fabelab tæppe

Fabelab tæppe – Play fold ship

Fabelab er et dansk mærke, der er kendt for at lave nogle af de flotteste og bedste produkter til børn. Især deres Fabelab tæppe har høstet stor ros blandt mange forældrepar.

Det smarte Fabelab tæppe ved navn Play fold ship kan laves om til et lille skib som dit barn kan hygge sig i. Derudover kan tæppet også bruges som sovepose. Alt dette og mere til kan du læse mere om i denne artikel!

Play fold ship tæppe fra Fabelab

play fold ship fabelab

Dette Play fold ship er et skønt Fabelab tæppe, der kan laves om til et sejt skib som dit barn uden tvivl vil føle sig godt tilpas i. Tæppet bliver af mange brugt som et såkaldt legetæppe pga. dets høje komfort og blødhed. Derudover er dette Fabelab tæppe også oplagt at tage med, hvis du for eksempel skal i byen og derfor ikke kan overnatte hjemme.

Tæppets design bærer i høj grad præg af strand, skibe, pirater og selvfølgelig havet. Det måler 90 x 90 cm og er lavet i fint 100% økologisk bomuld.

Hvem er Fabelab?

Fabelab er et forholdsvist nyt og dansk mærke, der er startet af Michaela Weisskirchner. Det er Michaela som designer de mange flotte Fabelab produkter herunder sengetøj, tæpper osv.

Fabelab tæpper er ganske unikke i den forstand, at de kan meget mere end det at ”være et tæppe”. Fabelab Play Fold Ship kan for eksempel laves om til et lille skib, hvor barnet kan sidde og hygge sig ganske gevaldigt. Derudover kan tæppes også laves om til en komfortabel sovepose. Der er ingen tvivl om, at de skønne Fabelab produkter er oplagte at give i dåbsgave og lignende.

Gode materialer og høj komfort

En af de helt store fordele ved at købe Fabelab produkter er, at skaberen bag Michaela Weisskirchner går meget op i produktionen herunder materialevalg, design osv. Alle produkter er fremstillet i det fineste og økologiske bomuld, hvilket gør for eksempel tæpperne ekstra dejlige for barnet at bruge.