse værdi.

Dog er der ingen tvivl om, at den gode babyseng er den seng, hvor dit barn kan sove komfortabelt og roligt. Det vil sige, at sengens madras også spiller en stor rolle. Derfor bør du som minimum bruge ligeså lang tid på at vælge babymadrassen som du bruger på at vælge selve sengen.

Kan det betale sig at købe en seng af meget høj kvalitet?

Det helt korte svar er ja. Det kan i den grad betale sig at købe en seng af meget høj kvalitet, da det alt andet lige sikrer dit barn en bedre søvn samtidig med, at du kan bruge sengen igen og igen. For eksempel hvis du har planer om at få endnu et barn engang i fremtiden. De bedste babysenge (især dem du finder her på siden) kan bruges af flere generationer, fordi materialerne er så kvalitetsfyldte og holdbare. 

Babyseng – bedst i test

Hvilken babyseng er bedst i test? Dette spørgsmål er der rigtig mange forældre som gerne vil have svar på. Her hos BedreBoligliv.dk anbefaler vi, at du besøger forbrugerhjemmesiden Tænk.dk. På denne side kan du bl.a. finde test af babysenge. Derudover tester de også babyalarmer og andre relevante babyting.