udskiftning af tag

Gratis tagtjek – Kom tagskaden i forkøbet

Langt de fleste tagskader kunne være undgået, hvis der var blevet udført et gratis tagtjek i ordentlig tid. Det betyder reelt set, at du kan spare mange penge ved at få tjekket taget inden tagskaden opstår – da du så har muligheden for at hindre skaden og dermed komme den i forkøbet.

Derfor skal du have et gratis tagtjek


Der kan være rigtig mange gode grunde til at få udført et tagtjek. En af de bedste grunde er selvfølgelig, at det er 100% gratis og giver dig et godt indblik i, hvordan det står til med dit tag. Herunder kan du se nogle af de absolut bedste fordele ved at få tjekket taget.

Fordele ved at få udført et gratis tagtjek

  • Det er gratis
  • Du får et indblik i tagets nuværende tilstand
  • Eventuelle fejl og skader bliver opdaget og kan udbedres i tide
  • Det sparer dig for uforudsete udgifter

Hvad er et tagtjek?

Et tagtjek består helt konkret af en gennemgang af dit tags tilstand. Tagtjekket giver dig et indblik i, hvor modstandsdygtigt dit tag er over for vejr og vind og andre faktorer. Der bliver bl.a. tjekket om taget er isoleret godt nok, om der er huller og utætheder. Derudover omfatter tagtjekket også forslag til forbedringer af eventuelle fejl og skader.

Hvordan foregår et typisk tagtjek?

Et tagtjek består typisk af, at en eller måske to tageksperter som besøger dig med henblik på at kigge på dit tag inde- og udefra. Selve tjekket tager i omegnen af 30-45 minutter afhængig af, hvor stort et tag du har.

Tagtjekkeren kigger især efter følgende fejl/skader:

  • Huller
  • Løse tagsten
  • Svamp og råd
  • Utætheder
  • Algeangreb
  • Manglende isolering

Når tjekket er gennemført, vil tageksperten fortælle dig om tagets nuværende tilstand. Derudover vil han også komme med forslag til eventuelle forbedringer, hvis dit tag ikke helt lever op til standarden. Hvis dit tag trænger til en større forbedring, så vil tageksperten typisk lave et godt tilbud til dig som du vil modtage inden for de nærmeste dage efter tagtjekket. Selvom du får udført et gratis tagtjek, så er du ikke nødsaget til at takke ja til tilbuddet.

Hvor tit skal taget tjekkes for skader og lignende?

Hvis du har et ældre tag, så anbefales det at få det tjekket minimum en gang om året. Hvis det er forholdsvist nyt, så kan du godt nøjes med at få det tjekket hver femte år. Skulle der komme en stor og omfattende storm, så kan det også være en god ide at få det tjekket umiddelbart efter.

Jo hurtigere en eventuel tagskade bliver opdaget, jo færre bliver udgifterne til udbedringen af skaden. Hvis ikke en eventuel tagskade bliver opdaget i tide, så kan den meget hurtigt udvikle sig en langt større tag og mere omfattende skade, der kommer til at koste dig mange penge. En større skade vil måske kræve en stor totalrenovering eller i værste fald et helt nyt tag – og det er bestemt ikke en billig fornøjelse.

Gør dig selv og dit tag en tjeneste og få udført et gratis tagtjek med jævne mellemrum.

Du kan med fordel tage kontakt til Jydsk Tagteknik

gratis tagtjek jydsk tagteknik

gratis tagtjek jydsk tagteknikHvis du gerne vil have udført et gratis tagtjek, så kan du med fordel tage kontakt til Jydsk Tagteknik. Dette tagfirma er landskendt og er et af de populæreste og mest benyttede her i Danmark. Se bare hvad andre folk siger om dem på Trustpilot. http://www.trustpilot.dk/review/www.jydsktagteknik.dk

Jydsk Tagteknik er landsdækkende

En af de helt store fordele ved at vælge dette tagfirma fremfor et andet er, at de er landsdækkende. Jydsk Tagteknik har tre afdelinger som er fordelt på Fyn og Sjælland, Nord- og Midtjylland og Sønderjylland. Derfor spiller din geografiske placering ingen rolle, når du gerne vil have udført et tagtjek, der ikke koster noget.

Erfaring og løbende uddannelse sikrer dig et godt resultat

Jydsk Tagteknik gør meget ud af at uddanne deres personale løbende, så de altid er 100% opdateret med, hvad der rører sig inden for tagbranchen. Tagteknologien udvikler sig for hver dag der går, hvorfor det er uhyre vigtigt med kontinuerlig uddannelse.

Jydsk Tagteknik leverer et super godt resultat på baggrund af deres erfaring, uddannelse, kendskab til produktet og ikke mindst deres evne til at tænke innovativt.

Kom tagskaderne i forkøbet med Jydsk Tagteknik

Hvis du på nuværende tidspunkt overvejer at få tjekket dit tag, så kan vi her på siden anbefale dig at benytte Jydsk Tagteknik. De er uden tvivl et af Danmarks bedste firmaer inden for tagskader og tagreparationer. Jydsk Tagteknik er i øvrigt medlem af Byg Garanti fonden, hvilket sikrer dig et holdbart og solidt resultat hver gang.

De hyppigste tagskader

Hvis dit tag ikke er holdbart nok og samtidig ikke er stærk nok til at stå imod vejr og vind, så vil det meget hurtigt blive ramt af alvorlige tagskader. Herunder kan du læse mere om nogle af de hyppigste tagskader i Danmark.

Utætheder

Langt de fleste tagskader er den ene eller anden form for utætheder. Utætheder kan i værste tilfælde føre til fugt, som kan udvikle sig videre til decideret råd og skimmelsvamp (læs mere om det længere nede). Utætheder er forholdsvis lette at komme til livs, hvis de bliver opdaget i god nok tid.

Alger

Rigtig mange danske tage bliver hvert år ramt af alger. Alger har en meget negativ virkning på tagets overflade, og det ser samtidig heller ikke for kønt ud. Dog er denne skade en af de mere milde af slagsen, da den typisk kan udbedres ved en simpel algebehandling.

Råd og svamp

Hvis dit tag ikke er stærk nok til at stå imod vejr og vind, så er det højst sandsynligt blevet ramt af råd eller skimmelsvamp. Især skimmelsvamp er kritisk, da det kan gøre boligens beboere syge. Du bør få tjekket dit tag for råd og skimmelsvamp, hvis du er bange for, at der er trængt fugt ind. 

Nedslidt tag

Et tag bliver slidt ned med alderen – og det er ganske naturligt. Der kan ikke rigtig gøres så meget ved et nedslidt tag. Dog findes der nogle indgreb, der kan forlænge tagets levetid en smule. For at få et indblik i hvilke indgreb der er behov for, så anbefales det at få udført et tjek af tagets tilstand.

Et gratis tagtjek vil spare dig for mange tusinde kroner

Der er ingen tvivl om, at et gratis tagtjek vil spare dig for mange tusinde kroner. Ved at få tjekket taget kommer du eventuelle tagskader i forkøbet, der typisk kan udbedres ved et simpelt indgreb, der ikke koster alverden.

Hvis du derimod ikke får tjekket dit tag regelmæssigt, så kommer tagskaderne bag på dig, og de er typisk også mere omfattende, da du ikke har opdaget dem i tide. Det betyder, at udgiften til udbedringen af skaderne er større – det kan i værste fald ende med, at du skal købe et helt nyt tag.

Hvis du ikke når at komme tagskaden til livs, så kan det i værste fald ende med, at du skal investere i et helt nyt tag. Et nyt tag er bestemt ikke noget, der hører til i den billige ende hvad angår boligrenoveringer. Hvad koster et nyt tag egentlig?

Hvis du klikker dig ind på Compara.dks hjemmeside, så vil du opdage, at prisen på et nyt tag kan svinge fra 600 kr. til 2.300 kr. pr. m2 afhængig af, hvilket materiale du vælger. Det vil sige, at et nyt tag på 100 m2 vil koste dig 230.000 kr.

Læs også: Nyt tag Sjælland

Derfor bør du gøre din pengepung og dit tag den tjeneste at få udført et jævnligt tagtjek, så du kommer tagskaderne i forkøbet – og husk nu det er gratis at få tjekket sit tag.