puslebord til familiens behov - find det her

Puslebord – 10 pusleborde til familiens behov

Et godt og komfortabelt puslebord er en meget vigtig del i starten af dit barns liv. Et puslebord skal gøre bleskift til en leg og samtidig fungere som et ”hyggested”, hvor dig og dit barn kan knytte bånd og have det godt.

Som du nok har opdaget allerede findes der mange forskellige pusleborde – både hvad angår prisklasser, kvaliteter, materialer, design, med- og uden skuffer osv. Her på BedreBoligliv.dk har vi forsøgt at gøre det nemmere for dig at vælge et flot og komfortabelt puslebord til dit barn ved at samle nogle af markedets bedste og mest anerkendte pusleborde.

Se de gode tilbud på pusleborde lige nu hos Pixizoo.dk

Pusleborde med skuffer

Har du behov for struktureret opbevaringsplads til for eksempel bleer, tøj, klude og lignende? I så fald er det en kæmpe fordel for dig at kigge nærmere på pusleborde med skuffer. Pusleborde med skuffer sikrer dig, at du ganske enkelt kan opdele babysagerne som du har lyst.

Baby Dan Manhattan puslekommode i hvid

baby dan manhattan

Denne puslekommode fra Baby Dan er meget stilren og moderne i sit design. Puslebordet er udstyret med to praktiske skuffer og to hylder. Derudover er der også monteret en ramme på toppen af bordet, der sikrer dig, at skiftemadrassen ikke glider rundt.

Baby Dan puslebordet er set til 2.800 kr. hos Pixizoo.dk.

Leander Whitewash puslebord inkl. hynde

leander whitewash puslebord

Denne model fra det populære mærke Leander er meget klassisk i sit design. Den er udstyret med en enkelt, men stor hylde, hvor der er masser af plads til bleer, klude, tøj og lignende. Farven er whitewash, hvorfor den passer ekstra godt til det lysere værelse. Dette smarte ved dette puslebord er også, at du kan lave det om til et lille skrivebord efter pusletiden blot ved at fjerne den midterste hylde.

Leander Whitewash forhandles af Pixizoo.dk, hvor det er set til 4.799 kr.

Baby Dan Tarok Princess puslekommode i hvid

tarok princess baby dan

tarok princess baby dan

Tarok Princess er et sødt og praktisk puslebord, der er udstyret med fire rummelige skuffer, hvor alt fra bleer til tøj kan opbevares. Materialerne er bøg og mdf. Når pusletiden er forbi, kan dette bord bruges som en almindelig kommode.

Dette puslebord fra Baby Dan er set til kun 3.000 kr. hos Pixizoo.dk.

Leander Valnød puslebord inkl. hynde

leander valnød

Dette puslebord fra Leander har et meget eksklusivt design. Farven er valnød, hvilket gør bordet perfekt i et lidt mørkere rum eller et lyst værelse, der trænger til kontraster. Puslebordet er udstyret med en stor og praktisk hylde. En rigtig stor fordel ved lige netop denne model er, at du kan justere puslebordets højde alt afhængig om den skal passe til far eller mor eller hvem der nu skal skifte dit barn.

Denne model fra Leander kan købes hos Pixizoo.dk, hvor den koster 4.799 kr.

Baby Dan Alfred puslebord i hvid

baby dan alfred

Denne model ved navn Alfred er produceret af Baby Dan. Puslebordet er uhyre praktisk i og med, at det er udstyret med to hylder + en skuffe. Designet er meget skandinavisk inspireret, hvorfor det passer perfekt ind i langt de fleste danske hjem. Kvaliteten er meget høj, hvilket betyder, at dine børns børn også kan bruge denne model.

Dette prisvenlige puslebord koster kun 1.299 kr. hos Pixizoo.dk.

Pusleborde uden skuffer

Hvis du ikke har decideret behov for struktureret opbevaringsplads i form af pusleborde med skuffer, kan du blot vælge en model uden. Et puslebord uden skuffer er typisk kendetegnet ved, at du har mere hyldeplads. Nogen vil mene, at opbevaringspladsen er mere fleksibel uden skuffer, da du typisk har plads til lidt større ting – for eksempel en hel pakke bleer.

Stokke Care puslebord i hvid

stokke care puslebord hvid

Med denne model fra Stokke Care gør du bleskift af dit barn til en rigtig hyggelig fornøjelig oplevelse. Puslebordet er lavet i et sødt design med runde hjørner og bløde linjer. Derudover får du også to rum, hvori du kan opbevare alt det som du har behov for under bleskiftet. Madrashøjden kan justeres, hvilket sikrer dig mod eventuelle rygsmerter.

Puslebordet fra Stokke Care kan købes for 3.599 kr. hos Pixizoo.dk.

Leander puslebord i hvid inkl. hynde

leander puslebord hvid

Dette klassiske puslebord fra Leander passer perfekt til dig, der gerne vil have et smart og praktisk bord. Kvaliteten på dette bord er uhyre høj, hvorfor det snildt kan genbruges over flere generationer. Bordet er udstyret med én stor hylde, hvor der er masser af plads til bleer osv.

For kun 4.799 kr. kan dette puslebord blive dit hos Pixizoo.dk.

Stokke Care puslebord i valnød

stokke care valnød

Dette flotte puslebord fra Stokke Care bærer præg af en smuk valnødfarve. Bordet er udstyret med to smarte rum, hvori du kan opbevare alle de pusleting du nu har behov for. Bordet fås i både valnød og hvid.

Det kan købes hos Pixizoo.dk, hvor det er set til bare 3.599 kr.

Baby Dan puslebord til væggen

baby dan puslebord til væggen

Hvis du har behov for at spare plads, er dette væghængte puslebord fra Baby Dan lige noget for dig. Puslebordet er meget praktisk, da du kan slå det op og ned efter behov. Derudover er det væghængte puslebord også udstyret med et par hylder, hvor du bl.a. kan opbevare alle dine pusleting. Bemærk i øvrigt at puslebordet har en max. belastning på 15 kg.

Det væghængte puslebord er set til 1.699 kr. hos forhandleren Pixizoo.dk.

Sebra Kili puslebord i hvid

kili puslebord

Sebra er et meget anerkendt og populært mærke inden for babyudstyr og møbler. Sebra er din garanti for høj kvalitet, og det er også det du får med dette puslebord. Bordet er udstyret med to praktiske og rummelige hylder. Designet er meget klassisk med bløde linjer og afrundede hjørner.

Køb det hos Pixizoo.dk her.

Eller læs mere om Kili puslebordet i denne artikel.

Hvad bør du ellers vide om valg af puslebord?

Hvor lang tid skal du benytte dig af et puslebord?

Som hovedregel behøver du ikke at bruge puslebord mere, når dit barn nærmer sig den alder, hvor han eller hun skal i børnehave. Langt de fleste børn bruger ikke ble efter de første 2-3 år af deres liv. Dog kan dette variere fra familie til familie.

Det er en super dum ide at smide dit puslebord ud, hvis I som familie påtænker at få et barn mere inden for nærmeste fremtid. De pusleborde du ser her på siden er af meget høj kvalitet, hvorfor de med fordel kan holde mange år frem.

Hvordan vælger du det bedste puslebord til lige netop dit behov?

Når du skal vurdere, hvilket puslebord der er bedst for dig og din families behov, er det en god ide at gå lidt praktisk til værks i stedet for at fokusere for meget på, hvilket mærke som har lavet puslebordet.

Puslebordets vigtigste formål er at gøre bleskiftning så nem og komfortabel for barnet som muligt. Derfor er det en god ide at kigge efter pusleborde med god opbevaringsplads og ikke mindst god plads til dit barn.

Det skal ikke kun være komfortabelt for barnet. Som forælder er det også vigtigt, at puslebordet passer i højden, så du ikke ender med at få rygsmerter, når du skifter dit barn.

En anden ting du skal være opmærksom på er selvfølgelig sammenspillet med det rum, hvor det skal stå og størrelsen på puslebordet. Hvis rummet ikke just er verdens største, er det måske en god ide at vælge en af de mindre pusleborde på markedet.