Kili puslebord fra sebra

Kili puslebord – puslebord i grå fra Sebra

Leder du efter et sødt og flot puslebord, der passer perfekt til den lidt moderne indretning som dit hjem bærer præg af? Hvis ja, bør du uden tvivl tage et nærmere kig på det flotte Kili puslebord fra Sebra.

Pristjek: Kili puslebordet er set til kun 2.999 kr.


Hos Pixizoo.dk sælger de det flotte Kili puslebord til kun 2.999 kr. Derudover får du også gratis fragt og en leveringstid på kun 1 dag ved lagervarer.


Køb pulsebordet hos Pixizoo.dk.

Kili puslebordet er et af de smukkeste pusleborde på markedet

Kili puslebord fra sebra

Flot og elegant – to ord der beskriver Kili puslebordet meget godt

Et Kili puslebord er kendetegnet ved et meget flot design og ikke mindst lækre materialer. Pulsebordet kan med fordel stå på børneværelset, i baggangen eller måske et helt tredje sted, hvor der er plads til at pusle.

Det smarte Kili puslebord er udstyret med to store og praktiske hylder, hvor der er masser af plads til bleer, tøj, pusleting og hvad der ellers kræver en opbevaringsplads.

Kili puslebordet er meget populært pga. det meget flotte og romantiske design. Der er ingen tvivl om, at puslebordet får ethvert rum til at virke mere indbydende og hyggeligt.

En anden stor fordel ved dette puslebord er, at det er lavet af yderst holdbare materialer, hvorfor du med fordel kan bruge det, hvis dit barn en dag får en lillesøster eller lillebror.

Mål:

  • Bredde: 80 cm
  • Dybde: 52 cm
  • Højde: 90 m
  • Mål ml. hylder: 28 cm

Den perfekte dåbsgave

Hvis du har svært ved at finde på ønsker til dit barns barnedåb, er der ingen tvivl om, at et Kili puslebord er en oplagt gaveide. Når først du har set, hvor smukt dette puslebord er i virkeligheden, vil du på intet tidspunkt fortryde, at du skrev den på ønskesedlen.

Sebra laver også flotte Kili senge

Hvis du gerne vil have den samme stil på børneværelset, kan du med fordel tage et kig på de Kili senge som mærket Sebra også laver. Her på BedreBoligliv vil vi inden for nærmeste fremtid skrive en artikel om de smukke Kili senge. Derfor anbefaler vi, at du holder øje her på siden eller går til vores kategori ”Børneværelset”, hvor artiklen vil publiceres.