billig tilstandsrapport og energimærke

Billig tilstandsrapport og energimærke – Sparetip

Har du stærkt brug for en billig tilstandsrapport og energimærke, men synes de priser og tilbud du får oplyst er alt for dyre? I så fald er denne artikel lige noget for dig. I artiklen fortæller vi dig nemlig, hvordan du kan spare dig selv for en masse tid og penge, når du gerne vil have en billig tilstandsrapport og evt. en energimærkning af dit hus.

Spar tid og mange penge – Sådan får du den billigste tilstandsrapport


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på tilstandsrapport og energimærke


Hvis du gerne vil spare flest mulige penge, anbefaler vi, at du indhenter 3 uforpligtende og gratis tilbud via 3byggetilbud.dk.


Du sparer først og fremmest en masse tid, da du slipper for SELV at skulle ringe rundt til forskellige byggesagkyndige. Derudover er chancen for at spare min. 1000 kr. også rigtig stor.


Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på tilstandsrapport og energimærke hos 3byggetilbud.dk

Tilstandsrapport pris: Derfor kan det ikke betale sig at betale for meget

En tilstandsrapport koster typisk mellem 5.000 kr. og 11.000 kr. afhængig af, hvor stor din bolig er som skal sælges og hvilken byggesagkyndig du vælger.

Du kan spare dig selv for mange penge ved at benytte dig af ovenstående anbefaling. Ved at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud via 3byggetilbud tvinger du budgiverne til at presse deres priser ned, da de er i indbyrdes kamp om dig som kunde. Og det er altså det du høster frugterne af.

Værd at vide om tilstandsrapporter og energimærkninger

Som sælger er det en super god ide at indhente en billig tilstandsrapport, da det gør det muligt for dig at tegne en ejerskifteforsikring. Sådan en forsikring betyder, at du bliver frigjort for 10 års ansvar. Dette ansvar omfatter skjulte fejl og mangler ved huset.

Det er også værd at vide, at et energimærke er lovpligtig i forbindelse med salg af din bolig. Du må faktisk ingen gang begynde at annoncere med dit salg, FØR du har et energimærke klar. Energimærket skal selvfølgelig være udarbejdet af en professionel og godkendt energikonsulent.

Se videoen og bliv klogere på tilstandsrapporter

Sådan fungerer 3byggetilbud.dk

Det er faktisk ganske enkelt at benytte 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på tilstandsrapporter. Det tager ikke mere end 5 minutter at anmode om de tre gratis og uforpligtende tilbud.

Først og fremmest bliver du mødt af en tilbudsformular (se billedet). Denne formular udfylder du med dine oplysninger. Når dette er gjort, og du har sendt oplysninger af sted, skal du blot vente i 1-3 hverdage. Inden for 1-3 hverdage kontakter 3byggetilbud dig for at validere din anmodning.

tilstandsrapport

Indhent 3 tilbud på en tilstandsrapport via 3byggetilbud.dk.

Når din anmodning er valideret, går 3byggetilbud i gang med at få tre forskellige byggesagkyndige til at byde på din opgave. Når de tre byggesagkyndige har budt, vil du modtage dine tre tilbud på en mail.

Du kan nu frit vælge mellem de tre forskellige tilbud og finde den billigste tilstandsrapport. Hvis du mod forventning synes, at tilbuddene er for dyre, takker du bare ”nej tak” til dem. Så enkelt er det.

Der er ingen tvivl om, at hvis du er på jagt efter en billig tilstandsrapport og energimærkning, er dette måden at gøre det på.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller lignende til artiklen, er du mere end velkommen til at komme med dine inputs i kommentarfeltet herunder. Det kan være, at du også har et smart trick til, hvordan du får en billig tilstandsrapport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *